تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 17 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 169

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی A.S. Roma | جالوروسی ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

جزئيات قرارداد لاملا با رم منتشر شد
    خبرگزاري فارس: باشگاه رم جزئيات قرارداد بازيكن جديد خود را اعلام كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رم، اريك لاملا بازيكن آرژانتيني باشگاه ريور پلاته با قراردادي 17 ميليون يورويي راهي پايتخت ايتاليا شد. انتقال لاملا هفته گذشته انجام گرفته بود ولي در آن زمان باشگاه رم فقط پيوستن وي را تاييد كرد ولي جزئيات ديگري را اعلام نكرد. قرارداد وي 4 ساله است و رمي‌ها بايد تا 15 جولاي 2012 در سه قسط، مبلغ 12 ميليون يورو را به حساب ريورپلاته واريز كنند. قرارداد لاملا بندهاي بسياري دارد كه در يكي از آن‌ها آمده پس از آن‌كه وي 10 بازي براي رم انجام داد، جالوروسي موظف است يك ميليون يورو به حساب باشگاه آرژانتيني واريز كند. اگر تعداد بازي‌هاي لاملا براي رم به 20 رسيد، رمي‌ها بايد يك ميليون ديگر نيز به ريورپلاته بدهند. مبلغ 3.06 ميليون ديگر نيز براي بند ديگري از قرارداد در نظر گرفته شده كه در نهايت كل مبلغ پرداختي براي لاملا را به 17.06 ميليون يورو خواهد رساند. اريك لاملا در سال 1992 ميلادي در فلوريدا واقع در بوينس آيرس آرژانتين متولد شد و از سال 2009 وارد تيم اصلي ريورپلاته شد. او در دو سال حضور در اين تيم در 36 بازي به ميدان رفت و 4 گل به ثمر رساند.
    انتهاي پيام/

2. 3 کاربر از علی17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

انريكه: از والنسيا درس گرفتيم

بازي‌هاي پيش فصل رم هم‌چنان نااميد کننده ادامه پيدا کرد و اين تيم برابر والنسيا 3 بر صفر شکست خورد.

به نقل از سايت رم، با توجه به اين‌که رم با ترکيبي هجومي به ميدان رفته بود، ولي نتوانست گلي به ثمر برساند و در نهايت با نتيجه سه بر صفر مغلوب حريف اسپانيايي خود شد. رم با اين شکست نمي‌تواند در ديدار نهايي جام نارانخا در مستايا حضور پيدا کند.
    دانيله‌ دروسي و خوان از غايبين جالوروسي برابر والنسيا بودند اما ساير ستاره‌هاي اين تيم در ترکيب حضور داشتند. فرانچسکو توتي، بويان کرکيچ و مارکو بوريلو از ابتدا در ترکيب رم حاضر بودند و تلاششان براي زدن گل نتيجه‌اي در بر نداشت.

در دقيقه 20 بوگدان لوبونت دروازه‌بان رم براي دور کردن توپ از جلوي دروازه ضربه‌اي را به توپ زد که با برخورد ويوياني تبديل به گل به خودي شد. ياران والنسيا پيش از پايان نيمه نخست به‌وسيله سوادادو بار ديگر به گل رسيدند. اين نتيجه تا دقايق پاياني ادامه پيدا کرد تا اين‌که آلکاسر در دقيقه 83 گل سوم را نيز وارد دروازه رم کرد تا شاگردان انريکه شکست سنگيني را تجربه کنند.
    لوئيس انريکه سرمربي جديد رم درباره بازي گفت: برابر والنسيا نتوانستيم بازي خوبي را به نمايش بگذاريم. عدم هماهنگي بين بازيکنان جديد و بازيکنان قديمي موجب بروز مشکل شده و عدم نتيجه‌گيري ما را به دنبال داشت. در مقابل، بازيکنان والنسيا با هماهنگي عالي خود توانستند ما را در همه نقطه‌ها زير فشار بگذارند و نتيجه خوبي برابر تيم ناهماهنگ ما بگيرند. ما از مدل بازي آن‌ها درس گرفتيم و اميدواريم در بازي‌هاي آينده بتوانيم نمايش بهتري داشته باشيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

تياگو از رم پيشنهاد رسمي دريافت كرد

هافبک نفوذي بارسلونا از باشگاه رم ايتاليا پيشنهاد رسمي 18 ميليون يورويي دريافت کرده است.

به نقل از اسپورت کاتالونيا، تياگو که در برخي بازي‌هاي پيش فصل در نقش مهاجم نيز ظاهر شده از رم پيشنهاد رسمي دريافت کرده و با توجه به سن کم اين بازيکن(20 سال) مبلغ 18 ميليون يورو را مي‌شود رويايي و وسوسه انگيز توصيف کرد.
    ورود سسک فابرگاس به بارسلونا باعث شده جا براي بازيکناني نظير تياگو، پدرو و حتي کيتا در ميانه ميدان تا حدود زيادي تنگ شود و بعيد نيست بارسلونا به پيشنهاد خوب رم پاسخ مثبت بدهد.
    تياگو بهترين بازيکن بارسلونا در فصل گذشته و تور تابستاني شناخته شده و از الساندرو روسل نشان تعصب دريافت کرده است.
    لوئيس انريکه سرمربي رم و مربي پيشين تيم دوم بارسلونا تياگو را خيلي خوب مي‌شناسد و از او خواسته راهي رم شود.

کد:

6. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دي بندتو: هواداران صبور باشند

مالک جديد باشگاه رم پس از شکست اين تيم و احتمال حذف از ليگ قهرمانان اروپا از هواداران خواست تا صبور باشند.

به نقل از سایت رم، رمی‌ها که در دیدار رفت مرحله مقدماتی لیگ اروپا با نتیجه یک بر صفر مغلوب اسلووان براتیسلاوا شدند، در آستانه حذف از این رقابت‌ها قرار گرفته‌اند.
    توماس دی‌بندتو مالک جدید جالوروسی در این خصوص گفت: هواداران ما باشگاه را دوست دارند و ما نیز آن‌ها را دوست داریم. آن‌ها باید صبور باشند. تیم در حال تغییرات زیادی است و ما باید هم‌چنان در کنار هم بمانیم تا بتوانیم از این شرایط سخت گذر کنیم. در حال حاضر احتمال حذف ما از لیگ اروپا وجود دارد. به همین دلیل هواداران نباید مشکلات تیم را بزرگ کنند.
    دی‌بندتو ادامه داد: این برای من یک افتخار است که توانسته‌ام باشگاه بزرگی مانند رم را بخرم. دوست دارم کارهای بزرگی در این تیم انجام دهم و برنامه‌های ویژه‌ای نیز برای آن دارم. اکنون در ابتدای راه هستیم. از هواداران می‌خواهم به حمایت از باشگاه ادامه دهند تا بتوانیم روزهای سخت را پشت سر گذاشته و به موفقیت برسیم.

کد:

8. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

توتي بزرگترين بازيکن 50 سال اخير است

توماس دي بندتو، مالک جديد باشگاه رم اميدهاي زيادي به اينده تيمش در حضور توتي دارد و در صحبتهايي اين ستاره ايتاليايي را يکي از بزرگترين بازيکنان تاريخ ناميده است.

این مالک آمریکایی روز پنجشنبه با امضای قرارداد با کمپانی یونی کردیت، رسما سهامدار اصلی این باشگاه لقب گرفت.

او با پولی که وارد این باشگاه کرد بازیکنانی مثل بویان کرکیچ( از بارسلونا) و اریک لاملا(از ریورپلاته) را به خدمت گرفت و البته امیدوار است که توتی بتواند همچنان به حضورش در دنیای فوتبال ادامه دهد

دی بندتو در صحبتهایی که در کوریره دلوسپورت منتشر شد، گفت:« توتی بازیکن فوق العاده ای است و فکر می کنم که یکی از بزرگترین هاست. شاید او بزرگترین بازیکن 50 سال اخیر باشد. او بخشی از تاریخ باشگاه رم است و ما به او در زمین مسابقه نیاز داریم.»

رم عصر روز پنجشنبه در دیدار برگشت لیگ اروپا مقابل اسلووان براتیسلاوا قرار خواهد گرفت و یکشنبه هفته آینده رقابتهای فصل جدید سری آ را با دیدار با بولونیا آغاز خواهد کرد.

کد:

10. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

باشگاه رم: قرارداد دروسي را تمديد مي کنيم

سران جالوروسي بر نگهداشتن هافبک ملي پوش خود تاکيد دارند.

به نقل از سایت رم، با توجه به این که سران رم پیشنهاد خوبی برای تمدید قرارداد به دانیله دروسی داده بودند، این بازیکن هنوز هم پیشنهاد باشگاه را نپذیرفته است.
    با این حال سران باشگاه هنوز هم از تمدید قرارداد با این بازیکن ناامید نشده اند و قصد دارند با ارائه پیشنهادی 4 میلیون یورویی وی را در رم ماندگار کنند.
    قرارداد دروسی که محصول آکادمی باشگاه رم است تا پایان فصل آینده اعتبار دارد و اگر سران رم نتوانند قرارداد وی را تمدید کنند، این بازیکن 27 ساله به راحتی می تواند باشگاه را ترک کند.
    توماس دی بندتو مالک جدید باشگاه و لوئیس انریکه سرمربی جالوروسی نیز علاقه بسیاری برای ماندن دروسی در رم دارند و بارها خبر از تمدید قرارداد وی داده اند.
    در بیانیه ای که در سایت رم آمده است: طی چند روز آینده با مدیر برنامه های دانیله جلسه ای خواهیم داشت و برای تمدید قرارداد وی گفت‌ و گو خواهیم کرد. بدون شک تلاش ما برای نگهداشتن وی در رم خواهد بود. قرارداد خوبی را به وی پیشنهاد خواهیم کرد تا نتواند آن را رد کند.

کد:

12. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

انريکه: آماده ترين بازيکنان را انتخاب مي کنم

مربي جديد باشگاه رم در صحبتهايي اعلام کرد که تيمش هنوز به اوج آمادگي نرسيده است.

لوئیس انریکه مربی اسپانیایی باشگاه رم در صحبتهایی به انتقادات پاسخ داده و اعلام کرده که این خود اوست که یازده بازیکن اصلی حاضر در زمین را انتخاب می کند

اخبار منتشره حکایت از آن دارد که مربی بارسلونای بی اخیرا با فرانچسکو توتی و مارکو بوریه لو به مشکل برخورده و این مشکل از نیمکت نشینی این بازیکنان در دیدار دور رفت رم مقابل اسلووان براتیسلاوا در مرحله مقدماتی لیگ اروپا آغاز شده است

در آستانه دیدار برگشت این دو تیم لوئیس انریکه، به شفاف سازی در این باره پرداخت و گفت:« تیم تنها برپایه یک بازیکن نمی چرخد، یک گروه متشکل از فردهای متعددی است. من گروه بزرگی را هدایت می کنم و این من هستم که آماده ترین بازیکنان را برای هر بازی انتخاب می کنم.با هر بازیکن، به نحو متفاوتی رفتار می شود ولی انتظار می رود که برای رسیدن به یک هدف واحد، همه به صورت گروهی و منسجم تلاش کنیم.»
    مربی اسپانیایی رم درمورد بوریه لو هم صحبت کرد:« بوریه لو بازیکنی است که من توقعات فراوانی از او دارم. من می دانستم که استفاده از او در لیگ اروپا، تاثیر فراوانی در ارزش او در بازار نقل و انتقالات خواهد داشت. ولی او آماده بود و من تصمیم خودم را گرفتم.»

مربی جدید رم در صحبتهایی اعلام کرد که نگرانی های زیادی برای تیمش دارد ولی هنوز رم فضای زیادی برای پیشرفت و رسیدن به نتیجه مثبت دارد:« ما هنوز گلهای زیادی به ثمر نرسانده ایم که این اندکی نگران کننده است ولی ما در دیدار رفت فرصتهای زیادی برای گلزنی داشتیم. در بازی 5شنبه شب هم باید به دوندگی، حرکات هجومی و حتی ریسکی مان ادامه دهیم.»

کد:

14. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

لوئيس انريکه: بويان به زودي مي‌درخشد

لوئيس انريکه طي تابستان به عنوان سرمربي جديد رم انتخاب شد و پس از آن بويان کرکيچ را نيز از بارسلونا به خدمت گرفت.

لوئیس انریکه سرمربی اسپانیایی رم اعلام کرد بویان کرکیچ این تیم به زودی با پیراهن جالوروسی خواهد درخشید.
    لوئیس انریکه طی تابستان به عنوان سرمربی جدید رم انتخاب شد و پس از آن بویان کرکیچ را نیز از بارسلونا به خدمت گرفت.
    انریکه در گفتگو با خبرنگاران گفت" او به زودی به سطحی میرسد که درخشش خود را آغاز خواهد کرد. تصور می کنم مشکل اصلی او عدم گل‌زنی در بازی‌هایی است که تاکنون انجام داده است. اگر بتواند گل بزند، فشار زیادی از روی وی برداشته خواهد شد.

من نزدیک به 30 روز است که به عنوان سرمربی جالوروسی فعالیت می‌کنم. همه ما نیازمند زمان هستیم تا بتوانیم با شرایط وفق پیدا کنیم. به عنوان سرمربی هنوز نتوانسته‌ام با همه‌ چیز وفق پیدا کنم. بنابراین باید بگویم بویان به زمان بسیار بیشتری نیاز دارد. اگر به او زمان کافی داده شود، به زودی می‌درخشد."

کد:

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتقال قرضي سيمون کيائر از وولفسبورگ به رم

مدافع دانمارکي با قراردادي قرضي به پايتخت ايتاليا رفت.

سران باشگاه رم اعلام کردند که سیمون کیائر، مدافع دانمارکی وولفسبورگ را با قراردادی قرضی و به مدت یک فصل به خدمت گرفته اند.
    طبق گزارش اسکای سپورت 24، سران باشگاه رم مبلغ 3 میلیون یورو را برای جذب کیائر پرداخت کردند و در صورتی که بخواهند او را خریداری کنند باید 7 میلیون یوروی دیگر به باشگاه آلمانی بپردازند
    روز سه شنبه کیائر در صحبتهایی ابراز امیدواری کرده بود تا پرونده انتقالش به رم هر چه سریعتر نهایی شود. این درحالی بود که روند انتقال در مراحل پایانی به کندی طی می شد.
    این ستاره دانمارکی در سال 2010 از پالرمو به وولفسبورگ پیوست ولی نتوانست در بوندس لیگا جابیفتد و اکنون امیدوار است تا بتواند در ترکیب ثابت رم به میدان برود.

کد:

17. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

فرناندو گاگو در آستانه پيوستن به رم

مورينيو به تازگي اعلام کرد که نيازي به گاگو ندارد و به همين دليل، باشگاه رئال نيز به او اجازه داده تا با ديگر باشگاه ها مذاکره کند.

ارنستو برونزتی، مدیر برنامه های معروف ایتالیایی و یکی از نزدیکان باشگاه رئال، اعلام کرد این باشگاه اسپانیایی به فرناندو گاگو اجازه داده تا با مدیران رم در مورد انتقال قرضی به این باشگاه ایتالیایی مذاکره کند.

مورینیو به تازگی اعلام کرد که نیازی به گاگو ندارد و به همین دلیل، باشگاه رئال نیز به او اجازه داده تا با دیگر باشگاه ها مذاکره کند.

پیش از این باشگاه بوکاجونیورز نیز برای خرید گاگو ابراز علاقه کرده بود اما بعد از بی نتیجه ماندن مذاکرات، اکنون رمی ها برای به خدمت گرفتن او دست به کار شده اند.

گفته می شود احتمالا دو باشگاه بر سر انتقال قرضی گاگو با توافق خواهند رسید و باشگاه ایتالیایی در صورت تمایل می تواند با 6 میلیون یورو، این هافبک آرژانتینی را بخرد.

برونزتی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من با مدیران رئال صحبت کردم و آنها اجازه این انتقال را دادند/ من باید در این انتقال به آنها کمک کنم و در حال حاضر به نظر می رسد رمی ها در آستانه به خدمت گرفتن این بازیکن هستند.

گاگو و مدیر برنامه هایش هنوز در مادرید هستند و رئالی ها تنها به دنبال قرض دادن او هستند. البته این گزینه وجود دارد که رمی ها با میلیون یورو او را به خدمت بگیرند."

گاگو در سال 2007 از بوکا جونیورز به رئال پیوست اما در این مدت هرگز نتوانست جای ثابتی در ترکیب اصلی رئال پیدا کند.

کد:

19. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •