تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 416 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نه من نگفتم X360 بهتره! این برداشت خود شما هست و بر میگرده به اختیار و سلیقه شما ! من چند نمونه از محسنات دو کنسل رو گفتم که قطعا یه اون چند مورد هم ختم نمیشه!

اگر نظر شما واقعا روی X360 هست باید بگم که بهترین مدل X360 Slim 250GB هست.

والا نکته خاصی که نیست ولی حتما از جای معتبر خرید کنید. مثلا از میثم صیام که از فروشندگان مطمعن و البته از کاربران این سایت هم هست میتونین با خیال راحت خرید کنید.
    من خودم سونی 3 رو بیشتر دوست دارم
    کلا سونی سه بهتر از xbox نیست؟
    چون گفتم کلا تو کار کینکت و اینترنت .و اینجور چیزا نیستم فقط بازی با کیفیت و سهولت کاربرد
    بی تعارف کدومشون بهتره؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان دسته ps3 الان چنده؟؟؟
    بهترین مدل ps3 الان چیه؟
    بعد از گرفتن ps3 باید هارد هم بگیرم (برای بازی ریختن) یا بازی هاش تو سی دی هم هست که با pc بریزم؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام دوستان.من خودم ps3 دارم و از x360 هیچی سر در نمیارم.میخواستم بدونم برای انلاین بازی کردن با xbox چه قدر باید خرج کنیم.؟ چون شنیدم که باید کارت xbox live بخریم.اصلا میشه با xbox انلاین بازی کرد؟چون با ps3 -- شده نمیشه.
    سلام

بله یه مقدار هزینه رو که داره

اما اولین بار که به LIVE وصل میشید 1 ماه گلد رایگان بهتون میده که میتونین با ساخت دو تا اکانت دیگه دو ماه دیگه اکانت رایگان گلد بگیرین.

این هم قیمت اکانت های ماهانه گلد هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (به جای نقطه چین game-ir رو قرار بدین)

در مورد بازی کردن با کنسول ه ک شده هم بستگی به فرمور ه ک درایو و البته مایکروسافت داره!

یه سوال دیگه:من ps3 160 رو چند میتونم بفروشم.جمعا 2 ماهه خریدم.چون من عاشق کینکت هستم میخوم xbox بخرم.xbox چنده 4 گیگش؟الان 0225 هم -- شده یا نه فقط 9504 هست؟
    والا اگه بخواین به مغازه دار بفروشین 30 الی 35 درصد قیمت نوش رو کم میکنه و بر میداره!

ولی اگه میخواین بالاتر بفروشین بهتره از طریق اینترنت برای فروشش اقدام کنید تا بتونین با قیمت بالاتری بفروشین.

X360 هم 4 گیگش 480 هست.

بله 0225 هم ه ک شده.

من خودم سونی 3 رو بیشتر دوست دارم
    کلا سونی سه بهتر از xbox نیست؟
    چون گفتم کلا تو کار کینکت و اینترنت .و اینجور چیزا نیستم فقط بازی با کیفیت و سهولت کاربرد
    بی تعارف کدومشون بهتره؟
    گفتم که الان انتخاب این دو کنسول کاملا سلیقه ای هست!

من به شما نمیتونم بگم کدوم بهتره چون اگه بگم از دید سلیقه شخصی گفتم و بعد یه وقت شما میرین میخرینو ازش راضی نیستینو ...

به نظر من اگه از بازی های انحصاری PS3 خوشتون میاد PS3 بخرین و اگه بیشتر قصد دارین بازی های مشترک دو کنسول رو بازی کنید X360 بخرین!

بهتر بگم اگه اهل بازی هایی همچون GOW و KZ و Uncharted و GT5 و Heavy Rain و ... هستین PS3 بخرین!

ولی اگه اهل LA Noir و RDR و GEOW و FORZA و کلا بازی های انحصاری X360 و بازی های مشترک بین دو کنسول هستین X360 بخرین!

همونطور که میبینید کاملا سلیقه ای هست!
    Last edited by shab_2008; 05-08-2011 at 21:41.

4. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

گفتم که الان انتخاب این دو کنسول کاملا سلیقه ای هست!

من به شما نمیتونم بگم کدوم بهتره چون اگه بگم از دید سلیقه شخصی گفتم و بعد یه وقت شما میرین میخرینو ازش راضی نیستینو ...

به نظر من اگه از بازی های انحصاری PS3 خوشتون میاد PS3 بخرین و اگه بیشتر قصد دارین بازی های مشترک دو کنسول رو بازی کنید X360 بخرین!

بهتر بگم اگه اهل بازی هایی همچون GOW و KZ و Uncharted و GT5 و Heavy Rain و ... هستین PS3 بخرین!

ولی اگه اهل LA Noir و RDR و GEOW و FORZA و کلا بازی های انحصاری X360 و بازی های مشترک بین دو کنسول هستین X360 بخرین!

همونطور که میبینید کاملا سلیقه ای هست!
    سلیقه خودتو بگو ببینم میخوام بدونم
    البته با دلیل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلیقه خودتو بگو ببینم میخوام بدونم
    البته با دلیل
    والا اگه من الان بخوام کنسول بخرم PS3 رو انتخاب میکنم! چون به چند تا بازیش واقعا علاقه دارم! یکی MGS4 و یکی هم Heavy Rain !

از طرفی هم X360 قیمتش بی خودی بالاست!
    چون من به شخصه خیلی توی گرافیک و این جور مسائل نیستم و بیشتر گیم پلی بازی ها برام مهمه!

البته اگه X360 ارزون تر بود و قیمت واقعی خودش رو داشت بدون شک X360 میخریدم ! چون هم اهل آنلاینم و هم دیوونه HALO !

شما کاری به سلیقه من برای تصمیم گیری در مورد خرید هر یک از کنسول ها نداشته باشین و نیاز های خودتون رو ملاک قرار بدین

7. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته شهاب جان در حال حاضر دیگه با کپی شدن اسلیم ها نمیشه گفت ایکس 360 قیمتش بیخودی بالاس ، الان 250گیگ میشه 550ت ، که میشه حدودای 160 گیگ PS3 :|

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

البته شهاب جان در حال حاضر دیگه با کپی شدن اسلیم ها نمیشه گفت ایکس 360 قیمتش بیخودی بالاس ، الان 250گیگ میشه 550ت ، که میشه حدودای 160 گیگ PS3 :|
    نه بابا کجای کارین !!

الان PS3 320 حدود 540 هست! ولی X360 Slim 250GB حدودا 570 هست!!

یعنی باز هم PS3 به صرفه تره!

البته باز هم میگم کسی که از X360 خوشش بیاد کاری به قیمت و اختلافش با PS3 نداره! چون بر میگرده به همون سلیقه که قبلا هم بار ها گفتم! ( حالا ما هم یه کلمه یاد گرفتیمو دیگه ول نمیکنیم!!)

10. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه popo2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    khozestan=Hell

پيش فرض

میشه یه xbox 360 slim4 gig بخریم بعد اگه به حافظه ی بیشتری نیاز داشتیم یه هارد اکسترنال مثلا200 گیگابایتی بخریم بزاریم روش؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه بابا کجای کارین !!

الان PS3 320 حدود 540 هست! ولی X360 Slim 250GB حدودا 570 هست!!

یعنی باز هم PS3 به صرفه تره!

البته باز هم میگم کسی که از X360 خوشش بیاد کاری به قیمت و اختلافش با PS3 نداره! چون بر میگرده به همون سلیقه که قبلا هم بار ها گفتم! ( حالا ما هم یه کلمه یاد گرفتیمو دیگه ول نمیکنیم!!)
    eeeeeeeeeeee فک میکردم 160 540ــه : دی
    اشکال نداره خو ، یه 4 گیگ میگیریم 450 ، یه هارد WD هم میزنیم تنگش ، میریم فضا : دی با بقیه پولش هم که اضافی میاد 3 تا انتخاب داریم :
    1-کلشو بستنی بخریم : دی
    2-کلشو آدامس خرسی بخریم : دی
    3-کلشو گیم بخریم : دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    یه xbox360 مدل arcad دسته دو گیرم اومده خونگی و تمیز سال ساختشم 2009 هستش میگه 300 تومن بنظرتون بخرم ؟ گرون نیست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •