خوشحالم در عرض چند ثانیه یاد گرفتی. پیشرفت خوبیه ولی برای تکمیل این مقاله ی چکیده شده رو هم بخون خوبه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز بجای این که بیای از واژه های گنده ای استفاده کنی که خودت هم معنی اش رو نمیدونی بهتره بشینی و بیشتر در مورد فلسفه مطالعه کنی
نمیدونستم صحبت از کلید واژه های ابتدایی فلسفه شده عبارات گنده. متأسفم برای شما اینقدر ثقیل بود. ولی عزیزم من از سال 75 دارم در زمان فراغت به مطالعات فلسفی میپردازم و هیچوقت ادعایی نداشتم اما اینکه گفتی بیشتر مطالعه کنم کار همیشمه. فکر نمیکنی خودت میبایست الفبای فلسفه رو اول بدونی بعد دیگران رو توصیه به اموختن فلسفه کنی؟؟ جان؟؟
مطمئن باش مطالعات من بیشتر از شما نباشه کمتر هم نیست
خب این رو که داریم میبینیم که اصلاً واقعیت نداره. چون شما هر دو صفحه درمیون داری سوالای ابتدایی میپرسی که قبلاً بارها دوستان جواب دادن.
بجای تیکه انداختن هم بهتره یاد بگیرین درست جواب بدین...هر کسی میتونه مخاطبش رو مسخره کنه و کار سختی نیست
متأسفم که جواب من باعث شده چنین تصوری درت ایجاد شه. ولی شما خیلی چیزهای ابتدایی تر رو بهتره یاد بگیری و مراعات کنی.
در کل دیگه صحبت های من رو نقل قول نگیر
این تشخیصش با منه. هر جا لازم به جواب دادن باشه اینکار صورت میگیره چون قبلاً گفتی گفتی به وظیفم عمل کنم!
بنده بحث رو با بقیه دوستان ادامه میدم
همگی خوشحال میشیم برای یکبار هم شده صحبتهای از روی مطالعه ازت بشنویم. سراپا گوش هستیم.