تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 109 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در مورد فلسفه ی اسلامی هم بهتره بدونید بسياري از مسائل كلامي و عرفاني مضموني هستي‌‌شناختي دارند
    عرفان مگه محصول اسلام شما نظر احمد شاملو رو در این زمینه بخون

---------- Post added at 08:40 AM ---------- Previous post was at 08:36 AM ----------

برای پیدا کردن جوابت میتونی با نظریات اسپینوزا و لایبنیتس و بعدش دو روش اثبات خدا توسط دکارت و آخرش هم با گوته شروع کنی ببینی چطور خدا رو اثبات کردن.
    خدای اسپینوزا و خدای ادیان خیلی فرق میکنه
    اسپینوزا خالق و مخلوق رو یک در نظر می گیره
    علت غایی و هدفمند بودن جهان رو رد میکنه

2. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

استدلال های اسپینوزا جای تامل داره ولی بقیه خیلی برهان هاشون میلنگه و اشکال داره و فلاسفه جدیدتر ردشون کردن

4. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در مورد فلسفه ی اسلامی هم بهتره بدونید بسياري از مسائل كلامي و عرفاني مضموني هستي‌‌شناختي دارند و فيلسوفان رو به چالش دعوت مي‌‌كنند و مباحث تازه‌‌اي را در فلسفه مي‌‌طلبند و كم نيستند مسائلي كه از اين طريق به فلسفه راه پیدا کردند.
    شما یه برهان از فلسفه اسلامی رو مثال بزن که اشکال منطقی نداشته باشه

6. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

لینک های زیر برای اشنایی شما وسایر دوستان بسیار مفیدند..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    موفق باشی
    تو همین لینکی که دادی از ویکی پدیا هم نوشته از یونان باستان وارد شده
    در ضمن در مقابل این چند نفر
    لیست بلند بالای فلاسفه غربی رو نگاه کنید ببینید چند صد نفر بودن

کد:
    دیدگاه امام محمد غزالی هم در مورد فلسفه بد نیست بدونید خودش بزرگترین فیلسوف اسلامی بوده اخرش به این نتیجه میرسه که فلاسفه رو تکفیر کنه و فلسفه رو ممنوع اعلام میکنه
    Last edited by dashhosein38; 09-08-2011 at 09:01.

8. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چه جالب! از کی تا حالا دریافتهای قلبی اسمش شده احساسی برخورد کردن! لابد از امشب!
    شما فقط به من دریافت قلبی رو اثبات کن...همین

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد فلسفه ی اسلامی هم بهتره بدونید بسياري از مسائل كلامي و عرفاني مضموني هستي‌‌شناختي دارند و فيلسوفان رو به چالش دعوت مي‌‌كنند و مباحث تازه‌‌اي را در فلسفه مي‌‌طلبند و كم نيستند مسائلي كه از اين طريق به فلسفه راه پیدا کردند.
    پس همين‌‌كه گزاره‌‌اي مضموني هستي‌‌شناختي داشته باشه و فيلسوف براي اثبات صدق آن‌‌ها استدلال عقلي معتبري ارائه کنه كافيه براي اين‌‌كه فلسفي باشه، خواه غرض از طرح و حل اين مسئله دفاع از دين باشد ویا اثبات وجود جن یا هرچی.....پس با اشتباهاتتون اشنا شدید؟
    لینک های زیر برای اشنایی شما وسایر دوستان بسیار مفیدند..
    کد:
    کد:
    موفق باشی
    این لینکی که دادی رو قبلاً دیدم. ولی نمیدونم متوجه مغالطه ای که ایشون بجای جواب داره داره انجام میده هستی یا نه. ساحت فلسفه از دین جداست. قبلاً گفتم یکی بر سنت و شریعت و دیگری بر براهین عقلی استواره. حالا ایشون تا سوال فلسفی میشه میاد بخیال خودش شروع میکنه به زدن توی سر دین! چه ربطی داره و این چجور جواب دادنه!
    اجازه بدین از این ببعد با ایشون به رسم مغاله امیز خودش برخورد کنیم مطمئن باشین خروجیش این میشه که در روش خودش تجدید نظر کنه....

قلب که کارش پمپاژ خون
    اگه منظورتون تخیلات غیر محال از نظر شما مثال قوری چای راسل وجود داره در اسمان؟
    نخیر قبلاً به این شبهه بارها در همین تاپیک پاسخ داده شده و نیاز به ذکر دوباره نیست. مروری بکنید. دیگه همه میدونن چیزی که در معرفت شناسی به قلب معروفه منظور همون روحه. دل و قلب در شرق و غرب اصطلاحی است که اشاره به دریافتهای شهودی روح میکنه.
    خدای اسپینوزا و خدای ادیان خیلی فرق میکنه
    اسپینوزا خالق و مخلوق رو یک در نظر می گیره
    علت غایی و هدفمند بودن جهان رو رد میکنه
    اقاجان شما چکار به تفاوت خدای اسپینوزا با خدای خودتون یا دیگران داری. حرف سر اثبات خدا بود. که اتفاقاً استدلالهای بسیار خوبی هم اورده شده. نقص در خداشناسی در هر نظر و مکتبی به درجاتی وجود داره و اونم بدلیل ناتوانی در شناخت ذاته.

---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------

شما فقط به من دریافت قلبی رو اثبات کن...همین
    باید بری برای مقدمه فلسفه ی دکارت رو مطالعه کنی تا متوجه شی. این تاپیک جای پرداختن به موضوعات پایه ی فلسفی که شما درش میلنگی نیست عزیزم.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نخیر قبلاً به این شبهه بارها در همین تاپیک پاسخ داده شده و نیاز به ذکر دوباره نیست. مروری بکنید. دیگه همه میدونن چیزی که در معرفت شناسی به قلب معروفه منظور همون روحه. دل و قلب در شرق و غرب اصطلاحی است که اشاره به دریافتهای شهودی روح میکنه.
    مگه روح ثابت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

13. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوبه یاد گرفتیم...
    دوست عزیز بجای این که بیای از واژه های گنده ای استفاده کنی که خودت هم معنی اش رو نمیدونی بهتره بشینی و بیشتر در مورد فلسفه مطالعه کنی
    مطمئن باش مطالعات من بیشتر از شما نباشه کمتر هم نیست
    بجای تیکه انداختن هم بهتره یاد بگیرین درست جواب بدین...هر کسی میتونه مخاطبش رو مسخره کنه و کار سختی نیست
    در کل دیگه صحبت های من رو نقل قول نگیر
    بنده بحث رو با بقیه دوستان ادامه میدم

15. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقاجان شما چکار به تفاوت خدای اسپینوزا با خدای خودتون یا دیگران داری. حرف سر اثبات خدا بود. که اتفاقاً استدلالهای بسیار خوبی هم اورده شده. نقص در خداشناسی در هر نظر و مکتبی به درجاتی وجود داره و اونم بدلیل ناتوانی در شناخت ذاته.

یعنی چی چه کار داری ؟ این خدا و اون خدا فقط از لفظ خدا براشون استفاده میشه
    اسپینوزا از لفظ خدا استفاده کرد باز هم کلی تکفیر شد اسپینوزا شهرتش به خاطر اینه که میگه اگه یه موجودی نامحدود باشه خالق چه طور میشه یه موجود محدود مخلوق رو ازش جدا دونست
    اسپینوزا به خالق مخلوق اعتقادی نداره
    مسئله دیگه هم که بیان کرده اینه چطور موجودی میتونه کامل باشه ولی هدف داشته باشه هدف از روی نیاز

اول شما بگو تعریفت از خدا چیه ؟
    بعضی ها مگین انرژی همون خداست همون تعریف مادی گرایان رو میدن به همون چیزی اعتقاد دارن که مادی گرایان اعتقاد دارن
    شما منظورتون خدای مادی یا خدای متافیزیکی
    به نظر من بهترین کار اینه اول تعریفتون رو از خدا بگین؟ بعد بحث رو ادامه بدیم
    Last edited by dashhosein38; 09-08-2011 at 10:52.

17. 2 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوشحالم در عرض چند ثانیه یاد گرفتی. پیشرفت خوبیه ولی برای تکمیل این مقاله ی چکیده شده رو هم بخون خوبه:
    کد:
    دوست عزیز بجای این که بیای از واژه های گنده ای استفاده کنی که خودت هم معنی اش رو نمیدونی بهتره بشینی و بیشتر در مورد فلسفه مطالعه کنی
    نمیدونستم صحبت از کلید واژه های ابتدایی فلسفه شده عبارات گنده. متأسفم برای شما اینقدر ثقیل بود. ولی عزیزم من از سال 75 دارم در زمان فراغت به مطالعات فلسفی میپردازم و هیچوقت ادعایی نداشتم اما اینکه گفتی بیشتر مطالعه کنم کار همیشمه. فکر نمیکنی خودت میبایست الفبای فلسفه رو اول بدونی بعد دیگران رو توصیه به اموختن فلسفه کنی؟؟ جان؟؟
    مطمئن باش مطالعات من بیشتر از شما نباشه کمتر هم نیست
    خب این رو که داریم میبینیم که اصلاً واقعیت نداره. چون شما هر دو صفحه درمیون داری سوالای ابتدایی میپرسی که قبلاً بارها دوستان جواب دادن.
    بجای تیکه انداختن هم بهتره یاد بگیرین درست جواب بدین...هر کسی میتونه مخاطبش رو مسخره کنه و کار سختی نیست
    متأسفم که جواب من باعث شده چنین تصوری درت ایجاد شه. ولی شما خیلی چیزهای ابتدایی تر رو بهتره یاد بگیری و مراعات کنی.
    در کل دیگه صحبت های من رو نقل قول نگیر
    این تشخیصش با منه. هر جا لازم به جواب دادن باشه اینکار صورت میگیره چون قبلاً گفتی گفتی به وظیفم عمل کنم!
    بنده بحث رو با بقیه دوستان ادامه میدم
    همگی خوشحال میشیم برای یکبار هم شده صحبتهای از روی مطالعه ازت بشنویم. سراپا گوش هستیم.
    Last edited by Penryn; 09-08-2011 at 10:50.

19. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •