میتونی از ویجت elixir استفاده کنی همه چی رو نشون میده!(درجه حرارت باطری-درصد شارِِژ-درصد استفاده از سی پی یو-...)من از بازار گرفتم![]()
میتونی از ویجت elixir استفاده کنی همه چی رو نشون میده!(درجه حرارت باطری-درصد شارِِژ-درصد استفاده از سی پی یو-...)من از بازار گرفتم![]()
مارکت ایرانی بازار : دی
ROOT یک کلیکی نیومد؟
پیر شدیم به خدا
نه هنوز...بابا چند کلیکیش راحته...من همون اول 10 دقیقه ای کارش رو تموم کردم
اکثرشون توی این سایتها هستن اینها رو برگردبا اجازه از اساتید؛
میشه خواهش کنم برنامه ای که معرفی می کنین به دوستان(من جمله خودم) لینک برنامه رو هم بدین! سرچ کردن برنامه معرفی شده سخته به خدا
mobilestan .netکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
با بازار حال نمیکنم نمیدونم..بلک مارکت رو الان دارم..کسی بازار بهتر تر سراغ نداره؟؟؟میخوااااااااااااممارکت ایرانی بازار : دی
سلام
بچه ها میشه بگید واسه شما دقیقا چقدر طول میکشه تا گوشی فول شارژ بشه؟
من تازه این گوشی و خریدم وقتی میزنم تو شارژ بعد از 3 ساعت تازه میره روی هشتاد و خورده ای درصد حتی گوشیمم
آفلاین میکنم قبلش
طبیعیه یا باطری ما مشکل داره؟
اگه خواستید رام کاستوم بریزید همین MiUi خوب هست و ولف.همین 2 تا فعلا بدون نقص هستن.
جالبه که رامهای miui هر جمعه عصر آپدیت میشن و تغییراتشون اعمال میشهو روی سایت به روز میشن.
ادرس فرومش رو میزنی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا دلت بخواد برنامه و ویجت برای باتری هست.شاید 50 تا باشه.بهترینش همون Buttery indicator pro هست.میگن بچه ها در این 2.3.3 علامت باطری کوچیک شده
من میخوام بزرگ باشه
برنامه ای هست علامت باطریو بزرگ کنه و یا به درصد نشون بده ؟
رامهای کاستوم از قبل روت شدن.فقط بار اول برای نصب باید به 2.1 برگردی.بچه هایی که رام کاستوم ریختید چطور گوشی رو روت کردید؟
دانگرید کردید به 2.1 ؟
فعلا 2 روش روت هست:با این برنامه GingerBreak میشه 3.2 رو روت کرد ؟
1.رام ریختن که رام از قبل روت شده.
2.برنامه فلش تولز با طی یکسری مراحل.
واسه من 2 ساعته 100 % میشه ولی تا 2.5 ساعت که میزارم خیلی خوب تا 3 روز جواب میده.سلام
بچه ها میشه بگید واسه شما دقیقا چقدر طول میکشه تا گوشی فول شارژ بشه؟
من تازه این گوشی و خریدم وقتی میزنم تو شارژ بعد از 3 ساعت تازه میره روی هشتاد و خورده ای درصد حتی گوشیمم
آفلاین میکنم قبلش
طبیعیه یا باطری ما مشکل داره؟
شما باتری رو بزار تا تموم بشه و گوشی خاموش بشه بعد شارژ کنید.اگه درست نشد یکاری براتون میکنیم....در ضمن این اصلا ایراد باتری نیست.
Last edited by hamed1297; 10-08-2011 at 20:23.
اینو داشتم و نصبش نکرده بودم
الان نصب کردم
ولی یک مشکل هست
سمت چپ و بالای صفحه ظاهر میشه
من میخوام جایگزین نشانگر اصلی باطری گوشی بشه
نه اینکه جدا نشون بده
چند تا مارکت هست من استفاده میکنم هر کدوم یه حسن داره یه عیبی.....یه آپلود سنتر خوب بدین تا بزارم لینکش رو.توی 4shared بزارم مشکلی ندارید؟
رام ولف اگه داری یه مد داره که باتری دایره ای جایگزین میشه.اینو داشتم و نصبش نکرده بودم
الان نصب کردم
ولی یک مشکل هست
سمت چپ و بالای صفحه ظاهر میشه
من میخوام جایگزین نشانگر اصلی باطری گوشی بشه
نه اینکه جدا نشون بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)