آپدیت کردم.حامد مگه دستم بهت نرسهمن اهل این کارا نبودم..تو منو اغفال کردی
این چرا اینجوریه؟!
آپدیت کردم.حامد مگه دستم بهت نرسهمن اهل این کارا نبودم..تو منو اغفال کردی
این چرا اینجوریه؟!
نگفتم دست نگه دار
چشه؟پسندت هست یا نه؟![]()
بچه ها من یه مشکلی دارم.
هنوز نتونستم آپدیت کنم. هنوز 2.1 نصبه هر وقت با pc companion میرم میگه گوشیت آپدیته. فریمور 2.3.3 رسمی اگه دارین آدرس بدین لطفا. میخوام با فلش تولز فلش کنم.
ممنون
توی فیس بوک سونی اریکسون بخش خاورمیانه گفته برای این منطقه آپدیت اومده.
2 تا کار میتونی بکنی:
یا بیای با آپدیت سرویس هم تست کنی شاید بشه.
یا بیای کاستوم رام بریزی با فلش تولز.
قیمت x10 رفته بالا گارانتی اصلی رو من ماه پیش 420 خریدم ولی الان کمتر از 480 نمی دن
اقا پی سی کامپنین هنوزم ارور میده باید از اپدیت سرویس استفاده کنی
حامد سرعتش خیلی کمتره!من رو 2.1 گو لانچر ای اکس داشتم از اول..عین فشنگ بود...این فقط کمی امکانات کم اضافه شده و چند تا ویجت باهال.همین.اما سرعت معلومه کم شده
راستی بچه ها گوشی من X10a هستش. گوشی هر کی رو که میبینم x10i هست. میدونم که میگن a مال آمریکاست و i بین المللیه. ولی میخوام بدونم فرقشون چیه. یکی میگفت x10a از gsm پشتیبانی نمیکنه. پس من چجوری الان دارم از گوشی استفاده میکنم؟ مگه شبکه ایران gsm نیست؟
@مصطفی:
آره.دقیقا.خیلی کند هست.کند تر هم میشه.راه حلش ریختم رام کاستوم+لانچر هست.گفتم که خبر بده
@reza.msk
مطمئن نیستم ولی GSM هست منتها اون فرکانسهایی که ساپورت میکنه متفاوت هست.البته اون استانداردها رو هم داره.
شما گوشی رو با هر کاستوم رامی فلش کنی به همون مشخصات تبدیل میشه.
@مصطفی:
آره.دقیقا.خیلی کند هست.کند تر هم میشه.راه حلش ریختم رام کاستوم+لانچر هست.گفتم که خبر بده
@reza.msk
مطمئن نیستم ولی GSM هست منتها اون فرکانسهایی که ساپورت میکنه متفاوت هست.البته اون استانداردها رو هم داره.
شما گوشی رو با هر کاستوم رامی فلش کنی به همون مشخصات تبدیل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)