من نميخوام اين كار را بكنم..قبلا كسي اين كار رو كرده حالا از من خواستند بيام يه كاري كنم كه توي دسكتاپ بشه شورت كات گذاشت..در حال حاضر اين كار براي كاربرا ممكن نيست..
من نميخوام اين كار را بكنم..قبلا كسي اين كار رو كرده حالا از من خواستند بيام يه كاري كنم كه توي دسكتاپ بشه شورت كات گذاشت..در حال حاضر اين كار براي كاربرا ممكن نيست..
اوکی Group Policy رو باز کن برو به :
Computer Configuration(User Configuration) -> Preferences -> Windows Settings -> Registry
ببین اینجا چیزی نیست ؟
فكر كنم مسر رو كامل ننوشتيدComputer Configuration(User Configuration) -> Preferences -> Windows Settings -> Registry
نه درسته ...![]()
Preferences رو پس از كجا بيارم؟
اوه شرمنده شما گفتی ویندوز 2003 ؟؟
من واسه 2008 گفتم... 2003 نمیدونم.
امکان داره یوزری که شما با اون به شبکه Login کردین قبلا نیز از طریق همون کامپیوتر استفاده شده باشه ... در نتیجه پروفایل اون یوزر قبلا تو کامپیوتر ساخته شده و این باعث میشه سریعتر لاگین بشه ! همین ...![]()
با سلام به دوستان.
یه سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.
چطور میتونم از طریق group policy تمام یوزر های local (در lsd )کامپیوتر های domain رو پاک کنم?
سلام دوستان می خواستم بپرسم چطور میشه وقتی به یک دستگاه فلش مموری یا هارد اکسترنال وصل کردیم از روی سرور یا یوزر ادمین از یک کامپیوتر دیگه بتونه اون هارد یا فلش رو باز کنه؟؟؟
سلام
من روی DC از SQL2000 استفاده میکنم سرورم 2003 هست و برنامه تخصصی که استفاده میکنم تمام گزارشها و خود برنامه از روی سرور استفاده میکنه الان حجم دیتا بیسم از یک گیگ گذشته و شبکه بشدت کند شده مخصوصا در بخشی که با اکسس پویت و بصورت وایرلس ارتباط داره لطفا اگر پیشنهادی برای بهتر شدن دارید ممنون میشم، حتی به 2008 کردن سرور فکر میکنم و اینکه توی روز تعطیل و با وجود کار نکردن یوزرهام ترافیک شبکه سرور صفر نمیشه و همچنان وجود داره
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)