تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 109 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه کتاب در مورد ملاصدرا هست که دکتر هانری کربن نوشته و اقای منصوری ترجمه کرد من میخواستم بخونمش ولی تو مقدمه ناشر گفته بود که دکتر هانری کربن بخوبی با فلسفه ی ملاصدرا اشنا نبوده و نتونسته چهره ی واقعی این فیلسوف رو نشون بده و اقای منصوری هم اونقدر توی کتاب دخل و تصرف کرده که دیگه کتاب ارزش زیادی نداره منم چون دیدم ناشر کتاب همچین حرفی درموردش میزنه به این خاطر این کتاب رو نخوندم. شاید اگه به اون کتاب مراجعه بکنید بتونید با افکار ملاصدرا تا حدی اشنا بشید

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ن در کتاب بیانیه اینشتین مطلبی خوندمکه اینشتین مطرح کرده بود که ملاصدرا جهان را به مانند گوی شیشه ای میدونه و بشدت با این نظریه بر خورد کرده بود به خاطر همین من در پی این شدم که حقیقت رو پید کنم
    کتابی به نام بیانیه انیشتن وجود ندارد فقط تو سایتا فارسی پیدا میشه متاسفانه ما خیلی دروغ به ناف انیشتن بستیم
    یکیش ماجرا دوستی انیشتن و دکتر حسابی که اقای ایرج حسابی عکس کورت گودل رو دکتر حسابی معرفی کرده
    یکی دیگه هم ماجرای مسلمان شدن انیشتن
    در مورد ملاصدرا هم باید بگم انیشتن ملاصدرا رو از کجا می شناخته فکر کنم هدف این بوده بگن ملاصدرا یه فیلسوف
    شناخته شده تو جهان بوده

مد شده هر کی و هر کاری و ایده ای رو بخوان بش اعتبار بدن از انیشتن مایع میزارن اون هم دستش از دنیا کوتاست

3. 3 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه turokpooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض

کتابی به نام بیانیه انیشتن وجود ندارد فقط تو سایتا فارسی پیدا میشه متاسفانه ما خیلی دروغ به ناف انیشتن بستیم
    یکیش ماجرا دوستی انیشتن و دکتر حسابی که اقای ایرج حسابی عکس کورت گودل رو دکتر حسابی معرفی کرده
    یکی دیگه هم ماجرای مسلمان شدن انیشتن
    در مورد ملاصدرا هم باید بگم انیشتن ملاصدرا رو از کجا می شناخته فکر کنم هدف این بوده بگن ملاصدرا یه فیلسوف
    شناخته شده تو جهان بوده

مد شده هر کی و هر کاری و ایده ای رو بخوان بش اعتبار بدن از انیشتن مایع میزارن اون هم دستش از دنیا کوتاست

نه عزیز من.من این بحث رو تاپیک یوفوها هم مطرح کردم که تو سایت های خارجی هم هست. بعدشم برادر زاده دکتر حسابی رو هم میشناسم هم راقت داریم شما منبع معتبر نداری از روی یه سری حرقه های مغزی صحبت نکنید. اگه بیانیه رو بخونید متوجه میشید که از طریق آیت الله بروجردی با ملاصدرا آشنا شده.در ضمن اگه می خواستن ملاصدرا رو جوری مغری کنن که به قول شما شناخته شده در جهان باشه چرا باید چهره خواری رو ازش نشون بدن؟
    آآآآآآآآی خدا چرا ایرانیها چیزی رو که نمیدونن با تمام قد و مردونه نمیگن نمیدونیمو هییییییی میپیجونن؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه بیانیه رو بخونید متوجه میشید که از طریق آیت الله بروجردی با ملاصدرا آشنا شده
    این که همون موقع گندش در اومد
    مثل همون نامه انشتین به بروجردی که کاملا دروغ بود
    یک راه ساده به شما پیشنهاد میکنم
    همه نامه های انشتین یک تیتر بخصوص دارن که راه پیدا کردن اونو در محیط اینترنت بخوبی هموار میکنه
    شما هم تیتر نامه انشتین به بروجردی رو توی نت یک سرچی بزنین و ببینید که به چه نتیجه ای میرسین
    بعد من هم تیتر یک سری از نامه های انشتین رو به شما میدم و اون رو سرچ کنید و تفاوتشون رو مقایسه کنین
    بعد متوجه میشین که این وسط چه کسی داره دروغ میگه

هر چیزی رو که میخونین اینقدر سریع باور نکنین...در قرن 21 هستیم و پیدا کردن خیلی از موارد در دنیای نت به راحتی امکان پذیره

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نه عزیز من.من این بحث رو تاپیک یوفوها هم مطرح کردم که تو سایت های خارجی هم هست. بعدشم برادر زاده دکتر حسابی رو هم میشناسم هم راقت داریم شما منبع معتبر نداری از روی یه سری حرقه های مغزی صحبت نکنید. اگه بیانیه رو بخونید متوجه میشید که از طریق آیت الله بروجردی با ملاصدرا آشنا شده.در ضمن اگه می خواستن ملاصدرا رو جوری مغری کنن که به قول شما شناخته شده در جهان باشه چرا باید چهره خواری رو ازش نشون بدن؟
    آآآآآآآآی خدا چرا ایرانیها چیزی رو که نمیدونن با تمام قد و مردونه نمیگن نمیدونیمو هییییییی میپیجونن؟
    منبع هم میدم من حرف غیر مستند نزدم
    این رو رییس سابق اننجمن نجوم ایران دکتر منصوری هم تاید کرده و یه مقاله در این باره نوشته
    اخیرا عکسی در رسانه ها چاپ شده از اینشتین و شخص دیگری که گفته شده مرحوم حسابی است. در توضیح عکس آمده که حسابی برای مراسم نوروز اینشتین و برخی از فیزیکدانان دیگر را به خانه اش دعوت کرده بود! در این توضیحات با آب و تاب از مراسم نوروز ایرانیان و سنتهای آنها صحبت به میان آمده است که قلب هر ایرانی را به تپش می اندازد.
    متأسفانه همه آنچه فرزند مرحوم حسابی (مهندس ایرج حسابی) به عنوان خاطرات حسابی در ذیل این عکس نقل می کند، دروغ است.
    شخص کنار اینشتین در این عکس، گودل، ریاضیدان معروف آلمانی است که کیهان شناسان و نسبیت دانان او را با مدل گودل به عنوان یک عالم نامتناهی چرخان می شناسند. در آن سالی هم که نقل می شود نه حسابی در پرینستون بوده و نه دیگر فیزیکدانان که در این تخیلات زشت مکتوب آمده است.
    متأسفانه رسانه های ما به این گونه دروغ پردازی ها و شیادی ها دامن زده اند و بخشی از این اکاذیب متأسفانه به کتب درسی هم راه یافته است. لازم است جهت سلامت جامعه ی علمی کشور همه ی ما با این فساد اخلاقی مواجهه کنیم و نگذاریم بیش از این جوانان ما منحرف شوند!
    به عنوان نمونه نگاه کنید به این مقاله در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    [دکتر حسابی نه شاگرد اینشتین بوده است و نه ارائه دهنده ی یک نظریه ی علمی فوق العاده. از وی اسطوره نسازیم. یک فیزیکدان معمولی که کار علمی بزرگی نکرده است.]

بخشی از خاطرات (= خیالات غیرواقعی) مهندس ایرج حسابی:
    «... در زمان تدریس در دانشگاه پرینستون دکتر حسابی تصمیم می گیرند، سفره ی هفت سینی برای اینشتین و جمعی از بزرگ ترین دانشمندان دنیا از جمله بور، فرمی،شرودینگر و دیراک و دیگر استادان دانشگاه بچینند و ایشان را برای سال نو دعوت کنند.
    ... اما اینشتین 20 دقیقه دیرتر آمد و گفت چون خواهرم را خیلی دوست دارم خواستم او هم در جشن سال نو ایرانیان را ببیند.
    ... به گفته ی ایشان همه در آن جلسه از معانی این دعا و معانی ارزشمندی که در تعالیم مذهبی ماست شگفت زده شده بودند.
    ... اینشتین رنگش می پرد، عقب عقب می رود و روی صندلی می افتد و حالش بد می شود. از او می پرسند که چه اتفاقی افتاده است؟ می گوید:مملکت خودمان 200 سال پیش دانشمندی داشتیم وقتی این حرف را زد کلیسا او را به مرگ محکوم کرد، اما شما از 10 هزار سال پیش این مطلب را به زیبایی به فرزندانتان آموزش می دهید. علم شما کجا و علم ما کجا؟! »

نوشته ی:

دکتر رضا منصوری - مدیر اسبق انجمن فیزیک ایران
    به نقل از:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برخوردهای اغراق آمیز و انتقاد از آن
    اغراق‌هایی که در بیان مرتبه علمی حسابی و روابط وی با دانشمندان آن عصر در نشریات و کتاب‌های درسی مطرح شده‌است اعتراض برخی چهره‌های دانشگاهی را بر انگیخته‌است.

طرح اعطای عنوان مرد علمی سال ۱۹۹۰ در رشته فیزیک از سوی مرکز بین‌المللی زندگی‌نامه‌ها (کمبریج) به محمود حسابی، به دلیل بی اعتبار بودن صادرکننده آن خدمات درخشان علمی حسابی را خدشه‌دار کرد.

رضا منصوری عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و معاون سابق وزارت علوم در مصاحبه‌ای می‌گوید مرحوم حسابی زمانی مقاله‌ای می‌فرستد برای مجله‌ای در پاریس در مورد آنچه در کتب درسی مدارس ما یا برپاکنندگان کتیبه‌ای در دانشگاه اصفهان، آن را نظریه‌ای بسیار عمیق و برتر از نظریه‌های انیشتین تلقی کرده‌اند. بنابر اسناد تاریخی این مقاله برای داوری به سینج، نسبیت‌دان معروف، داده می‌شود که داور به دلیل برخی اشتباهات محاسباتی آن مقاله را برای چاپ نمی‌پذیرد.

هادی اکبرزاده رییس انجمن فیزیک ایران نیز گفت بخشی از مطالبی که در مورد حسابی از جمله همکاری و ارتباط وی با انشتین مطرح می‌شود اغراق‌آمیز و غیر واقعی است. وی همچنین گفت: انجمن فیزیک ایران در سال‌های اخیر همواره با طرح این قبیل مطالب اغراق‌آمیز برخورد کرده و از جمله در دوره قبلی هیات مدیره انجمن طی نامه‌ای به ریاست دانشگاه اصفهان به درج برخی مطالب غیرواقعی و اغراق‌آمیز در کتیبه یادبود حسابی اعتراض کرده‌است.

شما به خودت زحمت بده اسم "کورت گودل" Kurt Godel را سرچ تو گوگل عکس انیشتن و دکتر حسابی میاد دروغ علنی تو عصر اینترنت

شما منبعی که تو سایتا خارجی اومده لینکشو بدید

اون رساله ای که میگی منبع خارجیش کجاست تو خود خبر اومده نامه محرمانه بوده و انیشتن مخفیانه مسلمان شده

انیشتن بارها اعلام کرده که به خدای اسپینوزا اعتقاد داره تو نشریات و کتاباش نه خدای شخص وار
    فیلم هاش هنوز هست
    Last edited by dashhosein38; 04-08-2011 at 17:10.

8. 2 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آرشیو رسمی و آنلاین اینشتین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انیشتن خیلی وقت نیست فوت کرده که اثارش تحریف بشه یا گم بشه

10. این کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه turokpooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض

آقا دمت گرم مرسی . فقط یه چیزی بگممن آدمی نیستم که به همین راحتی چیزی رو قبول کنم ولی باور کنید با توجه به اینکه تحقیق کرده بودم به نتیجه نرسیده بودم .ولی مرسی

12. این کاربر از turokpooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

می خواد یه چیزیم بگم که زیادم بی ربط نیست یه چیزایی رو یه جوری به خرد ما میدن که همه 100 درصد میگیم درسته من خودم بارها واسم ثابت شده مثل همین جریان راز آب که آب حرفامونو حتی افکارمونو می خونه چقدر توی جشنواره ها و همه جا مطرحش کردن یکی هم همین بحث شما
    یه چیزم من از زبون یکی شنیدم میگفت برهانی واسه اثبات خدا وجود نداره میگفت این همه برهان که میاریم برهان نیست اصلا وقتی میگیم اینهمه برهان واسه اثبات یه چیز اشتباس چون واسه اثبات یه چیز فقط یه برهان وجود داره اینا هیچکدومشون برهان کامل نیستن و نمیشه از رویشون نتیجه 100 درصدی گرفت
    برهان که دونوعه لمی و انی یکیشون کلا رده و نمیشه از معلول به علت رسید و یقین کرد
    واسه خدا هم هرچی برهان هست از نوع معلول به علته پس هیچکودومشون برهان نیستن
    پس هیچ برهانی واسه اثبات وجود خدا وجود نداره تازه آدم مذهبی بود میگفت امام علی هم همینو از قبل به ما گفته توی یه مناجات گفته خدایا من تو رو باخودت میشناسم نگفته خدایا من تو رو با اسباب و سبب این علت و معلوم شناختم پس خدا را باید با خودش شناخت عقل اینو نمی تونه بپذیره

14. این کاربر از bushido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

در واقع اگه ما سه روش علم-فلسفه ودل(راه فطرت و اشراق) رو به عنوان روش های موجود
    برای درک وفهم خداوند بدونیم روش سوم که روش انبیا وکتاب های اسمانیه سبب روشن شدن
    ضمیر و وجدان انسان و درک خداوند از طریق باطن و رسیدن به ارامش و یقین است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در واقع اگه ما سه روش علم-فلسفه ودل(راه فطرت و اشراق) رو به عنوان روش های موجود
    برای درک وفهم خداوند بدونیم
    روشهای علمی و فلسفی رسیدن به خدا زو میشه توضیح بدید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •