تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: کمک در مورد بلوتوث و چراغ لپ تاپ dell xps l502

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض کمک در مورد بلوتوث و چراغ لپ تاپ dell xps l502

من یه لپ تاپ dell xps l502 گرفتم (1300 تومان) که تا به حال نتونستم بلوتوث و چراغ لپ تاپ رو راه اندازی کنم
    در مورد بلوتوث وقتی fn&f2 رو می گیرم فقط آیکون وایرلس میاد و فقط وایرلس اون فعال میشه و بلوتوث کار نمیکنه
    اینم عکسش

ولی آیکون بلوتوث نمیاد. چند جا خوندم که باید درایور نصب کنم. رفتم تو دیوی دی لرایور و سایت دل هرچی درایور بلوتوث بود رو نصب کردم ولی اتفاقی نیفتاد. لطفاً راهنمایی کنین. اگه باید درایوری نصب کنم لطفاً آدرس اینترنتیش رو بگین یا نام دقیق درایورش رو
    البته برنامه بلوسویل رو هم نصب کردم فایده ای نداشت.

در مورد چراغ کیبورد هم من چند جا خوندم این مدل لپ تاپ 1 چراغ کیبورد داره و البته مطابق عکس زیر تو منوی بالای کیبورد من هم این آیکن میاد ولی درحالی که روشنه ولی نوری در کیبورد روشن نمیشه. علت چیست؟ اصلاً keyboard brightness on یعنی چی؟

اینم مشخصات لپتاپ:

لطفا کمک کنید و کامل توضیح بدین
    Last edited by h_radnoosh; 03-08-2011 at 16:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

کسی نبود کمک کنه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

لطفا کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مال منم 1015 همون مشکلو دارم fn&f11 رو میزنم ولی فقط چراغ واریلس روشن میشه درایور شو از سایت dell.com برداشتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من درایور زیر رو هم نصب کردم ولی نتیجه ای نداشت

Intel Intel Centrino Wireless-N1030 Bluetooth v3.0 + HS

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای بلوتوث این کار رو انجام بدید ببینید جواب میده یا خیر :
    ابتدا با کلید Fn + F2 وایرلس و بلوتوث رو فعال کنید ( چراغ وایرلس روشن میشه )
    حالا به این مسیر برید :
    Start > All Programs > Accessories > Bluetooth File Transfer
    دو گزینه ارسال و دریافت فایل دارید. فرضاً میخواید دریافت کنید، گزینه Receive Files رو بزنید، حالا در این زمان اگر با موبایل یا وسیله مورد نظر سرچ کنید باید Dell-PC رو پیدا کنه.

در مورد Keyboead Brightness یا همون Backlit ، در این لپتاپ با کلید Fn + F6 و یا از همونجایی که عکسش رو گذاشتید میشه کنترلش کرد. 3 حالت داره : خاموش، نور کم، نور زیاد. توی عکس روی حالت نور زیاد هست. باید زیر کلیدهای کیبورد ( حاشیه دور کلیدها ) روشن باشه و همینطور حروف و اعداد نوشته شده روی کلیدها روشن میشه. ( توی روز شاید درست قابل تشخیص نباشه )

داره خودمونی میشه Sky_Jet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من یه لپ تاپ dell xps l502 گرفتم (1300 تومان) که تا به حال نتونستم بلوتوث و چراغ لپ تاپ رو راه اندازی کنم
    در مورد بلوتوث وقتی fn&f2 رو می گیرم فقط آیکون وایرلس میاد و فقط وایرلس اون فعال میشه و بلوتوث کار نمیکنه
    اینم عکسش

ولی آیکون بلوتوث نمیاد. چند جا خوندم که باید درایور نصب کنم. رفتم تو دیوی دی لرایور و سایت دل هرچی درایور بلوتوث بود رو نصب کردم ولی اتفاقی نیفتاد. لطفاً راهنمایی کنین. اگه باید درایوری نصب کنم لطفاً آدرس اینترنتیش رو بگین یا نام دقیق درایورش رو
    البته برنامه بلوسویل رو هم نصب کردم فایده ای نداشت.

در مورد چراغ کیبورد هم من چند جا خوندم این مدل لپ تاپ 1 چراغ کیبورد داره و البته مطابق عکس زیر تو منوی بالای کیبورد من هم این آیکن میاد ولی درحالی که روشنه ولی نوری در کیبورد روشن نمیشه. علت چیست؟ اصلاً keyboard brightness on یعنی چی؟

اینم مشخصات لپتاپ:

لطفا کمک کنید و کامل توضیح بدین
    سلام منم همین لپ تاپ رو دارم البته 1450000 ایش رو
    کلا این لپ تاپ نیاز به نصب هیچ گونه درایور و نرم افزار خاصی برای استفاده از امکاناتش توسط کاربر نداره چون تمام ذرایور های مورد نیازش توسط کارخونه نصب شده
    خوب برای استفاده از بلوتوث اول با fn&f2 وایرلسو روشن کن بعد برنامه Bluetoos File transfer رو اجرا کن و از بلوتوث استفاده کن راستی این که میگی (در مورد بلوتوث وقتی fn&f2 رو می گیرم فقط آیکون وایرلس میاد و فقط وایرلس اون فعال میشه و بلوتوث کار نمیکنه) با فعال شدن وایرلس بلوتوث هم فعال میشه در مورد عکسی که برای Windows Mobility گذاشتی باید گزینه بلوتوث هم داشته باشه مثل مال من

در مورد چراغ کیبورد هم keyboard brightness on یعنی چراغ صفحه کلیدت روشنه این قابلیت برای استفاده از کیبورد تو تاریکیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

برای بلوتوث این کار رو انجام بدید ببینید جواب میده یا خیر :
    ابتدا با کلید Fn + F2 وایرلس و بلوتوث رو فعال کنید ( چراغ وایرلس روشن میشه )
    حالا به این مسیر برید :
    Start > All Programs > Accessories > Bluetooth File Transfer
    دو گزینه ارسال و دریافت فایل دارید. فرضاً میخواید دریافت کنید، گزینه Receive Files رو بزنید، حالا در این زمان اگر با موبایل یا وسیله مورد نظر سرچ کنید باید Dell-PC رو پیدا کنه.

در مورد Keyboead Brightness یا همون Backlit ، در این لپتاپ با کلید Fn + F6 و یا از همونجایی که عکسش رو گذاشتید میشه کنترلش کرد. 3 حالت داره : خاموش، نور کم، نور زیاد. توی عکس روی حالت نور زیاد هست. باید زیر کلیدهای کیبورد ( حاشیه دور کلیدها ) روشن باشه و همینطور حروف و اعداد نوشته شده روی کلیدها روشن میشه. ( توی روز شاید درست قابل تشخیص نباشه )

بازم نشد. چراغ وایرلس روشنه ولی نمیشه send و receive کرد
    مثل عکس زیر:

در مورد چراغ کیبورد نیز اصلا نوری زیر یا کنار کیبورد نمیاد(نه شب نه روز)
    مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام منم همین لپ تاپ رو دارم البته 1450000 ایش رو
    کلا این لپ تاپ نیاز به نصب هیچ گونه درایور و نرم افزار خاصی برای استفاده از امکاناتش توسط کاربر نداره چون تمام ذرایور های مورد نیازش توسط کارخونه نصب شده
    خوب برای استفاده از بلوتوث اول با fn&f2 وایرلسو روشن کن بعد برنامه Bluetoos File transfer رو اجرا کن و از بلوتوث استفاده کن راستی این که میگی (در مورد بلوتوث وقتی fn&f2 رو می گیرم فقط آیکون وایرلس میاد و فقط وایرلس اون فعال میشه و بلوتوث کار نمیکنه) با فعال شدن وایرلس بلوتوث هم فعال میشه در مورد عکسی که برای Windows Mobility گذاشتی باید گزینه بلوتوث هم داشته باشه مثل مال من

در مورد چراغ کیبورد هم keyboard brightness on یعنی چراغ صفحه کلیدت روشنه این قابلیت برای استفاده از کیبورد تو تاریکیه
    در windows Mobility گزینه بلولوث نمیاد و همون طور که در پست قبلیم گفتم بلوتوث و چراغ صفحه کلید کار نمیکنه.
    میشه لطف کنی شماره درایور هایی که در آدرس C:\dell\drivers رو برام بنویسی(مثلاً R82522 و R159805 و ...)
    برای من مثل زیره:

لطفاً در مورد بلوتوث و چراغ صفحه کلید کمک کنین.

داره خودمونی میشه Sky_Jet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

در windows Mobility گزینه بلولوث نمیاد و همون طور که در پست قبلیم گفتم بلوتوث و چراغ صفحه کلید کار نمیکنه.
    میشه لطف کنی شماره درایور هایی که در آدرس C:\dell\drivers رو برام بنویسی(مثلاً R82522 و R159805 و ...)
    برای من مثل زیره:

لطفاً در مورد بلوتوث و چراغ صفحه کلید کمک کنین.
    سلام برای من به شکل زیره !!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •