ممنون.من اين موضوع رو چند وقت قبل از يكي كه قصد انجام اينار رو داشت و پرس و جو كرده بودم پرسيدم و بهم گفت در صورتي كه تو دانشگاه(پيام نور)در حال تحصيل باشي ميتوني در كنكور شركت كتي و در صورتي كه دانشگاه قبول شدي ميتوني از دانشگاه پيام نور انصراف بدي وتو دانشگاه جديد ثبت نام كني.البته گفت كه بايد تو يه رشته بالاتر قبول شي تا نظام وظيفه با شرايطت موافقت كنه!
ميخواستم بدونم كه هيچ راهي نداره؟
سلام
سازمان نظام وظیفه تسهیلاتی برای دانشجویان قائل شده که می توانند ضمن اینکه دانشجو هستند در کنکور سراسری شرکت کنند وبعد انصراف بدهند و در دانشگاه جدید ثبت نام کنند.
شرایط کاملش رو در این صفحه بخوانید: (لطفا با دقت بخوانید چون پاسخ بسیاری از سوالات و ابهامات در همین صفحه است)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
سه سوال کوتاه و شدیدا مهم ...
1 - ایا متولدین شش ماه اول 72 میتواند کنکور 91 شرکت کند ؟
2 - ایا این افراد باید دفترچه نظام وظیفه را همین امسال پر کند و بفرستند ؟ ایا در غیر این صورت اتفاق خاصی میفتد ؟!
3 - ایا در صورتی که در کنکور91 شرکت کردند و قبول شدند امکان دارد به سربازی بروندنه به دانشگاه ؟ واقعا ابهام وجود
دارد خواهشا جواب دقیق بدید ... بعد
اگه نمیشه میتونم امسال الکی پیام نور بزنم بعد مرخصی بگیرم و در اخر 91 شرکت کنم و نرم سربازی ؟ میدونید چرا
اینو میگم چون انتخاب رشته فرصت زیادی نداره و میترسم این فرصت واسه نرفتن به سربازی از دستم بره ؟
سلام
1- بله می توانند.
2- خیر ، متولدین نیمه اول 72 نیازی به دفترچه ندارند.
3- خیر در حالت عادی چنین چیزی امکان ندارد.
موفق باشید