با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
هیچ آموزش خاصی نداره نه نیازی به منو مخفی داری نه نیازی به کد نه نیازی به کنترل جادویی سرویس کار و نمیدونم این طور چیز ها
برای تلویزیون دیجیتال فقط برو داخل سایت سونی مدل تلویزیون رو انتخاب کن لینک زیر
1)آخرین ورژن آبدیت رو دانلود کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم آخرین آبدیت مدلهای KDL-40HX800, KDL-46HX800, KDL-46HX900, KDL-52HX900, KDL-55HX800 برای شما
2)یه فایل زیپ میشه sony_tvupdate_2010_0505_gat_.zip دانلود کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3)اکسترکت کن داخلش یه فولدر دیگه هست به نام sony_dtv0FA00A00A0A0_00040201
4)فولدر sony_dtv0FA00A00A0A0_00040201 بریز داخل روت اصلی فلش و (فرمت فلش حتما fat32 باشه )بزن به HX800
5)پنل (TV)روشن کن بعد هیچ کاری نباید بکنی منتظر بشو تا ازت بپرسه میخوای آبدیت کنی یا نه اوکی که بدی تمومه آبدیت میشه بعد دوباره روشن و خاموش میشه
6)در تنظیمات باید زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور یا استرالیا انتخاب کرد. اتوماتیک میگرده و 27 تا کانال تی وی و رادیو پیدا میکنه و نشون میده
روی کنترلت یه دکمه هست برای تعویض حالت دیجیتال و آنالوگ میتونی از اون هم استفاده کنی تا متوجه تفاوتشون بشه
این هم عکسهاش
![]()
Last edited by hovo; 16-08-2011 at 09:54.
کسی میتونه راهنمایی کنه که منوی مخفی hx800 را چجور میشه آورد؟ نیاز فوری بهش دارم. قراره فردا واسم از بانه تلویزیون بیاره میخام یه تستی روش بکنم
سلام
اینو امتحان کن :
این که روی ex520 جواب نداد
در ضمن همه حالات ممکن رو امتحان کردم چپ به راست راست به چپ همزمان غیر همزمان
شما تی وی رو خاموش کنید و سریع از چپ به راست بزنید ببنید میشه...
شد
پنل خاموش باشه
از چپ به راست با سرعت
i+
5
ولوم مثبت
دکمه پاور
تاپنل روشن بشه
سه تا منو هست که با آپشن عوض میشن ولی دست رسی به هیچ منویی نبود
ورژن رو نوشته تاریخ سرویس که خالی و تاریخ کپی که اون هم خالیه
کلا هیچی...
مدل تی وی رو هم نوشته منظورم:ex520 هست؟
چون برای من که چیزی مثل اینکه نیست که hx800 هست![]()
نه به هیچ عنوان
اگه دقت کنید مدل تی وی رو تو قسمت تنظیمات و اطلاعات سیستم نوشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)