والا نمی دونم اصله یا تقلبی .صداش که بد نیست.حالا چیکار کنم.راهی هست که فهمید اصله یا نه. مگه تقلبی هاش چهجوریه . پیشنهادتون چیه؟
والا نمی دونم اصله یا تقلبی .صداش که بد نیست.حالا چیکار کنم.راهی هست که فهمید اصله یا نه. مگه تقلبی هاش چهجوریه . پیشنهادتون چیه؟
این قیمت براش خوبه اگه بالای 130 داری jbl963 بگیر
این مدل jbl963 رو زیاد شنیدم که میگن خوبه.من صدای شفاف برام مهمه.صداش اونطوری هست؟
ضمنأ مثل اینفینیتی کاپا کراس اور داره؟
داداش سیت رسمی یعنی کجا....؟
بله 963 باند خوبیه و خوبیش اینه 2 اهمیه و درایو کردنش راحت تره
صداشم خوبه حالا امیر میاد از صداش میگه که داشته ولی راضی کنندس
صداش با کیفیت هست ولی بیشتر قدرت و کوبش داره . از سری پاور jbl هست دیگه . مثل 718 تیوترهاش رو مخ نیستن خیلی نرم هستن ولی به نظرم کاپا اینفینیتی کیفیت بهتری داره
دوستان من سیستمم فعلا اینه
7016 هدیونیت
آمپ 7541 اینفینیتی
1 جفت 1730
803f پایونیر(ساب)
برای این سیستم از کجا بفهمم برق کم میارم یا نه !؟
کابلش چند گیج باشه؟؟
کلا چیا لازمه بخرم
اگه با قیمت لطف کنید و بگید ممنون میشم
![]()
Last edited by ba maram; 09-08-2011 at 16:44.
لطفا منا راهنمایی کنید![]()
308؟
ساب که خیلی قوی نیست کلا سیستمت خیلی برق نمیکشه ولی من میگم گیج دو بنداز کابل اصلی رو و اگه قصد داری ساب قوی تر یا 15 اینچ بندازی و ارتقا بندازی گیج صفر(ولی الان همون گیج 2 کافیه و بسیار مناسب)
اگه خیلی حساسی میتونی باطری ماشینم عوض کنی(ماشین چیه) و باطری خوب مثل دلکور بندازی که 74 امپرش
125 تومنه خازنم لازم نداری و اگه بخوای خازن 1 فارد استیریت وایرز تقربا 150.60
معمولا اگه تو ولوم بالا پروتکت باشه یا ور چراغا کم و زیاد بشه برق کم داری البته تعویض باطری با امپر بالاتر در حال حال صدای سیستمو قوی تر میکنه
سلام
بسيار كامل بود،استفاده كردم استاد
فقط يه نكته:BIG 3 يادت نره با كابل 4Gauge
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
براي درايو كردن ليميتد دوتا آمپ نياز داري.يكي براي ووفرها و ديگري براي تيوتيرها.از كجا ميدوني اصل نيست؟مگه از نمايندگي نگرفتي؟اگر منظورت چيني هست،كلا همشون چين هستند.براي كابل برق و RCa سعي كن خوب هزينه كني،استريت وايرز خيلي عاليه.اگر استينگر اصل هم بتوني گير بياري(تقلبيش چند وقته زياد شده) اون هم خوبه.تو Accessory دست باز هزينه كنيد.يادتون نره![]()
Last edited by hamidR15; 10-08-2011 at 09:39.
باشه تا اونجا که بشه هزینه میکنم
چون باندا را از نمایندگی نگرفتم میگم شاید تقلبی باشه همه هم که میگن این باندا اصلش دیگه گیر نمیادو از این حرفا.حالا برا ووفر همین کنوود 7205 خوبه؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)