تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 314 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستان من میخوام هارد لپ تاپ رو پارتیشن کنم ... لطفا یه برنامه معرفی کنید که کار باهاش راحت باشه و بدن فرمت بشه پارتشن کرد ...
    ممنون
    من با همشون کار کردم ولی به نظرم Arconis 11 از همشون خوش دست تر اومد.
    طرفم شما نیستیا ولی خدا وکیلی از این پارتیشن بکشیم بیرون دیگه من داشتم میخوندم 10 صفحه فقط در مورده پارتیشن بحث بود اینجا مدیر نداره که اقلا خودمون به فکر باشیم.....
    تازه اینم بگم که من چند صفحه قبل از اون بحث کامل در مورده مشکلشون توضیح داده بودم ولی نخوندن.....

چیپست Intel HM65 تو سایت زده شده SATA III رو پشتیبانی میکنه.
    هاردی که می خوام جایگزین هارد اصلی کنم این هست:
    SSD - OCZ / Vertex 3 SATA III 2.5" SSD 120GB

Max Read: up to 550MB/s
    Max Write: up to 500MB/s
    داداش یه قیمت از این جونور به ما میدی؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه raheman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

قیمتش حدود 380-350 تومانه.
    تو این مدل میشه دو تا هارد گذاشت؟
    اگه شما همین dv6 رو دارید به زحمتی بکش ببین south bridge اش b2 هست یا b3 .
    می ترسم بگیرم ولی تا SATA II بیشتر سرعتش نرسه البته یکجا خوندم سرعت write نصف میشه ولی read باز بالا میمونه!
    اگر کسی امتحان کرده بیاد تجربشو در اختیارمون بزاره.

روی XPS L502x میدونم جواب داده چون یه ویدئوشو امروز دیدم که توش اینو گزاشته بود و سرعت بوتش 5 ثانیه شد!!
    قیمت 64 اش هم 230 تومانه

A-DATA S596-128GB- 2.5" SATA II Solid State Drive
    زیر 300 تومانه

اینجا میتونی چند تا از این مدلهاشو همراه قیمت ببینی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by raheman; 09-08-2011 at 23:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من 100 دفعه این جا این سوال رو پرسیدم کسی جوا ب نداد
    فکر کنم 6100 گرافیک real ش 2گیگه و اپ میشه تا 4 ولی 6090 1 gb و اپ میشه تا 3gb فقط سوالم این جاست که هر دوتاشون DDr5 هستن؟؟؟

رم 6100 هم اپ میشه تا 16 گیگ ولی 6090 نمیشه درسته دوستان؟؟؟

در اینکه رمه کارت گرافیکش 2 هست یا نه شک دارم. ولی می دونم که هر دو ddr5 هستن.
    درسته 6100 تا 16 هم آپ میشه ولی 6090 فقط تا هشته
    در ضمن هاردش 750گیگ 7200rpm هست. در کل بنظرم این مدل از 6090 بهتره. اگه قیمت 6100 از 6090 کم تر بود شک نکن که باید 6100 بگیری!!(با توجه به اینکه دو نفر در این تاپیک هادر 6090 سوزوندن)
    اگر هم قیمت می خوای من احتمالن شنبه می رم پایتخت(احتمالن)
    Last edited by maka2; 10-08-2011 at 00:18.

4. این کاربر از maka2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من یک سوال دارم.
    آیا میشه ارم اچ پی که پشت دستگاه هست رو خاموش کرد؟
    .بضی وقتل وقتی دستگاه رو روشن میکنم روی مانیتور یک نقطه به اندازاه سر سوزن سبز رنگ هست و تا آخرش هم همینجوری میمونه اما وقتی بهش یه زربه میزنم درست میشه. ایت ایراد از چی هست؟
    چه جوری میشه درستش کرد؟
    من وقتی با spid fan سی پی یو رو چک میکنم به من چهار هسته نشون میده.cor 0-cor1-cor2-cor3 من برای یکی از دوستان رو دیدم تا شماره 7 نشون میداد. موشکل از کجاست؟

راهنمایی کنید

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------

من وقتی با spid fan سی پی یو رو چک میکنم به من چهار هسته نشون میده.cor 0-cor1-cor2-cor3 من برای یکی از دوستان رو دیدم تا شماره 7 نشون میداد. موشکل از کجاست؟
    راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

دوستان رو مدل 6080 میشه 2 تا هارد (یکی معمولی و یک SSD) انداخت ؟ (SSD واسه سیستم عامل و معمولی واسه آرشیو فایلها) ؟

موفق باشید

7. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

اين نوع کول پد از لحاظ کاهش دما در مقايسه با فن دارها چگونه هستن ؟
    بهترن يا نه ؟
    ميانگين دما با اين نوع کول پد و بدون آن را لطفا قرار دهيد

روي يه دونه 18 تومنياش نوشته بود تا 5 درجه خنک تر از فن فروشنده هم همينو ميگفت ولي اينا همه حرفه.....
    فکر ميکنم يکي باشن ولي چون کول پدا باعث ميشن هوا راحت تر رفتو شد کنه شايد بهتر باشه....
    من خيلي زياد دنباله يه کول پد با فن سمت چپ بودم ولي هيچ مارکي نداشت.يه فنه خيلي عالي از کول مستر هم بود که خودت فنشو ميتونستي جابجا کني مدله U2 که از شانسم همه تموم کرده بودند ولي کسايي که ميتونن 38 پول بدن به شدت توصيه ميشه لا مصب توش لوله کشي داره
    آخرش خودم با وسواسه تمام يه Deep Cool دوفنه 7 اينچي قوي برداشتم 26 تومان لا مصب وسطه ظهر متوسطه دما رو روي 23 درجه ميبورد. ولي ويندوز رو که Ultimate کردم همون اول که روشنش ميکنم دما روي 48 نميدونم چرا عملکردهاي در حاله اجرا هم 65 تا بيشتر نيست و تنظيمات هم درسته

چرا در حالت عادي 1.5 تا 2 گيگ از رم در حال استفاده است ؟کجا مصرف ميشه؟
    منم تو همين موندم تازه اگه دقت کني وقتي ميزاري روي High Performance تا 4 گيگ هم ميگيره يکي هم نيست بگه اين همه رو ميخاي بزني تو سرت

اين ديسك هاي مخصوص براي اينكه بشه روش برينت كردرو بخوام بكيرم اسمشون جيه؟
    ميدوني اصلا فرقه اين LightScribe با معمولي چيه! اينه که فقط روش يه هولوگرام داره که يارو تشخيص بده کجاش بالاي دي وي ديه و اين که هيچي روش ننوشته همين....

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من تصمیم خرید این لپ تاپ رو گرفتم فقط نیمدونم امکنش هست هارد SSD SATAIII را روش بزارم یا فقط SATA II رو پشتیبانی میکنه؟
    چیپست Intel HM65 تو سایت زده شده SATA III رو پشتیبانی میکنه.
    هاردی که می خوام جایگزین هارد اصلی کنم این هست:
    SSD - OCZ / Vertex 3 SATA III 2.5" SSD 120GB

• Max Read: up to 550MB/s
    • Max Write: up to 500MB/s
    چون اگر SATAII رو فقط پشتیبانی کنه سرعتش نصف این هست و برام از لحاظ هزینه مقرون به صرفه نیست.
    اگر کسی از دوستان با این موضوع آشنایی داره ممنون میشم راهنمایی فرمایید .

سلام.
    اصلا این کار رو انجام نده که جواب نمیده.
    البته یه پست دیگه هم بود که براش توضیح دادم که نمیشه.
    میتونی دنبالش بگردی تا جواب کاملو بگیری و فقط اینو بدون که لپ تاپ با این کار همش هنگ میکرد.
    با همین هارد هم مشکلی نداری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه raheman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام.
    اصلا این کار رو انجام نده که جواب نمیده.
    البته یه پست دیگه هم بود که براش توضیح دادم که نمیشه.
    میتونی دنبالش بگردی تا جواب کاملو بگیری و فقط اینو بدون که لپ تاپ با این کار همش هنگ میکرد.
    با همین هارد هم مشکلی نداری.
    سلام
    ببخشید کل انجمنو گشتم ولی چیزی در این مورد پیدا نکردم.
    مشکلش چی هست ؟
    الان در خیلی از سری های SSD بجای هارد اصلی میزارن.
    تو اینترنت چیزی رو پیدا نکردم که SSD در این سری گزاشته باشن ولی در برندهای دیگه مثله Dell XPS 15 و... زیاد بود و اکثرا راضی بودن.
    اگر توضیح بدی ممنونت میشم.

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام. دیروز رفته بودم مدل 6070 بخرم. همون جا جلوم پلمپشو باز کرد و شروع کردم به تست کردن. همه چیش خوب بود و تست کردم مشکل نداشت فقط دکمه ی z اگر از سمت راست نسبتا گوشه زده میشد پله میکرد و تایپ میشد. سر همینم من گفتماینو نمیخوام.حتی رمشم برام اولش کرد8گیگ.
    بچه ها به نظرتون زیاد وسواس بخرج دادم؟

سلام دوست من.
    به نظر من اصلا وسواس که به خرج ندادی هیچ بلکه کار بسیار عاقلانه ای انجام دادی.

آدم تو این فروم یه چیزایی میخونه که مخش سوت میکشه.

طرف رفته لپ تاپ خریده ((چند پست قبل تر )) بعد رفته تحویل بگیره روش نرم افزار نصب بوده که فروشنده گفته فکر کردم خودت گفتی روش بریزم

خوب بخاطر اینه فروشنده هر روز حد اقل 100 الی 200 تا از این مدل رو میفروشه و بنده خدا اشتباه کرده.

عزیز من بهت انداخته.
    وقتی میبینی که کلیدشم مشکل داره یعنی استفاده شدس .

همون موقع ازش میپرسیدی چه نرم افزارایی ریختی روش میدیدی که اصلا نمیدونه.

دوستان توجه داشته باشن که شرکت اچ پی هم مثل بقیه شرکتهای دیکه لب تاپشون رو تو یه کاور پلاستیکی میذارن که با یه نوار چسب با ارم اچ پی بسته شده ولی اچ پی این چسب رو خیلی قوی زده بطوریکه وقتی این نوار رو بر میداری یه تکه از پلاستیک زیر خودش رو هم میکنه و دیگه نمیشه چسبوندش که این میتونه تضمینی برا پلمب بودنش باشه.

به هر حال امیدوارم همه دوستان از خریدشون حسابی لذت ببرن و به مشکلی بر نخورن ولی ادم یه کم چششو باز کنه هم بد نیست.

همه موفق باشید.

12. این کاربر از concordx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

10

سلام

دوستان رو مدل 6080 میشه 2 تا هارد (یکی معمولی و یک SSD) انداخت ؟ (SSD واسه سیستم عامل و معمولی واسه آرشیو فایلها) ؟

موفق باشید
    فکر کنم بشه چون دو تا جای SataIII داره که فکر کنم یکیش خالی باشه ولی نمیدونم جای خوده هارد یشه هرکی از خیره گارانتیش گذشت پشتشو باز کنه ببینه جایی برای هارد اضافه داره یا نه

اگه شما همین dv6 رو دارید به زحمتی بکش ببین south bridge اش b2 هست یا b3 .
    اون که B3 هست و مشکل SandyBridge روی ساتا ها تاثیر نمیذاره که شکی نیست چون تا حالا که کسی با DVD Rom مشکلی نداشته ماله من هم B2 نوشته....
    این مطلبی که میگم خلاصه بحث صفحه های 5 تا 13 هست اگه صفحشو اشتباه نکنم فقط برای کمک بهت چیزیو که میدونم میگم چون هیچ کدومو با چشم خودم ندیدم بعد نیای بگی تو منو بد بخت کردی:
    این برد 6 تا پرت ساتا داره که هارد روی پرت صفر و DVD روی پرت سوم هست. دو تا پرت اول Sata III و بقیه SataII هستند از اونجایی هم که میدونی SandyBriddge های معیوب هم فقط روی SataII تاثیر میذاشتن و خراب میکردن پس فکر نکنم هیچ مشکلی هم برای هاردت پیش بیاد.
    من فقط با پولش مشکل دارم آخا آدم برای 6 ثانیه بوت کمتر 300 هزار تومان پول نمیده البته بازم نطره خودته....
    Last edited by yas44co; 10-08-2011 at 01:23.

14. 3 کاربر از yas44co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •