آخرش می ارزه یا نه ؟حدودا 300 الی 350 ! که خوب اصلا نمی ارزه!!
آخرش می ارزه یا نه ؟حدودا 300 الی 350 ! که خوب اصلا نمی ارزه!!
شهاب با اسلیم مقایسه کرد که گفت نمیارزه.چون اسلیم امکانات جانبی بیشتری داره و همچنین گرمای کمتری تولید میکنه و ............
ولی در کل میارزه آرکید هم بخری چون دیگه دنگو فنگ هـک کردن نداره و با خیال راحت هـک میشه.ولی اسلیم ها ممکنه با آپدیت جدیدی که براش میاد هـکش یه نمه اذیت کنه
اگه بتونی با قیمت 300 یا کمتر گیر بیاری حتما میرزه![]()
از کجایه اصفهان این قیمت هارو گرفتی حتما مجتمع پارک!!!
چطوری همشهری
سایت
تا 2-3 روز پیش 4 گیگ کپی خور رو می داد 450 اما دیروز 30 تومن اورد بالا کینکت هم 175 میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک هفته صبر کنی دوباره قیمت رو میاره پایین
البته من خودم می خواستم بخرم کلا به این نتیجه رسیدم آخر تابستون و اول پاییز بهترین موقع هست![]()
مجتمع پارک 2 نا مغازه داره یکی 4 گیگ کپی خور میده 750اون یکی میده 490 کپی خور 4 گیگ
(3 تا مغازه با هم فاصله دارن این 2 تا
)
توی چهار باغ یک گیم نت هست که 4 گیگ کپی نشده رو میده 460
چهارباغ عباسی که دوستان همین فروم معرفی کردن گفتن خوش قیمته آخرین قیمتی که گرفتم می گفت 510 تومن 4 گیگ
حالا شما قیمت بهتری داری به ما بدی عزیز![]()
750ــه احتمالا 9504ــه...
نه بابا اصلا درست نمی دونه درایو چیه
بهش گفتم 200 و خورده ای بالاتر از بازارین البته با پوز خند
بهش برخورد گفت من خودم مرجع بازارم![]()
برای این میگم نمیارزه چون یکی دو سال پیش که یعنی این کنسول جدید تر بود قیمتش بین 210 تا 230 بود!!
الان دست دومش 300 تا 350 هست!!
آیا به نظر شما درسته آدم با این قیمت بره مدلی که دیگه تولید نمیشه و مدل جدیدترش اومده و قیمتش هم بی خودی اینقدر زیاده رو بخره!؟
__________________________________________________ ________________________
__________________________________________________ _______________________
در ضمن یه حرفی هم با هم ولایتی های خودم دارم و اون اینکه اگه قصد خرید کنسول دارین بهترین کار خرید از تهران هست! متاسفانه توی اصفهان قیمت ها بدجوری کیلویی هست و هر کی روی هوا یه قیمتی میده!!
از تهران اگه خرید کنید خیلی به نفعتونه!
من از چند جای دیگه هم قیمت گرفتم و به این نتیجه رسیدم که تقریبا همشون دزدو کلاهبردارشدن تازه هیچ کدوم اخلاق هم ندارن انگاری ارث پدرشون را میخاند از ما
خداییش مملکته ما داریم.......
میخاستم کینکت بخرم منصرف شدم
باورتون میشه یکجا میداد 250 کینکتو فکر میکنند ما احمقیم
Last edited by Abolfazl_Real; 07-08-2011 at 22:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)