من خودم سونی 3 رو بیشتر دوست دارم
کلا سونی سه بهتر از xbox نیست؟
چون گفتم کلا تو کار کینکت و اینترنت .و اینجور چیزا نیستم فقط بازی با کیفیت و سهولت کاربرد
بی تعارف کدومشون بهتره؟
من خودم سونی 3 رو بیشتر دوست دارم
کلا سونی سه بهتر از xbox نیست؟
چون گفتم کلا تو کار کینکت و اینترنت .و اینجور چیزا نیستم فقط بازی با کیفیت و سهولت کاربرد
بی تعارف کدومشون بهتره؟
دوستان دسته ps3 الان چنده؟؟؟
بهترین مدل ps3 الان چیه؟
بعد از گرفتن ps3 باید هارد هم بگیرم (برای بازی ریختن) یا بازی هاش تو سی دی هم هست که با pc بریزم؟؟؟![]()
سلام
بله یه مقدار هزینه رو که داره
اما اولین بار که به LIVE وصل میشید 1 ماه گلد رایگان بهتون میده که میتونین با ساخت دو تا اکانت دیگه دو ماه دیگه اکانت رایگان گلد بگیرین.
این هم قیمت اکانت های ماهانه گلد هست :
(به جای نقطه چین game-ir رو قرار بدین)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد بازی کردن با کنسول ه ک شده هم بستگی به فرمور ه ک درایو و البته مایکروسافت داره!
والا اگه بخواین به مغازه دار بفروشین 30 الی 35 درصد قیمت نوش رو کم میکنه و بر میداره!یه سوال دیگه:من ps3 160 رو چند میتونم بفروشم.جمعا 2 ماهه خریدم.چون من عاشق کینکت هستم میخوم xbox بخرم.xbox چنده 4 گیگش؟الان 0225 هم -- شده یا نه فقط 9504 هست؟
ولی اگه میخواین بالاتر بفروشین بهتره از طریق اینترنت برای فروشش اقدام کنید تا بتونین با قیمت بالاتری بفروشین.
X360 هم 4 گیگش 480 هست.
بله 0225 هم ه ک شده.
گفتم که الان انتخاب این دو کنسول کاملا سلیقه ای هست!
من به شما نمیتونم بگم کدوم بهتره چون اگه بگم از دید سلیقه شخصی گفتم و بعد یه وقت شما میرین میخرینو ازش راضی نیستینو ...
به نظر من اگه از بازی های انحصاری PS3 خوشتون میاد PS3 بخرین و اگه بیشتر قصد دارین بازی های مشترک دو کنسول رو بازی کنید X360 بخرین!
بهتر بگم اگه اهل بازی هایی همچون GOW و KZ و Uncharted و GT5 و Heavy Rain و ... هستین PS3 بخرین!
ولی اگه اهل LA Noir و RDR و GEOW و FORZA و کلا بازی های انحصاری X360 و بازی های مشترک بین دو کنسول هستین X360 بخرین!
همونطور که میبینید کاملا سلیقه ای هست!
Last edited by shab_2008; 05-08-2011 at 21:41.
سلیقه خودتو بگو ببینم میخوام بدونم
البته با دلیل
والا اگه من الان بخوام کنسول بخرم PS3 رو انتخاب میکنم! چون به چند تا بازیش واقعا علاقه دارم! یکی MGS4 و یکی هم Heavy Rain !
از طرفی هم X360 قیمتش بی خودی بالاست!
چون من به شخصه خیلی توی گرافیک و این جور مسائل نیستم و بیشتر گیم پلی بازی ها برام مهمه!
البته اگه X360 ارزون تر بود و قیمت واقعی خودش رو داشت بدون شک X360 میخریدم ! چون هم اهل آنلاینم و هم دیوونه HALO !
شما کاری به سلیقه من برای تصمیم گیری در مورد خرید هر یک از کنسول ها نداشته باشین و نیاز های خودتون رو ملاک قرار بدین![]()
البته شهاب جان در حال حاضر دیگه با کپی شدن اسلیم ها نمیشه گفت ایکس 360 قیمتش بیخودی بالاس ، الان 250گیگ میشه 550ت ، که میشه حدودای 160 گیگ PS3 :|
نه بابا کجای کارین !!
الان PS3 320 حدود 540 هست! ولی X360 Slim 250GB حدودا 570 هست!!
یعنی باز هم PS3 به صرفه تره!
البته باز هم میگم کسی که از X360 خوشش بیاد کاری به قیمت و اختلافش با PS3 نداره! چون بر میگرده به همون سلیقه که قبلا هم بار ها گفتم! ( حالا ما هم یه کلمه یاد گرفتیمو دیگه ول نمیکنیم!!)![]()
میشه یه xbox 360 slim4 gig بخریم بعد اگه به حافظه ی بیشتری نیاز داشتیم یه هارد اکسترنال مثلا200 گیگابایتی بخریم بزاریم روش؟
eeeeeeeeeeee فک میکردم 160 540ــه : دی
اشکال نداره خو ، یه 4 گیگ میگیریم 450 ، یه هارد WD هم میزنیم تنگش ، میریم فضا : دی با بقیه پولش هم که اضافی میاد 3 تا انتخاب داریم :
1-کلشو بستنی بخریم : دی
2-کلشو آدامس خرسی بخریم : دی
3-کلشو گیم بخریم : دی
سلام دوستان
یه xbox360 مدل arcad دسته دو گیرم اومده خونگی و تمیز سال ساختشم 2009 هستش میگه 300 تومن بنظرتون بخرم ؟ گرون نیست ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)