Shift + 8 یا Insert>Symbol>More Symbols اگر این شکلو می خوای ×
2 × 2
Shift + 8 یا Insert>Symbol>More Symbols اگر این شکلو می خوای ×
2 × 2
ازطریق سیمبل ضربدر خورد ، ولی با Shift + 8 نمیشه . ( * ) نشون میده .
ممکنه مربوط به امکانات زبان توی ویندوز باشه . ممنون
لطفا منو راهنمایی کنید دوستان در مورد پست قبلیم.
Shift + 8 واسه همه به صورت ستاره نشون میده. اگه از همین ضربدرهای معمولی می خواید باید از سمبل ها استفاده کنید.
Last edited by MIG; 04-08-2011 at 21:08.
سلام دوستان
من توی ورد به یه مشکل برخوردم که خیلی اذیت میکنه
اگه متنی رو از اینترنت کپی کنم جاهایی که متن هایپرلینک هست (باید در ورد به صورت آبی رنگ باشه تا با کنترل و کلیک بشه به اون آدرس رفت) به جای نشان دادن مکتن به صورت آبی رنگ و زیر خط دار جلون اون توی کروشه آدرس هایپر لینک را نوشته
یا توی فهرست بندی به جای نشون دادن عناوین یک خط کد نوشته که باد روش راست کلیک کنم و درستش کنم
کسی می تونه کمکم کنه؟ چطوری وقتی تیبل آف کنتاکت رو می زنم فهرست بیاد نه کد؟
سلام
برید به Page layout ,بعد Page setup رو باز کنید
برید به تب paper و Paper size رو بزارید رو A4 و پایینش گزینه Default رو بزنید
بعد تو پنجره ای که باز میشه Yes رو بزنید.
من MathType نصب کردم حالا نیست و تو متن هم نوشته Error No text of specified style in document، چیکار کنم. دوباره هم نصب کردم برطرف نشد. :(
سلام
همونطور که گفتم فقط فونتهای فارسی سری B , 2 , MJ , SP رو اینجوری پرینت میگیره
فونتهای آریال یا tahoma درسته
آفیس 2010 رو پاک کردم 2007 رو ریختم باز همین مشکل هست
ویندوز 7 دارم
سلام دوستان
آقا من یه متنی رو توی PDF دارم، می خوام کپی کنم توی Word ! بعد وقتی که متن رو کپی می کنم و توی Notepad یا خود Word میارم
به صورت خرچنگ قورباغه نشونش میده ! به نظرم که قفل باشه !
حالا می خوام ببینم هیچ راهی وجود نداره تا من بتونم این متن رو درست کپی کنم و بتونم توی Word ازش استفاده کنم !؟
سلام
باید از نرم افزارهای تبدیل پی دی اف به ورد استفاده کنید که معمولاً زبان فارسی رو ساپورت نمی کنن !!!
ولی بینشون فکر می کنم اینا بهترن
Adobe Acrobat X Pro Middle
e-PDF To Text Converter
Pdf grabber
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
سلام
این کار رو کردید ببینید فرقی می کنه یا نه؟
برید به control panel,تو قسمت clock,language
اونجا change dispy language رو انتخاب کنید تو تب adminstertrative رو change system location
کلیک کنید وتوlocal system location بین گزینه ها persian رو انتخاب کنید وok.سیستم رو ریستارت کنید.
فکر نمی کنم مشکل از نرم افزار باشه ! من همین آکروبات روی سیستمم نصبه و حتی واسه کپی کردن متن های دیگهسلام
باید از نرم افزارهای تبدیل پی دی اف به ورد استفاده کنید که معمولاً زبان فارسی رو ساپورت نمی کنن !!!
ولی بینشون فکر می کنم اینا بهترن
Adobe Acrobat X Pro Middle
e-PDF To Text Converter
Pdf grabber
مشکلی نداشتم و خیلی راحت کپی می شدن ! ولی این یکی فایله مثل اینکه اونی که درستش میکرده یه کاری کرده
که نشه اونو کپی کرد !
این نرم افزار e-PDF To Text Converter هم امتحان کردم و اصلا هیچ خروجی متنی نتونستم ازش بگیرم !
راه حل دیگه ای نیست که بشه این متن رو کپی کرد !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)