تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 416 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کل صحبت هاتون درست بود ولی در مورد شبکه به نظرتون رایگان باشه خوبه یا پولی ؟ خب به نظرم ما باید به عنوان یه مصرف کننده نگاه کنیم که دوست داری پول بابتش بدیم یا نه !
    وقتی رایگان باشه کیفیت شبکه و امنیتش پائینه و این خیلی عادیه چون درآمد خاصی نداره که کمپانی بیاد برای شبکه مجانی پول خرج کنه ولی از اون ور xbl چون پولی هست سرور های بسیار قوی ای داره و واقعا آدم تفاوت رو حس میکنه

کلا هرچی پول بدی همونقدر آش میخوری : دی

2. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من یکم اطلاعات میدم تا در مورد موضوع دقیقتر شیم و بدونیم که تاثیر کینکت گرچه بوده ولی اینقدر هم نبوده:

1-در مورد شبکه های این کنسول :

x360 سالانه حدود 750 میلیون دلار از بابت انلاین گیمینگ داره از شبکه خودش پول درمیاره(جدا از فروش اهنگ و بازی و....)

منبع:

ولی ps3 یک قرون هم از این راه درامد نداره(چون انلاین گیمینگش رایگان)

این 750 میلیون دلار سود رو شما تقسیم بر 60 دلار(قیمت یه بازی) بکنی چیزی میشه در حدود 12 میلیون نسخه از یه بازی....... .
    چند تا بازی انحصاری ps3 باید با هم جمع شن و فروش کنن تا 12 میلیون نسخه جور شه؟؟؟

.
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    ..
    خوب داداش یکم از مسیر منحرف شدیم

بحث ما در مورد موفق بودن یا نبودن سیاست بازی های انحصاری سونی بود

اینکه سونی شبکه رایگان هست و ماکروسافت نه خوب ربطی به بازی های انحصاری نداره ولی می تونه یکی از دلایل عقب افتادن سونی باشه
    البته منظور من این بود که کینکت عقب افتادگی در بازی های انحصاری رو جبران کرد
    در مورد فروش مثلا متال گیر قیمت هر نسخش اگه اشتباه نکنم بالای 90 دلار بود که با احتساب 4.5 نسخه فروش میشه حدود 8 ملیون نسخه 60 دلاری
    درحالی که
    گیرز اف وار نسخه 1و2 رو هم 6 میلیون نسخه فروخته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    gt هم تا اونجا که خوندم 5-6 فروخت با تمام کنایه هایی که به خاطر براورده نشدن انتظارها خورد
    در کل سونی انتظار داشت فروش انحصاری هاش 1-2 سال اخیر به حدود 10 ملیون برسه که واقعا رویایی بود و در واقع در جا زدن توی 4-56 نسخه رو به نوعی شکست دونستن

جالبه 1-2 سال پیش اعلام شد سونی روی فروش هر پلی 3 چند ده دلار ضرر میده و می خواد این ضرر رو توی فروش بازی های انحصاریش جبران کنه در واقع سیاست ضرر روی فروش کنسول در مقابل فروش بیشتر کنسول و نهایتا افزایش فروش بازی های انحصاری

ولی بازی انحصاری سونی اونقدر زیاد بوده طرفدارهای سونی قدرشو ندونستن وگرنه امار فروش 10 ملیونی رو هم می دیدیم
    در مقابل طرفدارهای ایکس باکس برای معدود انحصاری های خوبش لحظه شماری می کنن
    move هم به عنوان مسکن در مقابل کینکت عرضه و تا حالا 8.5میلیون فروخته که به عنوان مسکن خوب بوده در مقابل فروش 10-11 میلیونی کینکت

درکل به نظر من بازی های انحصاری سونی با تمام محدودیت ها موفق بودن و با نظر شما که ضعف های سونی در تبلیغات و... در عقب افتادن سونی نقش داشتن هم موافقم
    Last edited by ehsan_; 13-08-2011 at 20:43.

4. 2 کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

1-در مورد شبکه های این کنسول :

x360 سالانه حدود 750 میلیون دلار از بابت انلاین گیمینگ داره از شبکه خودش پول درمیاره(جدا از فروش اهنگ و بازی و....)

منبع:

ولی ps3 یک قرون هم از این راه درامد نداره(چون انلاین گیمینگش رایگان)
    سوای باقی مباحثی که مطرح فرمودید ، من با این یک قسمت موافق نیستم .

PSN چیزی حدود 77 میلیون کاربر داره :

کد:
    و در عین حال Xbox Live همش 35 میلیون :

کد:
    و این آمار دوبرابر و اندی بیشتر کاربر خود به خود درآمد شبکه رو هم بالا میبره - بعد PSN مجانی نیست ! من نمیدونم این چه شایعه ای هست که راه افتاده که PSN مجانیه !!!
    اون قدری که شما توی لایو خرت و پرت مجانی پیدا میکنید توی PSN پیدا نمیکنید و تازه برای بیشتر بازی ها نیاز به PSN+ دارید تا همیشه به روز باشید و در نتیجه بتونید آنلاین بازی کنید که اون هم مجانی نیست .

ولی به طور کلی Live خیلی خیلی از PSN بهتره ، دلیلش هم تجربه و سابقه ی خیلی خیلی زیاده مایکروسافت در امر شبکه هستش - مایکروسافت اصلا سیستم عامل برای راه اندازی شبکه های تجاری و بزرگ داره - مثلا شرکت DELL با اون عظمت داره از سرور های ویندوزی استفاده میکنه .

2-سونی به شدت در امر تبلیغ و ساپورت بازیهای انحصاریش بد عمل می کنه چرا؟
    خوب فراموش نکنید که این وظیفه ی سونی نیست که تبلیغات بازی رو انجام بده ، بلکه وظیفه ی دولوپر هست مگر اینکه تولید کننده ی بازی خود سونی باشه که اون بازی ها معمولا نیازی به تبلیغات ندارند !

جالبه 1-2 سال پیش اعلام شد سونی روی فروش هر پلی 3 چند ده دلار ضرر میده و می خواد این ضرر رو توی فروش بازی های انحصاریش جبران کنه در واقع سیاست ضرر روی فروش کنسول در مقابل فروش بیشتر کنسول و نهایتا افزایش فروش بازی های انحصاری
    دوست عزیز ، این شایعه ای بیش نیست .
    سونی نه تنها ضرر نمیداده و نمیده ، بلکه کنسول رو گرون تر هم میفروشه و البته سونی از فروش بازی ها سود خاصی گیرش نمیاد مگر اینکه خودش پابلیشر بازی باشه .

سودی که سونی از هر بازی گیرش میاد از روی فروش بازی نیست بلکه از پروسه ی تولید بازی هست - یعنی هر کمپانی باید برای تهیه SDK کنسول سونی و دولوپینگ کیت و دریافت مجوز انتشار و به رسمیت شناخته شدن بازی در PSN و البته تولید دیسک های بازی هزینه شو به سونی بده و اون خدمات رو از سونی دریافت کنه - ولی خود سونی در سود فروش بازی هایی که خودش پابلیشرشون نیست سهیم نیست مگر اینکه اون بازی در PSN فروخته بشه و البته رایگان هم نباشه .

6. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بحث ما در مورد موفق بودن یا نبودن سیاست بازی های انحصاری سونی بود

اینکه سونی شبکه رایگان هست و ماکروسافت نه خوب ربطی به بازی های انحصاری نداره ولی می تونه یکی از دلایل عقب افتادن سونی باشه
    اتفاقا کاملا مربوط وقتی مایکروسافت همچین درامد هنگفتی از راه لایو بدست میاره تمایلش برای ساخت بازی های پرخرج و انحصاری کمتر میشه ....... .
    سر هر سال یه دونه cod توسط یه سازنده جدا از مجموعه مایکرو ساخته میشه و در عوض کلی کارت گلد به خاطر بازی انلاینش به جیب مایکرو ریخته میشه...... .

مگه دیوانس وقتی به این راحتی سود می کنه خودشو به زحمت بندازه و خطر ساخت بازیهای پرخرج و انحصاری رو به خودش بده؟؟؟

در مورد فروش مثلا متال گیر قیمت هر نسخش اگه اشتباه نکنم بالای 90 دلار بود که با احتساب 4.5 نسخه فروش میشه حدود 8 ملیون نسخه 60 دلاری

درحالی که گیرز اف وار نسخه 1و2 رو هم 6 میلیون نسخه فروخته
    کد:
    اولا هر شماره gears of war حدود 6 میلیون فروخته متن بخوونی متوجه میشی این دیگه خیلی تابلو هستش..... .اینو فکر کنم رییس شرکت سونی هم بدونه... .

دوما بازی متال گیر به صورت معمولی 60 دلار عرضه میشه 90 دلاری نداریم ما....اونایی که 90 دلاری هستن limited edition هستن که از این limited edirion ها همه بازیها دارن...... .

move هم به عنوان مسکن در مقابل کینکت عرضه و تا حالا 8.5میلیون فروخته که به عنوان مسکن خوب بوده در مقابل فروش 10-11 میلیونی کینکت
    اخه برادر من این چه حرفیه میزنی؟؟

اخرین امار فروش کینکت در ماه مارس یعنی حدود اسفند اعلام شده که بیش از 10 میلیون بوده ولی امار فروش موو اردیبهشت اعلام شده که حدود .8.5 بوده تازه موو یک ماه هم زودتر از کینکت اومده .....یعنی چی حالا این حرفا؟؟؟؟

کینکت در 4 ماه 10.5 میلیون فروخته -----move در 8 ماه 8.8 میلیون فروخته.....اسم این رو شما چی میذاری؟؟؟مسکن ؟؟

سوای باقی مباحثی که مطرح فرمودید ، من با این یک قسمت موافق نیستم .

PSN چیزی حدود 77 میلیون کاربر داره :

کد:
    و در عین حال Xbox Live همش 35 میلیون :

کد:
    و این آمار دوبرابر و اندی بیشتر کاربر خود به خود درآمد شبکه رو هم بالا میبره - بعد PSN مجانی نیست ! من نمیدونم این چه شایعه ای هست که راه افتاده که PSN مجانیه !!!
    اون قدری که شما توی لایو خرت و پرت مجانی پیدا میکنید توی PSN پیدا نمیکنید و تازه برای بیشتر بازی ها نیاز به PSN+ دارید تا همیشه به روز باشید و در نتیجه بتونید آنلاین بازی کنید که اون هم مجانی نیست .
    دوست عزیز منکه قبلا با شما رو این مورد بحث کردم........ .

این 750 میلیون درامد فقط مربوط به فروش کارت گلد هستش که تو psn معادلی واسش نیس......این فروش سوا از فروش point هستش که میشه گفت تو psn هم هست...... .
    اون psn هم بیشتر اوقات واسه تست بتا و .... هس ...من ندیم مثلا برای بازی کردن معمولی باید psn داشته باشی.... .

+

در مورد کاربرای 77 میلیونی هم باید گفت.....کاربرای psp هم شبکه ثبت هستن و این جمع دو کنسول با هم میشه 77 میلیون........ .
    .
    .
    .

Last edited by halflife g; 13-08-2011 at 16:09.

8. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست عزیز منکه قبلا با شما رو این مورد بحث کردم........ .

این 750 میلیون درامد فقط مربوط به فروش کارت گلد هستش که تو psn معادلی واسش نیس......این فروش سوا از فروش point هستش که میشه گفت تو psn هم هست...... .
    اون psn هم بیشتر اوقات واسه تست بتا و .... هس ...من ندیم مثلا برای بازی کردن معمولی باید psn داشته باشی.... .

+

در مورد کاربرای 77 میلیونی هم باید گفت.....کاربرای psp هم شبکه ثبت هستن و این جمع دو کنسول با هم میشه 77 میلیون........ .
    .
    .
    .

نه پلاس فقط برای تست بتا و اینها نیست ، پی اس ان بدون پلاس هیچی نیست !
    اگر شما پلاس باشی میتونی بازی ها رو ارزون تر بخری ، بیشتر بازی ها برای آنلاین بازی کردن پلاس میخواند و البته آپدیت های بازی ها هم اگر پلاس داشته باشید به صورت خودکار و زود تر از بقیه به دستتون میرسه .

در مورد کاربر ها هم ، کاربرای PSP اغلب PS3 هم دارند + اینکه در شبکه لایو هم کاربر های Xbox قبلی و ویندوز گیمز و ویندوز فون 7 هم حساب میشند و با احتساب اونها 35 میلیون کاربر داره - یعنی در این زمینه مایکروسافت خیلی بد عمل کرده ، توی همون لینک ویکی پدیا اگر تشریف ببرید نوشته که پلتفرم هاش چیا هستند . و این تعداد کم کاربر برای اینه که نفس بخوای بکشی ازت پول میگیره .

تازه خیلی از اون کاربرها مثل خود من ، فقط از همون یکی دو ماه گلدی که مجانی داد استفاده کردند و بعدش بیخیال شبکه شدند - یعنی خیلی از کاربرها فعال نیستند .

ولی کاربرهای PSN چون شبکه رایگانه اینطوری نیستند و هر از چند گاهی یه سری به شبکه میزنند ، یعنی منفعل نیستند و البته این تعداد کاربر همش مال 2 تا پلتفرم هست نه 4 تا ! .

10. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

محمد از تو دیگه این حرفا بعیده
    چرا سرمایه گذاری رو انحصاریا غلطه؟move که به درد نمیخوره اگه این انحصاریها هم نباشه که دیگه هیچی
    اینجا دوستان در مورد انحصاریهای ps3 بیش از حد کم لطفی میکنند
    بازیهایی مثله
    God of War/Gran Turismo /Heavy Rain/inFamous/Killzone/Little Big Planet/Metal Gear
    Solid/
    Motorstorm/Resistance/Siren/Demon's Soul/Yakuza/Uncharted/Agent
    ارزش خریدن ps3 رو نداره؟اگه اینا نبود تو ps3 میخریدی!!!؟
    من نمیگم سرمایه گذاری غلطه،من گفتم مانور بیش از حد سونی رویه انحصاری ها غلطه امیر جان............
    به جز اونایی که این بالا شما اسم بردی خیلی بازیهای انحصاری دیگه هم هست.............
    کی گفته موو به درد نمیخوره،حد اقل یه موو میخری باهاش Dance بازی میکنی
    ولی در کل خیلی قبل تر این که مایکروسافت و نینتندو به فکر ساختن کنترلر حرکتی باشن،سونی این پروژه رو تکمیل کرده بود تویه سال 2004،یعنی سونی پروژه موو رو از سال 2004 توی آب نمک خوابونده بود.............

از نظر کسایی که پی سی یا ایکس باکس دارن خیلی سیاست غلطیه
    یادمه 2-3 سال پیش شایعه شد متال گیر سالید 4 می خواد برای ایکس باکس بیاد طرفدارهای پلی 3 اول می خواستن سونی رو بعد اگه نشد خودشون رو بکشن
    ظاهرا شما نمی دونی بازی احصاری چی کار می کنه
    هر بازی انحصاری یک کنسول مثل ستاره یک تیم فوتبال می مونه
    انقد دوست دارم یکی بیاد بگه شما از گیم و دنیای بازی هیچی نمیدونی
    یاد خاطرات خوبم میوفتم در کل اونایی که من و میشناسن و با من رابطه داشتن تایید میکنن که من هیچ وقت طرفدار و فن هیچ کنسول و هیچ بازی نبودم و سعی کردم حتی الامکان طرف حق رو بگیرم..............
    فکر نمیکنم حداقل تویه این ایران ما کسی کنسولی رو به خاطر یه ستاره بخره.............
    در ضمن اون موقع که من نفر اول ایران و 42000گلوبال رنک PSN بودم،شکا هنوز GOW 2 رو بازی نکرده بودی دوست عزیز من.................
    نکته:من اصلا از خودم تعریف نمیکنم ولی بعضی جاها لازمه دیگه

دوستان عزیز منظور ایشون این نبود که وجود بازی انحصاری چیز بدیه....... .
    بلکه منظور اینه که آیا بیرون دادن بازی انحصاری میتونه واسه شرکت سود بیشتری بده یا نه؟؟؟
    من تو تاپیک فروش بازیها امار فروش کنسولا تو 6 ماهه اخیر رو گذاشتم ... .
    کنسول x360 با اینکه هیچ بازی انحصاری نداشت حدود 500000 تا بیشتر فروخته از ps3 ای که در این مدت چند تا از انحصاریهاشو بیرون داده..... .
    مساله در اینه که سونی رفتار خوبی در مقابل انحصاریهاش نداره...GT اونهمه تاخیر می خوره ...killzone اونجوری میشه....بقیه بازیها هم از مقبولیت برخوردار نمیشن...... و در نهایت میمونه تعداد انگشت شماری که به درد کمپانی میخورن...
    برعکس مایکرو می بینی سالی 2 تا انحصاری میده بیرون ولی از فروش هر کدوم اندازه 7 تا بازی انحصاری ps3 سود درمیاره ...مساله در اینه....شناخت بازار...... .
    .
    رفتار سونی و مایکروسافت به کنار،یه چیزی تویه دنیا حکمرانی میکنه و اونم تجربه است و چیز مهمتر از اون استفاده درست از تجربه است...................
    مایکروسافت تجربه زیادی تویه شبکه داره به همین دلیل قدرتمند تره ولی سونی از تجربه هاش بد استفاده کرد و نتونست اونطور که باید و شاید تویه این نسل خوب عمل کنه بر عکس نسل قبلی...............
    منم به خاطر هیمن قسمتی که بالا Bold کردم میگم که سیاست سونی در مورد بازیهای انحصاری غلطه............
    انتخاب های سونی غلطه..............

12. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه D J V A H I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام یه ایکس باکس ارکید بسیار تمیز و تک برگ سند هست ...ساختش هم 10/2009 هست و جاسپره ... جدیدترین داشبورد و فیرم ور هم واسش ریخته شده .. مال دوستمه

به همراه دسته اضافی اصلی + 15 بازی + کابل اچ دی ام ای + کابل مانیتور به همراه لوازم خودش و جعبه بسیار تمیزش

چند میرزه بخرم ؟ یعنی از چه قیمت تا چه قیمتی خوبه اینا رو همه با هم بگیرم ؟

داره خودمونی میشه D J V A H I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام یه ایکس باکس ارکید بسیار تمیز و تک برگ سند هست ...ساختش هم 10/2009 هست و جاسپره ... جدیدترین داشبورد و فیرم ور هم واسش ریخته شده .. مال دوستمه

به همراه دسته اضافی اصلی + 15 بازی + کابل اچ دی ام ای + کابل مانیتور به همراه لوازم خودش و جعبه بسیار تمیزش

چند میرزه بخرم ؟ یعنی از چه قیمت تا چه قیمتی خوبه اینا رو همه با هم بگیرم ؟
    Uppppppppp

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام من یه ps3 دارم و دارم با تلوزیون معمولی بازی میکنم میخواستم بگم اگه برم یه مانیتور full hd بگیرم با HDMI بازی کنم تو گرافیک بازی ها چقدر تاثیر داره؟ اصلا میارزه من حدود 400 تومن خرج کنم برای اینکه فول اچدی بازی کنم؟؟؟
    اگه اره چه مانیتوری بگیرم فقط برای بازی میخوام با بودجه 400 تا 450؟؟؟ راستی تی وی فول اچ دی چطوره؟؟
    تورو خدا کمک کنین اونقدر گرافیک فرق میکنه که بخوام 450 خرج کنم؟؟؟

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه 200 تومن دیگه بزار روش تلویزیون السیدی 32 اینچ بگیر . وگرنه مانبتور معمولی و فول اچ دی فرقی نداره از نطر کیفیت تصویر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •