تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 502 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

6080 گارانتی الماس 1220 کمترین قیمتی بود که تو پایتخت پیدا کردم!
    دوست عزیز بهتره مدل های 6080 و 6090 و 6091 رو سراغش نرید! من بعد از کلی گشت و گزار و تحقیق تو مجتمع پایتخت، متوجه شدم که این مدل ها زیاد خرابی دارن و زود به مشکل بر می خورن! خودمم قصد خرید 6080 رو داشتم اما نظرم عوض شد و با صرف یه مقدار پول بیشتر رفتم Dell XPS L502X گرفتم و واقعا هم ازش راضیم. اینایی هم که گفتم از خودم در نیاوردم ! کل بازارو زیر پا گذاشتم و همه همین حرف رو تایید می کنن که این مدل ها از HP خرابی زیاد دارن مخصوصا 6091 با هارد 1 ترابایتش!
    حالا اگر خواستی همین 6080 رو بگیری بگو آدرس فروشگاهی که با گارانتی الماس 1220 می داد رو بهت بدم برو بگیر! چون واقعا پایین ترین قیمت بازار رو می گفت!

وای باز یه اسپم دیگه وارد شد و حالا باز بحث بالا میگیره.
    اره عزیز اصلا HP خیلی بده .اصلا جیزه.از توش دود و شیطون میاد بیرون .

آقا ترا به حرمت ماه رمضون اقلا یه برندی رو بگید مثل سونی یا ایسوز یا .... چرا حالا دیگه بحث دل رو پیش میکشید

چی بگم.

به هر حال HP 6099ee دارم توپ.
    دارم حالشو میبرم.

دنیا و دل و قلوه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ترا به حرمت ماه رمضون اقلا یه برندی رو بگید مثل سونی یا ایسوز یا .... چرا حالا دیگه بحث دل رو پیش میکشید

چی بگم.

دارم حالشو میبرم.

دنیا و دل و قلوه.
    6099ee اتفاقا یکی از مدل های خیلی عالی HP هست ! که اول دنبال اون بودم اما هیچ جا گیر نیاوردمش! در ضمن من همه مدل های HP رو نگفتم! چند تا مدل خاص رو گفتم که همچین مشکلی دارن! وگرنه بقیه مدل های HP واقعا عالی هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه malayeru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

چی بگم.

دارم حالشو میبرم.

دنیا و دل و قلوه.
    سلام دوست عزيز
    نيازي نيست عصباني بشيد و خودتون رو ناراحت كنيد به هر حال هركي بايد يه نظري بده ،دستمون هم hp رو رد كردن و dell رو تاييد كردن
    مهم اينه كه لپ تاپي كه شما و من داريم واقعا عالي هستن

4. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    نيازي نيست عصباني بشيد و خودتون رو ناراحت كنيد به هر حال هركي بايد يه نظري بده ،دستمون هم hp رو رد كردن و dell رو تاييد كردن
    مهم اينه كه لپ تاپي كه شما و من داريم واقعا عالي هستن

سلام دوست عزیز.
    من ناراحت نیستم بخاطر یه مارک و یه برند. ناراحت بحث های بعدشم.
    وگرنه عمر منون تلف شد قصه نخوردیم حالا بیایم برا یه وسیلیه 1 میلیونی قصه بخوریم؟
    همین 1 ماه پیش دوستانی که به این فروم هر روز سر میزنن میدونن چه آشوبی به پا شد و حدود 10 تا صفحه همش درگیری بین دو نفر بود که آخر سر اومدن همه اون پستها رو پاک کردن و اصلا کسی نمیتونست دیگه بحث علمی بکنه.

عزیزان اینجا کلوپ برندها هست و نه اینکه مثلا من میخوام 2 میلیون خرج کنم حالا شما چه مارکی رو پیشنهاد میدین که بخواد بحث سر مارکهای مختلف بشه.
    اینجا هر کسی هر مارکی رو دوست داره وارد اون فروم میشه و سوالاشو میپرسه و یا نظر میپرسه راجع به مدل های مختلف همون مارک خاص ونه اینکه بیاد داخل یه فروم و در مورد یه مدل دیگه بحث کنه.

به هر حال جسارت نشه اما دوستان لطفا اگه از هر برندی خوششون میاد وارد همون فروم بشن و از این گونه بحثها خود داری کنیم تا بشه از اطلاعات یکدیگه استفاده کنیم.

دوستان چند تا از فروشنده های کامپیوتر مدرک متناسب با این شغل رو دارن و یا حد اقل تجربه ای رو دارن که مثلا x بخواد با راهنمایی اونا یه دفعه قصد خریدشو عوض کنه.
    آخه حیف نیست شما جونها بعد از اینهمه تحقیق یه دفعه یه فروشنده بتونه نظر شما رو عوض کنه؟

فروشندهه میگفت لپ تاپ مثل یه هندونه سر بسته هست و شانسی .
    خوب راست میگفت چون قبلا طرف هندونه میفروخته و یه دفعه کارش رسیده به فروش لب تاپ.
    اینم فقط تو کشور ما هست دیگه.

عزیزان هر کسی طرفدار هر برندی هست لطفا تو همون برند وارد بشه و بحث کنه .

ممنون از همگی.

6. 2 کاربر از concordx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    من ناراحت نیستم بخاطر یه مارک و یه برند. ناراحت بحث های بعدشم.
    وگرنه عمر منون تلف شد قصه نخوردیم حالا بیایم برا یه وسیلیه 1 میلیونی قصه بخوریم؟
    همین 1 ماه پیش دوستانی که به این فروم هر روز سر میزنن میدونن چه آشوبی به پا شد و حدود 10 تا صفحه همش درگیری بین دو نفر بود که آخر سر اومدن همه اون پستها رو پاک کردن و اصلا کسی نمیتونست دیگه بحث علمی بکنه.

عزیزان اینجا کلوپ برندها هست و نه اینکه مثلا من میخوام 2 میلیون خرج کنم حالا شما چه مارکی رو پیشنهاد میدین که بخواد بحث سر مارکهای مختلف بشه.
    اینجا هر کسی هر مارکی رو دوست داره وارد اون فروم میشه و سوالاشو میپرسه و یا نظر میپرسه راجع به مدل های مختلف همون مارک خاص ونه اینکه بیاد داخل یه فروم و در مورد یه مدل دیگه بحث کنه.

به هر حال جسارت نشه اما دوستان لطفا اگه از هر برندی خوششون میاد وارد همون فروم بشن و از این گونه بحثها خود داری کنیم تا بشه از اطلاعات یکدیگه استفاده کنیم.

دوستان چند تا از فروشنده های کامپیوتر مدرک متناسب با این شغل رو دارن و یا حد اقل تجربه ای رو دارن که مثلا x بخواد با راهنمایی اونا یه دفعه قصد خریدشو عوض کنه.
    آخه حیف نیست شما جونها بعد از اینهمه تحقیق یه دفعه یه فروشنده بتونه نظر شما رو عوض کنه؟

فروشندهه میگفت لپ تاپ مثل یه هندونه سر بسته هست و شانسی .
    خوب راست میگفت چون قبلا طرف هندونه میفروخته و یه دفعه کارش رسیده به فروش لب تاپ.
    اینم فقط تو کشور ما هست دیگه.

عزیزان هر کسی طرفدار هر برندی هست لطفا تو همون برند وارد بشه و بحث کنه .

ممنون از همگی.
    واقعا باهات موافق هستم
    مشكل اين مملكت شده اين كه هركي از جايي بلند شده هر كاسبي و شغلي رو دستش گرفته و ادعاي خدايي ميكنه توي اون شغل
    من بابت پشتيباني adsl با مركز پشتيباني تماس گرفتم گفتم آقا سايتتون رو آپديت كنيد تا مشتركين بدونن چه ميزان از ترافيكشون رو مصرف كردن بعد يارو ببرگشت گفت ويندوزت رو عوض كن تا سرعتت بهتر بشه بهش گفتم مشكل من سرعت نيست لطفا پنل مربوط به كاربرا رو آپديت كنين گفت كه ما آپديت ميكنيم حتما اينترنت اكپلور شما صفحه چند روز پيش رو در قالب يه عكس ثابت باز ميكنه ......آخه چي بگي اين شده وضعمون حالا با اين كه اين بحث به اين تاپيك مربوط نميشه اما دوست عزيز بايد ما خودمون رو با اينا تطبيق بديم وگرنه .....
    گرخواهي رسوا نشوي همرنگ جماعت شو....

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هر حال دوستان اگر ناراحت شدن من عذر می خوام! قصد منحرف کردن بحث و دعوا هم با کسی نداشتم! اگرم دقت کنید فقط در مورد HP و 3 تا مدل خاصش صحبت کردم و در آخر یه پیشنهاد کوچولو به اون دوستمون دادم. همین
    من خودم HP رو دوست دارم و می دونم HP خیلی عالی هست...

9. این کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    قیمت این مدل ها رو می خواستم:(برای مقایسه که ببینم کدوم ارزش خرید بیشتری داره)
    6050
    6070
    6080
    6090
    مدل های بالاتر از این سری رو هم کی دونید بگید ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    6050
    6070
    6080
    6090
    6080 با گارانتی الماس بین 1220 تا 1270 ! اون یکی ها رو نمی دونم. 6090 هم مثل اینکه زیاد گیر نمیاد الان

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

سلام
    6050
    6070
    6080
    6090
    سلام
    شما اول ميزان سرمايه اي كه ميتوني براي خريد لپ تاپ بذاري بگو و اينكه چه كاربردي برات داره؟
    آخه ارزش خريد به قيمت تنها بستگي نداره!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزيز وقتي باتري رو در مياري دوباره جا ميزني يا بدونه باتري با برق مستقيم روشن ميكنه و بعد كه ويندوز بالا آومد باتري رو جا ميزني؟
    اگه توضيح بيشتري بدي بيشتر از دوستان ميتوني راهنمايي دريافت كني
    دوستان بد متوجه شدید.
    به برق نیست و فقط با باتری دارم روشن میکنم.
    روشن میشه ،اسر انگشت میزنم،ولی دایره فقط میچرخه.
    باطری در میارم دوباره روشن میکنم اما با مدل نرمال نمیام بالا sefy رو اتخاب میکنم میام بالا ریاستارت میکنم دورست میشه/.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •