تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 89 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 881

نام تاپيک: Wildfire | گوشي ارزان قيمت HTC با سيستم عامل اندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

اگر تنها مشکلتون فارسی نبودن گوشی هست و ساپورت وب و اس ام اس فارسی. به راحتی با فلش طدن یک رام 2.2 امارات میتونین این رو حل کنین. اگر بخوای اور کلاک کنی باید گوشی حتما روت بشه که تنها چیزی که از دست میدی گارانتی گوشی هست و در ازای اون خیلی برنامه ها قابل اجرا میشن روی گوشی. الان باید اندروید 2.1 باشه گوشیتون درسته؟ با این حساب 90% نرم افزار ها روی حافظه داخلش گوشی نصب میشن و قابلیت انتقال نخواهند داشت که با اندروید 2.2 این مشکل حل میشه.
    پیشنهاد من رام سیانوژن 2.3.4 هست که حتی از live wallpaper هم پشتیبانی میکنه روی والد فایر (قابل توجه اون دوستی که گفتن والد فایر سازمانا پشتیبانی نمیکنه از از وال پیپر زنده)
    اگه دل رو زدین به دریا و دل از گارانتیش کندین بگین راهنماییتون کنم
    تذکر: اور کلاک برای مواقع ضروری پیشنهاد میشه ولی استفاده دایم از اور میتونه عمر گوشی و مخصوصا باطری رو کم کنه. برای اجرای برنامه های سنگین و بازی های hd میان مثلا 2ساعت گوشی رو اور میکنن و بعدش هم به حالت عادی برمیگردونن معمولا

سلام
    مرسی
    خیر الان گوشی من اندروید 2.2.1 هست.
    آره یکی از اصلی ترین مشکلام این مشکل فارسی هست.
    دومیش هم اینه که بیشتر برنامه ها و بازی ها روی PHONE می مونن و قابلیت move to SD card رو ندارن.البته هنوز فضای خالی روی گوشی حدودا 75 MB هست.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام مشکل من که حل نشد بد تر هم شد گوشیم قفل هم میکنه بعضی وقتا و دوباره اس ام اس هام پاک شد بعضی وقتا نمی تونم جواب تلفن بدم چون صفحه از کار میفته
    بعد هم اینکه بدون اضافه کردن برنامه جدید حجم حافظه ام کم مکیشه تا به ایرور برسه
    خواهشا یکی به دادم برسه

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

سلام
    دوستان با این گوشی نمیشه اون SMS های که دلم می خوادو جدا کنم و توی یه Folder دیگه بریزم؟؟؟؟
    آخه من همیشه SMS حرفیامو پاک می کنم ولی جوکارو نگه میدارم
    تازه SMS های این گوشی به هم چسبیده ان عین صفحه ی Chat یاهو
    چی کار کنم؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

سلام
    دوستان با این گوشی نمیشه اون SMS های که دلم می خوادو جدا کنم و توی یه Folder دیگه بریزم؟؟؟؟
    چی کار کنم؟؟؟؟

داره خودمونی میشه moucker_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تو خونه!!!

پيش فرض

سلام
    چی کار کنم؟؟؟؟
    می تونی برای نگه داشتن جوک ها اونا رو forward کنی بعد هم بدون انتخاب گیرنده دکمه back رو بزنی و از اون جا خارج شی. این جوری می تونی جوک ها رو هر وقت که خواستی توی smsهای draft شده ببینی.
    آدرس sms های draft شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .
    .
    .

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

سلام مشکل من که حل نشد بد تر هم شد گوشیم قفل هم میکنه بعضی وقتا و دوباره اس ام اس هام پاک شد بعضی وقتا نمی تونم جواب تلفن بدم چون صفحه از کار میفته
    خواهشا یکی به دادم برسه
    شما باید گوشیتو ببری پیش یه تعمیر کار اینجا کمکی به شما نمی شه کرد
    .
    .
    .

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

سلام
    مرسی
    خیر الان گوشی من اندروید 2.2.1 هست.
    آره یکی از اصلی ترین مشکلام این مشکل فارسی هست.
    دومیش هم اینه که بیشتر برنامه ها و بازی ها روی PHONE می مونن و قابلیت move to SD card رو ندارن.البته هنوز فضای خالی روی گوشی حدودا 75 MB هست.
    عزیزم شما باید رام رو عوض کنی. نسخه های froyo و مخصوصا این جدیده که امارات هم هست 2.2.2 باید باشه. پیشنهاد میکنم full sbf فلش بزنی رام رو تا همه اطلاعاتی که ریختی روی گوشی و فضایی که نا خواسته اشغال شده روی گوشی هم صاف بشه. بعدش هم وایپ کش و وایپ دیتا رو انجام بدی wipe cash/data

خواهشا یکی به دادم برسه
    تا جایی که یادمه این همه مشکل نداشتی که! فقط راجع به اس ام اس بود.. رام گوشیت چیه؟ چطوری فلش زدی؟ نیازی به تعمیر کار هم نیست فقط هول نکن. کاملا مشخصه که مشکل نرم افزاری هست نه سخت افزار

سلام
    چی کار کنم؟؟؟؟
    از برنامه Go sms Pro استفاده کن. امکانات جالبی داره از جمله همینی که میخوای. فوق العاده هست
    میتونی هر کدوم از اس ام اس ها رو از همون صفحه چت مثل یاهو که میاد کپی کنی و یا جدا کنی و یا حتی به شکل فایل تکست توی مموری کارتت ذخیره کتی. حتی میتونی بکاپ روزانه یا هفتگی یا ماهانه براش تعیین کنی که یا توی ممروی ذخیره کنه اس ام اس های جدید رو یا برات ایمیل کنه به هر آدرسی که تعیین کنی...
    تم های مختلف، فونت، تصویر پشت زمینه اس ام اس، و خیلی امکانات دیگه

7. 2 کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

عزیزم شما باید رام رو عوض کنی. نسخه های froyo و مخصوصا این جدیده که امارات هم هست 2.2.2 باید باشه. پیشنهاد میکنم full sbf فلش بزنی رام رو تا همه اطلاعاتی که ریختی روی گوشی و فضایی که نا خواسته اشغال شده روی گوشی هم صاف بشه. بعدش هم وایپ کش و وایپ دیتا رو انجام بدی wipe cash/data
    مرسی دوست عزیز
    اما میشه یکم بیشتر توضیح بدین من تازه این گوشی رو گرفتم زیاد سر در نمیارم
    البته دانگرید و S-off و روت کردن رو از توی سایت ---------.ir خوندم و متوجه شدم البته هنوز روت نکردم چون مطمئن نیستم.
    اما اگه اینای که گفتینو یکم توضیح بدین ممنون می شم.

می تونی برای نگه داشتن جوک ها اونا رو forward کنی بعد هم بدون انتخاب گیرنده دکمه back رو بزنی و از اون جا خارج شی. این جوری می تونی جوک ها رو هر وقت که خواستی توی smsهای draft شده ببینی.
    مرسی دوست عزیز بله من فعلا دارم از این روش استفاده می کنم اما دنبال یه روش بهتر میگردم.

از برنامه Go sms Pro استفاده کن. امکانات جالبی داره از جمله همینی که میخوای. فوق العاده هست
    میتونی هر کدوم از اس ام اس ها رو از همون صفحه چت مثل یاهو که میاد کپی کنی و یا جدا کنی و یا حتی به شکل فایل تکست توی مموری کارتت ذخیره کتی. حتی میتونی بکاپ روزانه یا هفتگی یا ماهانه براش تعیین کنی که یا توی ممروی ذخیره کنه اس ام اس های جدید رو یا برات ایمیل کنه به هر آدرسی که تعیین کنی...
    تم های مختلف، فونت، تصویر پشت زمینه اس ام اس، و خیلی امکانات دیگه
    مرسی الان دانلودش میکنم.

9. این کاربر از MERLIN_BOZORG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ommolfesad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    سلول بي مرز

پيش فرض

دنبال يه هندفري توب براي htc wildfire ميگردم ، مدلي ميشناسيد ؟؟/

اگه نباشه جاش خالی می مونه ommolfesad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    سلول بي مرز

پيش فرض

شايد اين موضوع قديمي باشه براتون ولي در كل اگر خواستيد GPS گوشيتون نقشه هاي دلخواه تون رو نشون بده ( يعني نقشه از طريق كامپيوتر دانلود بشه و بريزيد تو مموري گوشي و قابل استفاده باشن ) ، بگيد براتون بزارم ، من خودم خيلي باهاش حال كردم نقشه ايران و ارمنستان رو ريختم داخل گوشي و در مسير رفت و برگشت بدون نياز به اينترنت موقعيت خودم رو به ثانيه ميتونستم بگيرم .

12. این کاربر از ommolfesad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

شايد اين موضوع قديمي باشه براتون ولي در كل اگر خواستيد GPS گوشيتون نقشه هاي دلخواه تون رو نشون بده ( يعني نقشه از طريق كامپيوتر دانلود بشه و بريزيد تو مموري گوشي و قابل استفاده باشن ) ، بگيد براتون بزارم ، من خودم خيلي باهاش حال كردم نقشه ايران و ارمنستان رو ريختم داخل گوشي و در مسير رفت و برگشت بدون نياز به اينترنت موقعيت خودم رو به ثانيه ميتونستم بگيرم .

نیکی و پرسش؟ بذار آقا حال کنیم همگی

مرسی دوست عزیز
    اما میشه یکم بیشتر توضیح بدین من تازه این گوشی رو گرفتم زیاد سر در نمیارم
    البته دانگرید و S-off و روت کردن رو از توی سایت ---------.ir خوندم و متوجه شدم البته هنوز روت نکردم چون مطمئن نیستم.
    اما اگه اینای که گفتینو یکم توضیح بدین ممنون می شم.
    خواهش میکنم وظیفه ست. همه رو که خوندین متوجه شدین چیو توضیح بدم؟ روت؟
    سوپر وان کلیک رو دانلود و روی سیستمتون نصب میکنین
    برنامه رو از طریق run as adminestor اجرا میکنین (راست کلیک روی فایل اجرایی برنامه - گزینه دوم run as adminestor رو میزنید)
    پنجره برنامه که باز شد ازتون میخواد گوشی رو با کابل به سیستم متصل کنین
    گزینه start که فعال شد اون رو میزنید
    یه جا متوقف میشه و یه پیغام میده که شما طبق اون پیغام عمل میکنی و تیک data رو از توی سیتینگ گوشی فعال میکنی (اسم کامل اونی که باید تیک بزنی یادم نیست ولی توی پنجره وان کلیک مینویسه)
    منتظر میشی تا برنامه کارش تمام بشه و همه گزینه ها ok بخوره جلوش
    close رو میزنی و تمام

14. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •