تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 109 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

9

هر ادمی هم حرف درست می زنه هم غلط اگه جایی من بگم فلان فیلسوف غلط میگه یا درست میگه
    با استدلال می گم
    در ثانی من کی از دکارت حمایت کردم؟

اصلا کاری به اسم فیلسوفا از این به بعد نداریم هر کس هر استدلالی داره بگه تا از نظر منطقی موشکافیش کنیم تا به بیراهه نریم
    من ادمی نیستم که بخوام از کسی مایع بذارم تو حرفام اگه اسم از کسی میبرم استدلالشم میگم
    هر کس هم مخالف بود نقدش کنه تا جواب منطقی بدم
    اگه هم حق با اون بود قبول می کنم
    کسانی که پستهای منو دیدن میدوننن من اسم الکی از کسی نمی برم مسایل رو تا جایی که بتونم تجزیه تحلیل می کنم

اینکه دکارت حرفاش اعتبار نداره تو این زمینه در علم اشتباهش رو گفتم
    دوستان قضاوت کنن من چطور بحث کردم چتی یا مستند
    تایپیک ها وقتی بسته میشه که یه گروه شکست می خوره تو استدلال و دیگه نمی تونه استدلال کنه
    بله ، دکارت کاملا به دوگانگی ذهن( روح به قول خودش) -جسم اعتقاد داشت و بسیاری از مبانی فکریش

براساس این دوگانه گرایی است اما همینک کسی اگر کمی دانش زیست شناسی داشته باشد کاملا می داند

که ذهن مستقل نیست و جزیی جدایی ناپذیرجسم است در واقع ذهن در مغز جریان دارد و بدون مغز ، ذهنی

وجود ندارد حتی بعضی از فلاسفه مدرن و اندیشمندان از اصطلاح ذهن-مغز استفاده می کنند !

.

2. 3 کاربر از rhea بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما که ادعا می کنی Dualism درسته ثابتش کن خوشحال میشم
    شما که ادعا می کنی Dualism غلطه ثابتش کن بیشتر خوشحال میشم! البته بدون اینکه به اندیشه های اسپینوزا(که دیگه افکار خودش هم مورد اعتنا نیست) بخوای استناد کنی.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستمون تو پست بالای بتون توضیح داده

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

چطور روح از جسم جداست ولی با هم ارتباط دارند مدل علت معلولی این ارتباط رو بگین

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله ، دکارت کاملا به دوگانگی ذهن( روح به قول خودش) -جسم اعتقاد داشت و بسیاری از مبانی فکریش

براساس این دوگانه گرایی است اما همینک کسی اگر کمی دانش زیست شناسی داشته باشد کاملا می داند

که ذهن مستقل نیست و جزیی جدایی ناپذیرجسم است در واقع ذهن در مغز جریان دارد و بدون مغز ، ذهنی

وجود ندارد حتی بعضی از فلاسفه مدرن و اندیشمندان از اصطلاح ذهن-مغز استفاده می کنند !

.
    اصلاً این مبحث ربطی به بیولوژی نداره. من نمیدونم توی کدوم کتاب بیولوژی تابحال گفته شده ذهن مستقل هست یا نیست و جزئی از جسمه؟؟ مدرک ارائه کن آقای عزیز.

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

دوستمون تو پست بالای بتون توضیح داده

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

چطور روح از جسم جداست ولی با هم ارتباط دارند مدل علت معلولی این ارتباط رو بگین
    اجازه بده دوست تون فعلاً برای اون حرف عجیب و بدیعشون استدلال بیارن بعد ادامه میدیم.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اصلاً این مبحث ربطی به بیولوژی نداره. من نمیدونم توی کدوم کتاب بیولوژی تابحال گفته شده ذهن مستقل هست یا نیست و جزئی از جسمه؟؟ مدرک ارائه کن آقای عزیز.

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

اجازه بده دوست تون فعلاً برای اون حرف عجیب و بدیعشون استدلال بیارن بعد ادامه میدیم.
    شما تو پست 839 گفتین روح و باورهای قلبی ثابت شده من شماره صحفه شو خواستم شما گفتین
    دکارت گفته
    از اثبات حرف دکارت هم که فرار می کنید
    بعدش یه سوال پرسیدم که ربطه علت معلولیشون رو توضیح بدین که ندادین
    پست های قبلی تون رو بخونید

7. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

کل تاپیک شده توجیه کردن یه کاربر مشخصا ادامه پیدا میکنه همه بچه ها یه چیزی بگن باز کسی که بنای فکریش رو چیز دیگه باشه قبول کردن براش سخته.
    بهتر نیست استفاده های بهتری از تاپیک بشه؟مثلا تاریخ فلسفه معرفی یه مبحث فلسفی و ...
    اینجوری نشه که یکی در میون یه نفر میاد فقط تاپیک رو خراب میکنه.

9. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پس دانشمندا مغر رو میشکافن و عکس میگیرن الکیه حتی میگن چی کجا ذخیره میشه
    اینکه شما میگی ذهن از مغز جداست
    برا اینکه بفهمی روح مادیه و مستقل از بدن نیست
    یه مثال میزنم یه نفر که شیشه میکشه یا مشروب میخوره حالات رو حیش هم عوض میشه
    پس نمی تونه روح از جسم جدا باشه

الان دستگاه ساختن فکر شما رو میخونه یعنی تفکر مادیه
    در اولین فرصت صدها لینک میذارم در اثبات این قضیه

11. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کل تاپیک شده توجیه کردن یه کاربر مشخصا ادامه پیدا میکنه همه بچه ها یه چیزی بگن باز کسی که بنای فکریش رو چیز دیگه باشه قبول کردن براش سخته.
    بهتر نیست استفاده های بهتری از تاپیک بشه؟مثلا تاریخ فلسفه معرفی یه مبحث فلسفی و ...
    اینجوری نشه که یکی در میون یه نفر میاد فقط تاپیک رو خراب میکنه.
    اگه منظورت از خراب کردن تاپیک این آقاست که چپ و راست سفسطه میکنه از اون طرفم امر میکنه سفسطه هاش رو براش اثبات کنیم و تند تند بدون فکر کردن که حرفاش دسته یا غلط زیر پستاش تشکر میزنی موافقم. آخر خرابکارهاست چون تاپیک دکتر شریعتی و اثبات جن رو هم به همین ترتیب بست.
    پس دانشمندا مغر رو میشکافن و عکس میگیرن الکیه حتی میگن چی کجا ذخیره میشه
    اینکه شما میگی ذهن از مغز جداست
    برا اینکه بفهمی روح مادیه و مستقل از بدن نیست
    یه مثال میزنم یه نفر که شیشه میکشه یا مشروب میخوره حالات رو حیش هم عوض میشه
    پس نمی تونه روح از جسم جدا باشه

الان دستگاه ساختن فکر شما رو میخونه یعنی تفکر مادیه
    در اولین فرصت صدها لینک میذارم در اثبات این قضیه
    شما هنوز متوجه نشدی مغز ابزار ذهنه؟؟ کجای مغز میخوای دست بذاری بگی اونجا مرکز ذهنه؟؟! خیلی خوشحال میشم به منی که آناتومی مغز رو از دبیرستان تا دانشگاه خوندم اثبات کنی. هم من و هم دیگران بیصبرانه منتظر اثبات این مسأله و اون نظر دیگت که روح مادیه و مستقل از بدن نیست هستیم. ضمناً لینک اون دستگاهی که فکر رو میخونه بذار حتماً دنیا به اخر رسیده که چنین دستگاهی ساخته شده.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما اینو چطور تفسیر می کنید؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ساخت رایانه فکر خوان اگه فکر مادی نیست چطور توسط کامپیوتر خوانده میشه؟

---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------

ضمناً لینک اون دستگاهی که فکر رو میخونه بذار حتماً دنیا به اخر رسیده که چنین دستگاهی ساخته شده.
    لیکشو گذاشتم فکر کنم دنیا به اخر رسید
    برای شما دنیا به پایان رسیده چون هنوز تو 350 سال پیش سیر میکنین نه علم امروز

14. 3 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما اینو چطور تفسیر می کنید؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ساخت رایانه فکر خوان اگه فکر مادی نیست چطور توسط کامپیوتر خوانده میشه؟

---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------

لیکشو گذاشتم فکر کنم دنیا به اخر رسید
    برای شما دنیا به پایان رسیده چون هنوز تو 350 سال پیش سیر میکنین نه علم امروز
    شما مثل اینکه متن اون خبر رو درست نخوندی یا شاید متوجه نشدی. اونجا گفته کامپیوتری که بر اساس حالات چهره, فکر را میخواند! این خیلی فرق داره با اون چیزی که جنابعالی تصور کردی!! حتی دستگاههای بسیار پیشرفته ای که با تحلیل فاکتورهای حیاتی و امواج مغزی کار میکنن مثل polygraph یا دستگاههایی که فعالیت مغزی رو بدقت رصد میکنن هیچوقت چنین ادعایی رو ندارن! اگه من توی 350 سال قبل سیر میکنم که شما در توهمی دوست من!

16. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •