من یکم اطلاعات میدم تا در مورد موضوع دقیقتر شیم و بدونیم که تاثیر کینکت گرچه بوده ولی اینقدر هم نبوده:
1-
در مورد شبکه های این کنسول :
x360 سالانه حدود 750 میلیون دلار از بابت انلاین گیمینگ داره از شبکه خودش پول درمیاره(جدا از فروش اهنگ و بازی و....)
منبع:
ولی ps3 یک قرون هم از این راه درامد نداره(چون انلاین گیمینگش رایگان)
این 750 میلیون دلار سود رو شما تقسیم بر 60 دلار(قیمت یه بازی) بکنی چیزی میشه در حدود 12 میلیون نسخه از یه بازی....... .
.gif)
چند تا بازی انحصاری ps3 باید با هم جمع شن و فروش کنن تا 12 میلیون نسخه جور شه
؟؟؟.gif)
.gif)
.
.
.
.
.
.
.
.
..
خوب داداش یکم از مسیر منحرف شدیم.gif)
بحث ما در مورد موفق بودن یا نبودن سیاست بازی های انحصاری سونی بود
اینکه سونی شبکه رایگان هست و ماکروسافت نه خوب ربطی به بازی های انحصاری نداره ولی می تونه یکی از دلایل عقب افتادن سونی باشه
البته منظور من این بود که کینکت عقب افتادگی در بازی های انحصاری رو جبران کرد
در مورد فروش مثلا متال گیر قیمت هر نسخش اگه اشتباه نکنم بالای 90 دلار بود که با احتساب 4.5 نسخه فروش میشه حدود 8 ملیون نسخه 60 دلاری
درحالی که
گیرز اف وار نسخه 1و2 رو هم 6 میلیون نسخه فروخته
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
gt هم تا اونجا که خوندم 5-6 فروخت با تمام کنایه هایی که به خاطر براورده نشدن انتظارها خورد
در کل سونی انتظار داشت فروش انحصاری هاش 1-2 سال اخیر به حدود 10 ملیون برسه که واقعا رویایی بود و در واقع در جا زدن توی 4-56 نسخه رو به نوعی شکست دونستن
جالبه 1-2 سال پیش اعلام شد سونی روی فروش هر پلی 3 چند ده دلار ضرر میده و می خواد این ضرر رو توی فروش بازی های انحصاریش جبران کنه در واقع سیاست ضرر روی فروش کنسول در مقابل فروش بیشتر کنسول و نهایتا افزایش فروش بازی های انحصاری
ولی بازی انحصاری سونی اونقدر زیاد بوده طرفدارهای سونی قدرشو ندونستن وگرنه امار فروش 10 ملیونی رو هم می دیدیم
در مقابل طرفدارهای ایکس باکس برای معدود انحصاری های خوبش لحظه شماری می کنن.gif)
move هم به عنوان مسکن در مقابل کینکت عرضه و تا حالا 8.5میلیون فروخته که به عنوان مسکن خوب بوده در مقابل فروش 10-11 میلیونی کینکت
درکل به نظر من بازی های انحصاری سونی با تمام محدودیت ها موفق بودن و با نظر شما که ضعف های سونی در تبلیغات و... در عقب افتادن سونی نقش داشتن هم موافقم