هـــــــک شده؟شما میتونین با 530 تومن یه X360 Slim 250GB بخرید! درسته 30 تومن بیشتر میدین ولی عوضش یه کنسول نو و جدیدتر دارین!
من چندوقت پیش قیمت گرفتم اسلیم 4گیگ این قیمت بود نه 250 گیگ...
هـــــــک شده؟شما میتونین با 530 تومن یه X360 Slim 250GB بخرید! درسته 30 تومن بیشتر میدین ولی عوضش یه کنسول نو و جدیدتر دارین!
من چندوقت پیش قیمت گرفتم اسلیم 4گیگ این قیمت بود نه 250 گیگ...
دوستان فک کنم اگه فرم ور های جدید ه ک نشن قیمت پلی 3 های ه ک شده میکشه بالا درسته؟
Last edited by ali gamma; 14-08-2011 at 22:19.
بله ه ک شده.
4 گیگ ه ک شده هم حول و حوش 470 هست.
سلام دوستان این سوال رو تو بخش psp پرسیدم به جواب نرسیدم البته من یکم عجله دارم وگرنه دوستان به زودی پاسخ میدادند.
به هر حال من قصد خرید یک psp دارم اما واقعا مردد هستم که چیکار کنم . آیا psp 3000 خریداری کنم یا صبر کنم که ویتا بیاد ؟ گرافیک 3000 چطوره ؟ آیا بازیهای جدید برای این کنسول خواهد امد یا همه چیز به سمت ویتا میره ؟
اصلا به جای 3000 بهتر نیست psp go بگیرم ؟ چند تا فروشگاه از جمله نمایندگی سونی پرسیدم 3000 نداشتن و گفتن go چون جدیدتر هست بهتره !!! درسته ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید . پاک گیج شدم چیکار کنم .
ممنون
در حال حاظر psp ارزش خریدنو نداره اگه می تونی صبر کنی ویتا بیاد پس صبر کنی بهتره.
psp به آخره خط رسیده و احتمالش کمه واسش بازیه جدید بیاد.
البته ویتا هم بیاد احتمال داره کپی خور نشه و کلی باید واسه یه بازی هزینه کنی که ما ایرانیا قدرت خریدشو نداریم
در هر صورت اگه خواستی psp بگیری اول go بعد 3000
موفق باشی
Last edited by hojatnorai; 15-08-2011 at 04:05.
آخرین قیمتای PS3 از فروشگاههای معتبرو لطف کنید
ممنون
فکر کنم 160 گیگ حدود 480 باشه!
دیروز یه 360 اسلیم 4 گیگ با کینکت گرفتم
620
کینکت چیز جالبی نیست
پیشنهاد من اینه که 170-180 پول بی زبونو دور نریزید
واس تک نفره تایید میشه بعد یه مدت دل آدمو میزنه (البته فعلا اینطوره ، بازیای شاخش در راهند : دی) + حتی توی نسل بعدی کنسول مایکرو هم کینکت ساپورت میشه... پس هنوزم خریدش منطقیه... البته مال خود من داره خاک میخوره :-"
یه سوال این ps3های جدیدcech-3000bچه فرقی با cech-2000داره الن تو بازار ازشون هست اگه هست چنده؟
خواهش میکنم جواب بدین دوستان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)