تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 334 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان تیبادار
    یه سوال داشتم ممنون میشم اگه سریع جواب بدین.از زیر موتور روغن میریزه،خواستم بدونم کسی میدونه مشکل چیه و راه حل؟ضمنا ماشین تازه تحویل شده ولی تولید خرداد 90 هست. با تشکر از همه

سلام به شما
    من یه ماشین یه زمانی توی نمایندگی سایپا دیدم که این مشکلو داشت.
    ببینین روغن ریزی ممکنهچندین علت و چندین محل نشت داشته باشه.
    باید ببرین سایپا تا بررسیش کنن
    ممکنه از یه واشر محل مخصوص تعویض روغن باشه.
    ممکنه از سیلندر باشه که واقعا اگه اینجوری باشه خدای نکرده بدشانسیه محضه.
    در کل نمیشه ندیده چیزی گفت.
    باید نگاه کنین ببینین از کجا روغن میره.
    از دور سیلندر اگه بوده باشه باید بازش کنن و واشرشو عوض کنن متاسفانه...

---------- Post added at 05:30 AM ---------- Previous post was at 05:28 AM ----------

سلام دوستان.
    من میخوام شنبه ماشینو ببرم برای تعویض مجموعه رام زیر موتور و تعویض منبه که خودشون فراخوان دادن.
    من تهران نیستم. مشهدم. کسی نمیدونه باید قبلش وقت بگیرم یا نه؟
    به چه شماره ای زنگ بزنم؟

اصلا برای کسی تا حالا اینا رو تعویض کردن؟
    در ضمن آدرس نمایندکی هاشو از کجا گیر بیارم؟

.............. ممنون میشم زودتر ج بدید

سلام
    تا جایی که من شنیدم باید وقت اینترنتی رزرو کنین و از طریق اینترنت وقت بگیرین برای این کار.حالا خودتون یه سرچ کوچیک بزنین و یه سوال بپرسین تلفنی از نمایندگی شهرتون متوجه میشین

---------- Post added at 05:35 AM ---------- Previous post was at 05:30 AM ----------

دوست من تمامی اضافه ها کسری ها و یا غیره پس از تولید توسط شرکت سایپا یدک کنترل میشه و تولید کننده به هیچ عنوان حق دخالت در این موضوع رو نداره(تاکید میکنم هیچ کدام از تولید کنننده های گروه سایپا)

امروز فقط 48 دستگاه تولید شده و بیشتر جنبه آپشن و نمایشی داشت آیا اینکه به تولید انبوه میرسه(که میرسه) تا چند روز دیگه مععلوم میشه
    چون یونیت های ریموت امروز صبح رسیدنند و همزمان با بازدید نصب شدند خودم ماشین های تولیدی رو روی کانوایر بررسی کردم به امید اینکه صنوق پران همراه ریموت داشته باشند که نداشتتند

ممنون اقای بندری .
    پس متاسفانه بازم صندوق پران تو برنامشون نبوده و نیست.
    جالبه ...
    واقعا جالبه.
    حداقل مثل پژو دکمه صندوق عقبو فشاری اگه میکردن صندوق پرانم نمیخواست
    حالا من از شانی زیاد امروزم تمام وقت سر کارم وگرنه امروز تحقیق میکردم در این مورد
    اما در مورد اینکه آیا این مطلب قابل اجراست یا خیر بررسی میکنم.
    راستی یه مطلب خطاب به آقای بندری عزیز
    صحبتتونو درست متوجه شدم؟
    یعنی احیانا میشه از کانال سایپا یدک این ریموت بی صندوق پرانو نصب کرد روی تیباهای تحویل شده؟
    هرچند صندوق پران نذاشتن و بازم همچین آَش دهن سوزی نیست
    اما خوب ممنون میشم پاسخ بدین که منمنظورتونو درست متوجه شدم یا خیر؟
    ممنونم

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام

من امروز تیبا رو از نمایندگی تحویل گرفتم یک سری موارد که به ذهنم می رسید رو کنترل کردم مشکلی نداشت وقتی تو مسیر خونه راه افتادم دیدم که کیلومتر سنج و مسافت سنج کار نمی کند ؟ خیلی متعجب شدم ماشین هم پلاک ندارد تا 10 روز نمایندگی ببرم ، به نظر شما این مشکل به راحتی حل میشود ؟ کسی از دوستان سابقه داشته این طور باشد ؟
    من هم همين مشكل را داشتم همان روز اول بردم نمايندگي مركزي شماره 1 در جاده دماوند درستش كردند. مال من را عمدا قطع كرده بودند تا حسابي ازش سو استفاده كنند . غير ايرادهايي كه ذكر كرده ايد اگه گاز بدي موتور ريپ ميزنه واين خيلي بد است.

3. 2 کاربر از tiba- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت amitabbachen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان تیبادار
    یه سوال داشتم ممنون میشم اگه سریع جواب بدین.از زیر موتور روغن میریزه،خواستم بدونم کسی میدونه مشکل چیه و راه حل؟ضمنا ماشین تازه تحویل شده ولی تولید خرداد 90 هست. با تشکر از همه
    اصلاًنگران نباش مال من همین طوری بود.بردم نمایندگی سه تاپیچ کارتل روغن بابکس 13باید سفت بشن مشکلش حله .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام

من امروز تیبا رو از نمایندگی تحویل گرفتم یک سری موارد که به ذهنم می رسید رو کنترل کردم مشکلی نداشت وقتی تو مسیر خونه راه افتادم دیدم که کیلومتر سنج و مسافت سنج کار نمی کند ؟ خیلی متعجب شدم ماشین هم پلاک ندارد تا 10 روز نمایندگی ببرم ، به نظر شما این مشکل به راحتی حل میشود ؟ کسی از دوستان سابقه داشته این طور باشد ؟
    مسئله مهمي نيست ،معمولا براي اين كه ماشين كيلومتر ش زياد نشه كانكتور هاي صفحه مسافت سنج رو قطع ميكنند كه بايد ببريد براتون در نمايدنگي درست ميكنند،البته اگر خودتون بلد باشيد ميتونيد باز كنيد و كانكتور ها رو متصل كنيد
    سلام دوستان.
    من میخوام شنبه ماشینو ببرم برای تعویض مجموعه رام زیر موتور و تعویض منبه که خودشون فراخوان دادن.
    من تهران نیستم. مشهدم. کسی نمیدونه باید قبلش وقت بگیرم یا نه؟
    به چه شماره ای زنگ بزنم؟

اصلا برای کسی تا حالا اینا رو تعویض کردن؟
    در ضمن آدرس نمایندکی هاشو از کجا گیر بیارم؟

.............. ممنون میشم زودتر ج بدید
    شما ميتوني از سايت saipayadak.org به صورت اينترنتي در نمايندگي مورد نظرتون اينترنتي نوبت بگيريد و مراجعه كنيد

6. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مسئله مهمي نيست ،معمولا براي اين كه ماشين كيلومتر ش زياد نشه كانكتور هاي صفحه مسافت سنج رو قطع ميكنند كه بايد ببريد براتون در نمايدنگي درست ميكنند،البته اگر خودتون بلد باشيد ميتونيد باز كنيد و كانكتور ها رو متصل كنيد

شما ميتوني از سايت saipayadak.org به صورت اينترنتي در نمايندگي مورد نظرتون اينترنتي نوبت بگيريد و مراجعه كنيد
    دوست عزيز از من دلخور نشو اما اقاي بندري هم مهم است هم باعث تاسف . اين يعني سوء استفاده. من تو لاين سبقت وقتي گاز دادم و دور موتور از 3 بيشتر شد ماشينم ريپ زد . ضمنا دو تا ازكاركنان نمايندگي جلوي چشم من سعي كردند كه سوكت را جا بزنند نتونستند. و مجبور شدند ماشين ببرند داخل سالن كه بقيه اش رو من نديدم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سوكت ها در خود نمايندگي ها كنده ميشه تا بتونن ازش استفاده كنن
    وقتي ماشين از كارخونه بيرون ميره همه چيز سالم هست و درب ها پلمپ هستنند و اين پلمپ ها در نمايندگي باز ميشن و اونجاست كه معلوم نيست چه بلايي سرش مياد و چون نمايدنگي ها هم دست بخش خصوصي هستنند اوضاع كنترلي بد تر هست

---------- Post added at 07:29 AM ---------- Previous post was at 07:28 AM ----------

سوكت ها در خود نمايندگي ها كنده ميشه تا بتونن ازش استفاده كنن
    وقتي ماشين از كارخونه بيرون ميره همه چيز سالم هست و درب ها پلمپ هستنند و اين پلمپ ها در نمايندگي باز ميشن و اونجاست كه معلوم نيست چه بلايي سرش مياد و چون نمايدنگي ها هم دست بخش خصوصي هستنند اوضاع كنترلي بد تر هست

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزيز از من كه گذشت ولي جنابعالي رسما از نمايندگي كه ماشين را تحويل گرفته اي شكايت كن . من ماشينم را از نمايندگي خليفه تو خيابان پيروزي تحويل گرفتم كه طبق نظر دوست عزيزمان اقاي بندري {سوكت ها در خود نمايندگي ها كنده ميشه تا بتونن ازش استفاده كنن.وقتي ماشين از كارخونه بيرون ميره همه چيز سالم هست و درب ها پلمپ هستنند و اين پلمپ ها در نمايندگي باز ميشن و اونجاست كه معلوم نيست چه بلايي سرش مياد و چون نمايدنگي ها هم دست بخش خصوصي هستنند اوضاع كنترلي بد تر هست } اين سوء استفاده توسط نمايندگي انجام شده . اميدوارم ساير دوستان موقع تحويل به اين موارد در نمايندگي هاي ..... دقت كنند و قبل از تحويل دقيقا ماشين را چك كنند.

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتي ماشين من روشنه و ايستادمو حركت نميكنم دور موتور من ثابت روي 1 نميمونه همش بالا پايين مي ره و صداري موتور كم و زياد ميشه مشكل چيه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

امروز زنگ زدم به اون اگهی هایی که تیبا رو به زیر قیمت کارخانه میفروشند

رنگ روغنی 11.100 و متالیک 11.300

پرسیدم جریان چیه که قیمت پایین هست که گفت به خاطر جدید بودن و اینکه هنوز استقبال نشده م l90 رو مثال زد

بعد پرسیدم که خدمات چی داره :
    گفت بیمه.کارت نارنجی به همراه سفر مشهد!!!

دیگه مطمعن شدم که اینها همون ثبت نام قدیمی هستند که ماشین براشون 8.800 تموم میشه و به این قیمت رد میکنن که ظاهرا هنوز هم هستند و تموم نشده

بصرفه هست برای دوستانی که تحویل فوری می خوان .وگرنه برای ما ثیت نامی هاحساب کردم دیدم تقریبا همون در می اد

در مورد اگزوز هم صبح کامل نگاه کردم به هیچ عنوان جا نداره بالا بیاد و منبع نزدیک به کفه صندوقه

ظاهرا باید با همین شکل کنار اومد

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

وقتي ماشين من روشنه و ايستادمو حركت نميكنم دور موتور من ثابت روي 1 نميمونه همش بالا پايين مي ره و صداري موتور كم و زياد ميشه مشكل چيه ؟

چیز مهمی نیست با یه دیاگ حل میشه .شایدم ماله استپ موتور باشه که تعویض میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان تیبا ی ما وقتی روشن میکنی علاوه بر صدای موتور صدایی مثل ریختن آب داره .
    نظرتون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •