برنامه twonky media server که تو مارکت بازار موجوده خیلی راحت این کار رو میکنه.
برنامه twonky media server که تو مارکت بازار موجوده خیلی راحت این کار رو میکنه.
راستش من نتونستم راهش بندازم ولی گوش دادن و دیدن رو میشه 100 درصد...راحته با کانکتیو به وایفای گوشی باید وصل شد بعدش این رو اجرا و فعالش کرد و بعدش توی مدیا پلیر اسم گوشیت میاد...فقط اهنگها و .. برا من نیومد دی:من تستش نکردم هنوز.میشه فایل هم رد و بدل کرد؟
سلام کسی از دوستان برنامه چراغ قوه رو داره که رو 2.3 هم کار کنه؟
من یه دونه قبل از آپدیت داشتم کار میکرد. بعد از آپدیت کلا تعطیل شد. ( اسمشو یادم نیست )
flashlight رو نصب کردم .کار میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bhrouza; 06-08-2011 at 14:08.
من که هنوز با یاهو مسنجرم به نتیجه نرسیدم اما یه سوال دیگه
توی بازی prince of persiaچرا هرچی صدا رو muteمی کنم ولی بازم فعال میشه! راهی هست!
و اینکه تم از کجا میتونم بردارم برای گوشیم؟
اقا ببخشید...............یه برنامه یا لینک برای اینکار معرفی میکنی؟ اولین باره به این مشکل برخوردم![]()
یاهو مسنجرت رو اخرین نسخش رو دانلود کن بدون مشکله من روی 2.3 تستیدم مشکلی نداره...تم هم توی فروم xda هست ولی باید تمت با رام بخونه اگه از رام ولف استفاده میکنی تمهاش اینجاست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچیه این؟توضیحی چیزی
کدوم مشکل؟
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
بچه ها جدا این xloud داغونه...بلندگو ب نظرم یه مشکلی براش پیش اومده یه طوری شده صداش هرباری داره میخونه ناله میکنه...غیر فعالم هست ولیییییییییییی
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
switch gadget رو نصب کن یه گزینه داره چراغ قوه هم میشه..خیلی توپه..سلام کسی از دوستان برنامه چراغ قوه رو داره که رو 2.3 هم کار کنه؟
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
این هم جالبه ..ولی هنوز مشکل داره گویا
سلام
بچه ها بهترین وبدون باگ ترین رامی که از فارسی پشتیبانی کنه برای x10 کدوم رامه؟صرفا منظورم این نیست که منوها رو هم فارسی کنه اگه مشکل sms و مرورگر هم نداشته باشه کافیه.اگه رسمی باشه که چه بهتر
راستی مشکل صدا هین مکالمه توی رامهای جدید حل شده یا نه؟
ممنون
Last edited by Royce; 07-08-2011 at 12:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)