تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 88 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

آندره : بازی در کنترل ما بود

آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش توانسته به خوبی بازی را در کنترل خود گیرد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس که برای نخستین بار نیمکت چلسی را به طور رسمی تجربه می کرد در کنفرانس خبری بعد از بازی تیمش برابر استوک سیتی حضور پیدا کرد و این چنین صحبت هایش را شروع کرد :" من نمی توانم به یک امتیاز راضی باشم ، هرچند که این بازی یکی از سخت ترین بازی های خارج از خانه ما بود . "
    آندره اضافه کرد :" در فصل گذشته فکر می کنم استوک 10 پیروزی در خانه اش کسب کرده و چند تساوی بدست آورده است ، پس برای رقابت بین ما تساوی نتیجه بدی به حساب نمی آید ، مطمئنا شروع فوق العاده ای نبوده است اما ما از اینکه در نیمه دوم بازی خود را به نمایش در آوردیم خوشحالیم."
    او گفت :" در نیمه اول ما قادر به دفع بازی آنها بودیم اما ما تلاش خود را در مقابل آنها انجام دادیم اما نتوانستیم توپ را به نفع خود روی زمین بیاوریم . ما نتوانستیم از فرصت هایی که در نیمه دوم آنها را مدیریت کردیم استفاده کنیم و متاسفانه گلی به ثمر نرسید.در نیمه دوم ، ما خیلی به هم نزدیک بودیم و در نیمه خودمان بازی می کردیم . بیشتر بازی در کنترل ما بود اما متاسفانه نتوانستیم راه رسیدن به تور دروازه را پیدا کنیم ."

2. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

گزارش تصویری - اولین قدم یک امتیازی

گزارش تصویری نخستین دیدار آبی های لندن در لیگ 2011-2012

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، برای دیدن گزارش کامل تصویری می توانید به گالری عکس مراجعه فرمائید و یا از لینک زیر دیدن فرمائید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

احتمال انتقال نیمار به چلسی

چلسی حاضر شده است برای به خدمت گیری نیمار 40 میلیون پوند پرداخت کند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه روبرتو دی متئو ، مربی تیم فوتبال چلسی برای دیدن بازی نیمار به سفر رفت ، شایعات رسیدن نیمار به چلسی را افزایش داد . در این میان گفته می شود رئال مادرید رقیب اصلی چلسی برای به خدمت گیری نیمار می باشد.

در این خصوص یک منبع از باشگاه سانتوس گفت :" روبرتو ( دی میتئو ) از آنچه دیده بود تحت تاثیر قرار گرفته بود ، بچه با استعداد واقعی است . "

وی همچنین گفت :" رئال مادرید به طور جدی بدنبال امضای قرارداد با او بود ، اما برای دلیل و یا مذاکرات دیگر ، این انتقال بسته شد . مذاکرات در خصوص پول است و پیشنهاد 40 میلیون پوندی بر روی میز ، نیمار می تواند به زودی بازیکن چلسی شود."

به نظر می رسد پس از حضور دی متئو برای زیر نظر گرفتن دی متئو در دیدار تیم های برزیل و آلمان ، انتقال نیمار به لندن جدی تر از گذشته دنبال می شود.

6. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

پیشنهاد جدید چلسی به تاتنهام: کالو را هم می‌دهیم

برطبق این پیشنهاد جدید چلسی برای خرید مودریچ، کالو را هم به تیم سفیدپوش لندنی خواهد داد

سایت گل – اشتهای آندره ویلاس بواس برای خرید لوکا مودریچ ستاره خط میانی تاتنهام تمام شدنی نیست. مدیران چلسی امروز پیشنهاد تازه‌ای را روی میز تاتنهامی‌ها گذاشتند. برطبق این پیشنهاد چلسی برای خرید مودریچ، سالومون کالو بازیکن آفریقایی خود را قربانی خواهد کرد.

برطبق این پیشنهاد جدید چلسی برای خرید مودریچ، کالو را هم به تیم سفیدپوش لندنی خواهد داد. به این ترتیب ارزش این انتقال مبلغی بالاتر از 27میلیون پوند خواهد بود. این سومین پیشنهاد چلسی به تاتنهام است. چلسی که در اولین بازی خود در لیگ برتر به نتیجه تساوی رضایت داد به این بازیکن احساس نیاز فوق‌العاده‌ای می‌کند این در حالی است که برای تاتنهام ایده‌آل این است که با حفظ مودریچ یک مهاجم درجه اول را به وایت هارت لین بیاورد. برای چلسی که 7مهاجم دارد (کالو، تورس، دروگبا، آنلکا، استاریج، راملو، لوکالو) راحت‌ترین کار، استفاده از یکی از این جمع برای معاوضه با تاتنهام است. البته رد نپ مربی تاتنهام قصد دارد آده بایور را به این تیم بیاورد.

کالوی 26ساله در بازی اول چلسی مقابل استوسیتی به عنوان مهاجم سمت راست بازی کرد. او در فصل گذشته 10 گل برای چلسی به ثمر رساند اما به نظر نمی‌رسد شرایطی داشته باشد که بتواند با اتکا به آن دسته بالا را در مذاکره با مدیران چلسی داشته باشد. ویلاس بوآس امیدوار است مودریچ هر چه سریع‌تر با پیراهن آبی چلسی عکس یادگاری بیاندازد.

مودریچ اهل کرواسی است و می‌تواند یک بازیگردان ایده‌آل برای چلسی باشد.

لینک منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پتر چک: تورس به زودی به اوج برمی گردد

این ملی پوش اسپانیایی در تساوی این هفته چلسی مقابل استوک در ترکیب اصلی آبی ها قرار داشت اما موفق به گلزنی نشد.

سایت گل- پتر چک، دروازه بان، چلسی، معتقد است که فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی تیمش به زودی به دوران اوجش بازخواهد گشت.

این ملی پوش اسپانیایی در تساوی این هفته چلسی مقابل استوک در ترکیب اصلی آبی ها قرار داشت اما موفق به گلزنی نشد.

لینک منبع:
    کد:
    آنلکا می خواهد چلسی را ترک کند

سایت گل - نیکلاس آنلکا مهاجم 32 ساله باشگاه چلسی قصد دارد این تیم را ترک کند. با توجه به اینکه آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی چلسی تمام برنامه های خود را روی فرناندو تورس بنا کرده و کمتر به دروگبا و آنلکا بها می دهد.

در حالی که دروگبا برای تمدید قراردادش با مسئولان چلسی مذاکره می کند آنلکا که یک سال از قراردادش با این تیم باقی مانده قصد دارد استمفورد بریج را ترک کند.

مهاجم اسبق تیم های آرسنال، لیورپول، منچسترسیتی و بولتون در دقیقه 66 دیدار مقابل استوک سیتی به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد.

آنلکا پیش از این گفته بود تاپان قراردادش در چلسی خواهد ما اما اکنون با شرایط موجود دیگر قصد ماندن ندارد و می خواهد این تیم لندنی را ترک کند.

آنلکا در سال 2008 با رقم 15 میلیون پوند از بولتون به چلسی پیوست. او یکی از سه بازیکنی است که موفق شده اند لیگ برتر را با دو باشگاه متفاوت کسب کنند. او در زمان حضورش در آرسنال به این عنوان دست پیدا کرده بود.

آنلکا در سال های 2009 و 2010 با چلسی قهرمان جام حذفی شد. پنالتی که او در فینال لیگ قهرمانان سال 2009 از دست داد باعث شد منچستریونایتد در مسکو عنوان قهرمانی را از آن خود کند.

لینک منبع:
    کد:
    درخواست ابی میکل از ربایندگان پدرش: او را آزاد کنید

مایکل ابی از روز جمعه ناپدید شده و مدیر برنامه های هافبک چلسی تایید کرده که پدر این بازیکن ربوده شده است.

سایت گل- جان ابی میکل، هافبک چلسی، در یک برنامه تلویزیونی حاضر شد و از ربایندگان پدرش خواست که او را آزاد کنند.

مایکل ابی از روز جمعه ناپدید شده و مدیر برنامه های هافبک چلسی تایید کرده که پدر این بازیکن ربوده شده است.

جان ابی میکل در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" تنها چیزی که من می توانم بگویم این است که من نیجریه ای هستم و همیشه تمام تلاشم را برای کمک به کشورم به هر طریقی که بتوانم انجام داده ام. فکر می کنم اکنون زمان آن است که نیجریه به من کمک کند.

تنها می خواهم به کسی که پدرم را دزدیده یا از محل او باخبر است بگویم که با من تماس بگیرد و به من بگوید که پدرم کجاست.

ما هنوز هیچ خبری از او نداریم، در چند روز اخیر هیچ تماس نداشتیم، هیچ. پدرم در حال حاضر به تماس هایش جواب نمی دهد.

واقعا نمی دانم چه کسی می تواند پدرم را دزدیده باشد. فکر می کنم این اتفاق زیاد رخ می دهد البته در شرق نیجریه. پدرم اولیم کسی است که در شمال نیجریه دزدیده می شود.

دوست دارم به آنجا بروم و بفهمم که چه اتفاقی برای پدرم رخ داده است. مادرم و برادر و خواهر هایم را ببینم و با آنها صحبت کنم. اما در حال حاضر باید اینجا بمانم و ببینم چه اتفاقی رخ خواهد داد. باید ببنیم تا 24 ساعت آینده از او خبری به دست می آوریم یا خیر. بعد از آن باید اقدامات جدیدی انجام دهیم.

من تنها می خواهم به کسی که پدرم را ربوده بگویم که لطفا او را آزاد کند. او یک پیرمرد است و تا آنجا که می دانم، هیچ وقت به کسی آسیب نرسانده است."

لینک منبع:
    کد:

8. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

پیتر چک سه تا چهار هفته خانه نشین شد

سایت گل - پیتر چک دروازه بان چلسی به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو در تمرینات این تیم 3 تا 4 هفته نمی تواند آبی های لندنی را همراهی کند.
    به این ترتیب چک نمی تواند در دیدار شنبه تیمش مقابل وست بروم و همچنین دیدار هفته بعد از آن مقابل نورویچ به میدان برود.

آندره ویلاس بواس سرمربی چلسی گفت:" چک روز گذشته در تمرینات تیم از ناحیه زانو مصدوم شد و مدتی نمی تواند مارا همراهی کند."

چک به احتمال فراوان دیدار تیم ملی جمهوری چل مقابل اسکاتلند را در چارچوب رقابتهای مقدماتی یورو2012 که روز 3 سپتامبر برگزار خواهد شد از دست می دهد.

چک در دیدار هفته اول چلسی مقابل استوک سیتی که با تساوی بدون گل به پایان رسید دروازه تیمش را بسته نگه داشت و احتمالا برای بازی 10 سپتامبر مقابل ساندرلند می تواند بار دیگر درون دروازه این تیم قرار بگیرد.
    چک سال 2004 از رن به چلسی پیوست و از آن زمان تا به حال دروازه بان اصلی این تیم بوده است و با آبی های لندنی سه عنوان قهرمانی لیگ برتر، سه عنوان قهرمانی جام حذفی و دو عنوان قهرمانی جام اتحادیه را سکب کرده است.

انتظار می رود هیلاریو 35 ساله در چند هفته غیبت چک از دروازه چلسی محافظت کند.

لینک منبع:
    کد:
    پ.ن : :(

10. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

خبر رسمی: چلسی رومالو لوکاکو را به خدمت گرفت

او پیراهن شماره 18 آبی ها را به تن خواهد کرد.

سایت گل- باشگاه چلسی رومالو لوکاکو، مهاجم جوان اندرلشت را با انتقالی 25 میلیون یورویی به خدمت گرفت.

این ملی پوش بلژیکی می تواند روز شنبه ، آبی ها را دیدار مقابل وست بروم در دومین هفته لیگ برتر همراهی کند. او پیراهن شماره 18 آبی ها را به تن خواهد کرد.

این بازیکن 18 ساله فصل گذشته در 37 دیدار، 16 گل برای اندرلشت به ثمر رساند و در 10 بازی برای تیم ملی بلژیک نیز، 2 بار گلزنی کرد.

لوکاکو بعد از امضا قرارداد با چلسی در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه گفت:" این رویایی است که به واقعیت تبدیل شده است. از زمانی که 10 سال داشتم، رویای من حضور در این باشگاه بود. همیشه به آشنایی با بازیکنانی مانند جان تری، فراتک لمپارد و دیدیه دروگبا فکر می کردم. آمدن به باشگاهی بزرگ که جاه طلبی های بزرگی دارد، فوق العاده است.

بازی در بلژیک تجربه خوبی بود اما من دوست داشتم به باشگاهی بزرگتر بروم و همان طور که قبلا گفتم، هدف من بازی در چلسی بود."

لوکاکو که معمولا با دیدیه دروگبا مقایسه می شود، در این مورد گفت:" سبک بازی ما شبیه به هم است. البته من سرعت بالایی نیز دارم. من می خواهم از او چیزهایی بیشتری یاد بگیرم. اینکه چطور در استمفورد بریج بازی کنم و چگونه خودم را برای بازی ها آماده کنم.

من همچنین می توانم از دیگر مهاجمان و بازیکنان باتجربه تیم چیزهای زیادی یاد بگیرم. فکر می کنم اگر در داخل و خارج زمین باهوش باشید، مورد پذیرش قرار خواهید گرفت. این چیزی است که من می خواهم."

لینک منبع:
    کد:
    دوری یک ماهه پتر چک از میادین

تنها یک هفته از رقابت های لیگ برتر جزیره گذشته و مصدومیت چک در این مقطع می تواند ضربه بزرگی به آبی ها باشد.

سایت گل- آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، امروز اعلام کرد پتر چک، دروازه بان با تجربه این تیم، به دلیل مصدومیت از ناحیه لیگامنت حداقل برای یک ماه نمی تواند تیمش را همراهی کند.

تنها یک هفته از رقابت های لیگ برتر جزیره گذشته و مصدومیت چک در این مقطع می تواند ضربه بزرگی به آبی ها باشد.

احتمالا در غیاب چک، انریکه هیلاریو درون دروازه چلسی خواهد ایستاد. دیگر گزینه های ویلاس بواس برای درون دروازه، راس ترنبال و تیبوت کورتویس هستند. کورتویس در همین تابستان به طور قرضی از اتلتیکو مادرید به چلسی پیوست.

به این ترتیب، احتمالا چک در دیدار مقابل منچستریونایتد که روز 18 سپتامبر برگزار خواهد شد، جضور نخواهد داشت. ضمن اینکه او مقابل وست بروم، نوریچ، ساندرلند، سوانسی، بولتون و اورتون نیز نمی تواند تیمش را همراهی کند.
    سرمربی پرتغالی چلسی همچنین تایید کرد که داوید لوئیس نیز برای یک هفته دیگر، قادر به همراهی این تیم نیست. این مدافع برزیلی که از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده، در اولین دیدار فصل چلسی برابر استوک که با تساوی بدون گل به پایان رسید، حضور نداشت.

لینک منبع:
    کد:

12. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لوکاکو که معمولا با دیدیه دروگبا مقایسه می شود، در این مورد گفت:" سبک بازی ما شبیه به هم است. البته من سرعت بالایی نیز دارم. من می خواهم از او چیزهایی بیشتری یاد بگیرم. اینکه چطور در استمفورد بریج بازی کنم و چگونه خودم را برای بازی ها آماده کنم.
    چیز زیادی از لوکاکو نمیدونم ولی این تیکش واقعا خوشحالم کرد
    تقریبا محبوبترین بازیکن من دروگباست که یکی دوسالی بیشتر نمیمونه
    سبک بازیش رو بدجوری میپسندم
    اگه لوکاکو هم مثل دیدیه باشه عالی میشه!!

14. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

ویلاس بواس: آنلکا و دروگبا جایی نمی روند

سرمربی پرتغالی اعلام کرد این دو بازیکن در چلسی خواهند ماند و امیدوار است که آنها قراردادشان را با چلسی تمدید کنند

سایت گل- آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، شایعه جدایی نیکلاس آنلکا و دیدیه دروگبا، مهاجم باتجربه تیمش را تکذیب کرد.

آبی ها در ژانویه گذشته فرناندو تورس را به خدمت گرفتند و روز گذشته نیز قرارداد رومالو لوکاکو، مهاجم جوان بلژیکی را نهایی کردند. ضمن اینکه دانیل استوریج نیز که فصل گذشته به طور قرضی برای بولتون بازی کرد، به استمفورد بریج بازگشت و همین مسئله شایعات زیادی در مورد جدایی دروگبا و آنلکا به وجود آورد.

با این وجود ویلاس بواس اعلام کرد این دو بازیکن در چلسی خواهند ماند و امیدوار است که آنها قراردادشان را با چلسی تمدید کنند.

او در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به سوالی در مورد جدایی آنلکا گفت:" این خبر صحت ندارد."

او همچنین در مورد اینکه آیا باشگاه چلسی و دروگبا برای تمدید قرارداد به توافق خواهند رسید، گفت:" بله؛ این اتفاق رخ خواهد داد."

سرمربی پرتغالی اعلام کرد برنامه زیادی برای دروگبا دارد و امیدوار است او به حضورش در استمفوردبریج ادامه بدهد.

" او یکی از مهمترین بازیکنان ماست و نماینده بازیکنان چلسی است. او اشتیاق زیادی برای ادامه کار با چلسی دارد. به همین دلیل او و باشگاه به توافق خواهند رسید."

ویلاس بواس: جذب مودریچ دست من نیست

سرمربی پرتغالی چلسی اعلام کرد پیش از این برای جذب مودریچ اقدام کرده اند و باید رقم درخواستی مسئولان تاتنهام منطقی باشد.

سایت گل - آندره ویلاس بواس سرمربی چلسی اعلام کرد باشگاه امیدوار است لوکا مودریچ را به خدمت بگیرد اما رقم درخواستی مسئولان تاتنهام هم باید کمی منطقی باشد.

چلسی تمام تابستان به دنبال لوکا مودریچ بوده اما مسئولان تاتنهام با فروش هافبک کروات خود مخالفت کرده اند.
    ویلاس بواس در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" جذب یا عدم جذب مودریچ به تصمیم باشگاه بستگی دارد. مسئولان باشگاه باید تصمیم بگیرند آیا حاضرند رقم درخواستی مسئولان تاتنهام را بپردازند یا خیر."

"این موضوع به من مربط نمی شود. پول من نیست که باید برای جذب این بازیکن هزینه شود. من در مورد مسائل فنی تیم تصمیم می گیرم و نمی توانم در مورد پرداخت یا عدم پرداخت یک رقم برای یک بازیکن خاص اظهار نظر کنم."
    "جذب بازیکن به سن و رقم پرداختی برای او بستگی دارد. مودریچ بازیکن جوانی است اما رقم پرداختی برای جذب او هم باید منطقی باشد.

16. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

الکس مدافع چلسی: یوونتوس می تواند مقصد بعدی ام باشد

مدافع برزیلی چلسی که فرصت کمی برای حضور در ترکیب اصلی این تیم پیدا می کند ممکن است به باشگاه یوونتوس بپیوندد

سایت گل – الکس مدافع برزیلی و نیمکت نشین چلسی اعلام کرد ممکن است این تیم را به مقصد یوونتوس ترک کند.

با آمدن داوید لوئیس در ژانویه گذشته فرصت های بازی الکس بسیار محدود شد و با آمدن ویلاس بواس هم شرایط برای او تغییری نکرد و اکنون قصد دارد این تیم انگلیسی را ترک کند.

این در حالی است که باشگاه یوونتوس از جذب این مدافع 29 ساله استقبال کرده و مذاکراتی را نیز برای به خدمت گرفتن او انجام داده است.

الکس در گفتگو با اسکاس اسپورتس می گوید:" می دانم یوونتوس خواهان جذب من است اما به نظرم آنها می خواهند مرا به صورت قرضی به خدمت بگیرند که چندان برای من و همچنین چلسی خوشایند نیست."

"اکنون 29 سال دارم و این فرصت بسیار خوبی است، خیلی دوست دارم در ایتالیا فوتبال بازی کنم و امیدوارم قبل از خداحافظی ام از فوتبال بتوانم به این آرزو برسم."

"باید ببینیم مذاکرات یووه با سران چلسی به کجا می رسد. البته فکر نمی کنم چلسی با انتقال قرضی من موافقت کند."

کد:

چلسی در آستانه جذب ماتا

سایت گل – به نوشته روزنامه دیلی میل باشگاه چلسی جمعه شب با ارائه پیشنهادی 24 میلیون پوندی در آستانه جذب خوان ماتا مهاجم ملی پوش والنسیا قرار داشت.

آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی چلسی امیدوار است ماتا به زودی به به چلسی بیاید و خط هافبک تیمش را تقویت کند. این در حالی است که او قصد دارید لوکا مودریچ هافبک تاتنهام را نیز قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات به استمفورد بریج بیاورد.

ماتا که مورد توجه دو باشگاه آرسنال و تتنهام نیز قرار دارد گفته می شود قراردادی 5 ساله با چلسی به امضا خواهد رساند.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب وست بروم رو به سختی 2-1 بردیم با گلهای آنلکا و مالودا !

اینم آمار بازی :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •