یعنی من الان این PS3 مدل 160 که 10تا بازی روشه رو چند بدم؟1 هفته کار کرده....1 هفته هم روزی نیم ساعت....
یعنی من الان این PS3 مدل 160 که 10تا بازی روشه رو چند بدم؟1 هفته کار کرده....1 هفته هم روزی نیم ساعت....
نه بابا چه خبرهاگه هم باشه دست دوم هست اونم حدود500 تومن
تو بازی سنتر بگرد کمتر هم گیر میاد
داوود راست میگه... یارو با یه دسته اضافی + 15 تا گیم میده 400...
من یکی از اشنا هام داره میره دبی حدود دو سه روزه دیگه بهم گفت میتونه اونجا ارزون واسم گیر بیاره منم گفتم تا 400 تومن پول داریم ببینیم چی میشه بهش گفتم اگه شده یه اسلیم واسم گیربیاره
قیمتها اونجا چقدره و ایا قیمتهای جهانی چقدره؟
با سپاس
اینکه forza با gt قابل مقایسه و حتی تا حدودی بهتر هست درسته ولی کلا توی انحصاری ها اصلا ایکس باکس با پلی 3 قابل مقایسه نیست با وجود بازی هایی مثل
killzone
resistance
uncharted
god of war
و سوپر بازی مثل متال گیر که خوشبختانه ظاهرا می خواد از انحصار در بیاد
کاری از دست gears of war بر نمیاد
راستی تا اونجا که من می دونم هارد 250 گیگ ایکس باکس 100 تومن هست هارد لپتاپ هم بخوایم بنداریم 70 تومنی حداقل میشه
این هارد 30 تومنی رو میشه معرفی کنید به ما؟![]()
سلام من تصمیم دارم یه PS3بگیرم تا ۳۵۰ت بودجه دارم میخواستم ببینم می شه با این پول یکی خرید کلا الان قیمتا چنده؟
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
اگه کمک کنین فردا میگیرم.
درسته ، ولی باید قبول کرد که اکسکلوسیو های PS3 هم نهایتا 6-7 تا باشن که خیلی غول باشن... ارزش داره به خاطر اونا واسه ی یه گیم این قدر دردسر کشید تا مث آدم اجرا شه؟؟؟
--------------
یکی از بچه ها WD 250 خریده بود 37... باقیش با خودت : دی
سلام
عجول مباش داداش
درضمن صفحات قبل رو هم بخون
الان قیمت 160 گیگ 440 تومن 250 گیگ 530 تومن البته اینا تهرانه....شهرستان بسته به اینکه هر مغازه عشقش چه قیمتی باشه تا 100-200 تومن بالاتر هم بر می خوریو احتمالا این قیمت هم پیدا کنی
با 350 تومن می تونید یک دست دوم بگیرید از سری فت
Last edited by ehsan_; 11-08-2011 at 16:30.
خوب این یک مزیت هست ولی باعث برتری کامل پلی تیری بر ایکس باکس نمیشه ایکس باکس هم برتری های خودشو داره
نمونش خود من با اینکه عاشق این انحصاری های پلی 3 هستم ولی اگه خدا بخواد این قیمت های ایکس باکس درست بشه ایکس باکس می گیرم
یکی از دوستام بین ایکس باکس و پلی 3 گیر کرده من دارم راضیش می کنم پلی 3 بگیره بتونم این انحصاری هارو باهاش بازی کنمواقعا فداکاری رو می بینی؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)