سلام اقا امید
من اون سیستمی که در بالا نوشتم حدودا 650 برام در میاد( هزینه هایی مثل دی وی دی رایتر موس کیبرد اسپیکر به کنار)
حالا به نظر شما بهتر نیست من 5010 دل بگیرم ؟
cpu core i3
vga 1
ram 2
hard 320
قیمتشم حدودا باید 670 باشه
سلام اقا امید
من اون سیستمی که در بالا نوشتم حدودا 650 برام در میاد( هزینه هایی مثل دی وی دی رایتر موس کیبرد اسپیکر به کنار)
حالا به نظر شما بهتر نیست من 5010 دل بگیرم ؟
cpu core i3
vga 1
ram 2
hard 320
قیمتشم حدودا باید 670 باشه
با سلام به همه دوستان
من مهندس صنایع هستم و کارم با نرم افزارهای کنترل پروژه و آماری هست،مدتی است می خواهم لپ تاپ بخرم ولی سوالاتی دارم که خرید را برایم دشوار کرده.
بسیار علاقه دارم که از برند اپل بخرم،ولی سوالم اینه که کدام محصول با خواسته هایم تطابق داره؟
1-آیا نرم افزار های msp,primavera,minitab,spss, را اپل حتما ساپورت میکنه؟ لیست نرم افزارها را از کجا تهیه کنم؟و آیا در بازار ایران موجود هست؟
2-سرعت پردازش بالا برایم بسیار مهم است،نمایشگر با کیفیت و نسبتا بزرگ
3-باتری با شارژ بالا،با دوام،حساس به ضربه نباشد
4-قیمت در حدود 2 تا 2،200 میلیون تومان
از دوستان تقاضا دارم تا راهنمایی بفرمایند،و مدل مناسب را معرفی کنن و بگن از کجا تهیه کنم بهتره؟با چه گارانتی؟
و نکاتی که میبایست در هنگام خرید به آن توجه کنم چه چیزهایی باشه؟اگر سایت و مطلبی هست لطفا برای تحقیق بیشتر بفرمایید.
بسیار تشکر امیدوارم من نیز بتوانم قدمی بردارم.
با 730 تومن میتونید Dell 5110 بگیرین که نسبت به قیمت عالیه:
core i5 2410m
ram: 4
vga: geforce 525m 1g
hdd: 500
برای خرید لپتاپ مناسب بهتره در انجمن خودش تاپیک بزنید، شاید پیشنهاد های بهتری دریافت کردید.
سلام
شما اگه فقط از نظر قیمت میگید که خوب اونی که کمتر میوفته رو بگیرید
در ضمن گفتم اگه کارتون جوریه که جا به جا میشید و میخواید سیستم همراهتون باشه که خوب اینم بدون شک لبتاپ بگیرید
اما نظر منو میخواید اگه سیستم همراه نمیخواید pc بگیرید که بهتره از چند لحاظ
گفتم مثلا کارایی سیستم با قطعات مشابه بیشتره از لبتاپ
و امکان ارتقاع هم بیشتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)