مهمترین مزیت مین 870iCafe R2.0 درکنارقیمت مناسبش ساپورت کردن ازپردازندهای amd bulldozer هست غیر ازاینکه دو تا اسلات pci express رو خودش داره .

مهمترین مزیت مین 870iCafe R2.0 درکنارقیمت مناسبش ساپورت کردن ازپردازندهای amd bulldozer هست غیر ازاینکه دو تا اسلات pci express رو خودش داره .

اون مین آنبرد غیر از گرافیکش (که به درد شما نمیخوره) امکانات پایینی داره.فقط دو تا اسلات رم داره.sata3 نداره. usb3 نداره.چیپش قدیمیه و....ولی اون 870 هم چیپش جدیدتره و هم قابلیت ساپورت نسل بعدی پردازنده های amd یعنی بولدوزر رو داره.sata3 داره.usb3 داره.کراسفایر داره.4 تا اسلات رم داره.قابلیت اورکلاک بالایی داره.و...

آهان...که اینطور...
توضیح کاملی بود
تشکر.gif)

اولی چیپست ضعیف تری داره در عوض گرافیک انبرد داره یعنی گرافیک مجزادوستان میشه تفاوت این دوتا مین رو بگید؟
MBASRock N68-GS3 UCC
870iCafe R2.0
دومی چیپ بهتری داره و قابلیت ارتقای پردازنده در اینده تا سری بلدوزر
با توجه به بودجه ی محدودتون و همچنین کاربردتون فقط تماشای فیلم .وب هست 'گزینه ی اول بهتره و نیازی به خرید گرافیک مجزا نیست
اگر هم اطمینان دارید که گرافیکون pci-e هست گزینه ی دوم رو انتخاب کنید
موفق باشید

بچه ها لطفا کمک کنید مشکل پیش اومد!
رفتم سیستم بگیرم،اگه مین 870iCafe R2.0 بگیرم،گرافیکم که دی دی ار1 هستش بهش نمیخورد و مجبور بودم که یه گرافکم بگیرم! گرافیکم که بگیرم مجبور میشم پاورم رو هم عوض کنم! و از 300 بیشتر میشه!
دوستان هیچ مادر بردی رو سراغ ندارید که هم تقریبا چیپش جدید باشه و ساتا3 و یو اس بی 3 داشته باشه و گرافیک انبرد؟
مادر برد amdاگه 100تومن باشه و جدید باشه با گرافیک انبرد
و CPU:AM3 - Athlon II X3 445 - 3.3GHz
رم اپیسر 2 گیگ،در میاد 200 تومن!
اینجوری بعد ها که پول اومد دستم میتونم ارتقا بدم !
خواهش میکنم راهنمایی کنید!
تشکر...
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
یه سوال دیگه هم داشتم،کدوم رو رو بگیرم؟
2 گیگ
اپیسر یا کینگ مکس؟

رم گرافیک ربطی به مادربرد نداره و اگه PCI-E باشه هیچ مشکلی تو نصبش نخواهید داشت...رافیکم که دی دی ار1 هستش بهش نمیخورد و مجبور بودم که یه گرافکم بگیرم! گرافیکم که بگیرم مجبور میشم پاورم رو هم عوض کنم! و از 300 بیشتر میشه!
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
فرق خاصی ندارنیه سوال دیگه هم داشتم،کدوم رو رو بگیرم؟
2 گیگ
اپیسر یا کینگ مکس؟
هر کدوم ارزونتر بود همون رو بگیرید...

از کجا بفهمم که گرافیکم PCI-E هستش؟
تشکر که جواب دادید.gif)

خواهش می کنماز کجا بفهمم که گرافیکم PCI-E هستش؟
تشکر که جواب دادید.gif)
مدل کارت گرافیکتون چی هست؟

کارت شما pci-e نیست.agp هست.باید یه کارت هم بخرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)