تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: سوال بی جواب!!!

داره خودمونی میشه HOSEIN2398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض سوال بی جواب!!!

سلام یه سوال داشتم که فعلا کسی نتونسته جواب بده سوالم هم اینه که :

چرا وقتی ما لپ تاپ میخریم فروشنده به ما میگه که حتما اول از ویندوزتون یه دونه بک آپ بگیرین این قبول دارم که وقتی ویندوز خراب شد میشه از اون بک آپه استفاده کرد ولی اگه خواستیم کامل ویندوز رو عوض کنیم یا اینکه ویندوز ما طوری خراب شد که اصلا بالا نمی یومد چی ؟ من این سوال رو از فروشنده پرسیدم و اون گفت که اگر این اتفاق بیفته باید قید ویندوز اورجینال رو بزنی !!!!!!!! مگه شماره سریال ویندوز ها زیر لپتاپ ها نیست خوب میشه دوباره اون نسخه از ویندوزی رو که روی لپ تاپ داشتیم رو تهیه کنیم بعد هم از اون سریال استفاده کنیم تا دوباره یه ویندوز اورجینال داشته باشیم اگر نمیشه این کار رو انجام داد لطفا راهنماییم کنید .

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

اون شماره سریال به درد نمی خوره و اینگونه نیست که برای نسب یک ویندوز قفل شکسته درون بازار به کام بیاد و بتونم دوباره یک ویندوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تهیه یه دیسک ریکاوری و پارتیشن ریکاوری همیشه بدرد میخوره حتی اگر ویندوز بترکه! همه چی به حالت اول برمیگرده ، یعنی هیچ حالتی وجود نداره که دیسک های ریکاوری بی کاربرد باشه/

در مورد تعویض ورژن ویندوز هم که دیگه کاری نمی شه کرد! باید یک ویندوز اورجینال دیگه خرید کنید

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

من خودم زخم خرده ی این مسئله هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اگه همون نسخه باشه می شه با سریال رجیستر کرد خودم کردم و شد

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

چرا نمیشه دوباره اون سریال رو وارد کرد؟ فوقش از خود سایت مایکروسافت ویندوز رو میگیریم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

منم که گفتم میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض جواب (اونم چه جوابی!!)

پاسخ به:biostar

شاید هم حرف شما درست باشه اما اولا ویندوز 7 که تو مرحله ی اول قفلش شکسته نمیشه بعد از این که ویندوز رو نسب کردین به صورت اتوماتیک نرم افزار کرک این کار رو انجام میده پس ما میتونیم که قبل این کار توی محیطی که داریم ویندوز رو نسب میکنیم رمز رو وارد کنیم . تازه ویندوز های دست کاری نشده هم توی بازار هست که بعد از نسب ویندوز رو کرک نکنه.
    یا اگر پیدا نکردیم میتوانیم از سایت مایکروسافت دانلودش کنیم این هم صفحه دانلودش خدمت شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به همین سادگی (این از این)
    و دوم کلا به نظر شما چرا برادران همکار در مایکروسافت برای چی اون شماره سریال رو زیر لپ تاپ ها میزارن !!!!! به نظر من که برای همین دلیله که اگر ویندوز پرید از اون استفاده کنیم اگر جز اینه بگین.
    بعد تازه به نقل از جناب عالی ذکر شده بود که اگر ویندوز هم بترکه!!!!! بک آپ بدرد می خوره البته شما گفتین (دیسک ریکاوری) من وقتی لپتاپ خریدم و ازش بک آپ گرفتم حدودا مقدار اون بک آپ 40 گیگابایت شد. و از اونجا که دیسکی (به غیر از بلوری) این همه جا نداره بک آپ فقط توی ویندوز می مونه به قول شما در صورت ترکیدن ویندوز و بالا نیامدن اون دیگه این بک آپ به درد لای جرز دیوار می خوره و اصلا به کار آدم نمیاد.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تازه جناب lida هم که این کار رو انجام دادن شده پس دیگه پس دیگه چی میگین

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

پاسخ به:biostar

شاید هم حرف شما درست باشه اما اولا ویندوز 7 که تو مرحله ی اول قفلش شکسته نمیشه بعد از این که ویندوز رو نسب کردین به صورت اتوماتیک نرم افزار کرک این کار رو انجام میده پس ما میتونیم که قبل این کار توی محیطی که داریم ویندوز رو نسب میکنیم رمز رو وارد کنیم . تازه ویندوز های دست کاری نشده هم توی بازار هست که بعد از نسب ویندوز رو کرک نکنه.
    یا اگر پیدا نکردیم میتوانیم از سایت مایکروسافت دانلودش کنیم این هم صفحه دانلودش خدمت شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به همین سادگی (این از این)
    و دوم کلا به نظر شما چرا برادران همکار در مایکروسافت برای چی اون شماره سریال رو زیر لپ تاپ ها میزارن !!!!! به نظر من که برای همین دلیله که اگر ویندوز پرید از اون استفاده کنیم اگر جز اینه بگین.
    بعد تازه به نقل از جناب عالی ذکر شده بود که اگر ویندوز هم بترکه!!!!! بک آپ بدرد می خوره البته شما گفتین (دیسک ریکاوری) من وقتی لپتاپ خریدم و ازش بک آپ گرفتم حدودا مقدار اون بک آپ 40 گیگابایت شد. و از اونجا که دیسکی (به غیر از بلوری) این همه جا نداره بک آپ فقط توی ویندوز می مونه به قول شما در صورت ترکیدن ویندوز و بالا نیامدن اون دیگه این بک آپ به درد لای جرز دیوار می خوره و اصلا به کار آدم نمیاد.

ریکاوری دستگاه ها نهایتا 5 تا DVD بیشتر نمیشه ، حتی در حالتی که روی دستگاه هیچ گونه سیستم عاملی نباشه و یا حتی هارد پارتیشن بندی هم نشده باشه به راحتی قابل استفاده هست .
    کسی از ویندوز بکاپ به اون مفهومی که میگی نمی گیره!
    تهبه ی دیسک ریکاوری هم به صورت اتوماتیک توسط نرم افزار های مربوطه هر شرکت سازنده ی لپتاپ صورت می گیره

10. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ریکاوری دستگاه ها نهایتا 5 تا DVD بیشتر نمیشه ، حتی در حالتی که روی دستگاه هیچ گونه سیستم عاملی نباشه و یا حتی هارد پارتیشن بندی هم نشده باشه به راحتی قابل استفاده هست .
    کسی از ویندوز بکاپ به اون مفهومی که میگی نمی گیره!
    تهبه ی دیسک ریکاوری هم به صورت اتوماتیک توسط نرم افزار های مربوطه هر شرکت سازنده ی لپتاپ صورت می گیره
    دیسک های ریکاوری ویندوز باید قابلیت بوت داشته باشن.من فکر میکنم ایشون منظورشون این بوده از درایو ویندوز یک راست کلیک کنیم بعد Past کنیم تو دیسک!!!

12. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •