تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 394 از 1135 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دروود
    دوست گرامی بهتر است برای کوتاه کردن دست این دزد کثیف،در سازمان تنظیم مقررات رادیویی از این شرکت شکایت نمایید.
    همچین میگی شکایت فرمایید که انگار شکایت شما و 100 ها نفر دیگه موثر واقع شده! به جای شکایت باید مثله من و دوستان دیگه سریع اقدام به ترک شاتل کنه! شاتل هم مقصر نیست شما یه نگاه به تاپیک 4000 صفحه ای همین جا بندازی متوجه میشی که چقدر کاربر داره! و هیچکس هم حاضرنمیشه از سرش دست برداره.شاتل هم به جای اضافه کردن امکانات و تجهیزات پیشرفته روز به روز داره افت میکنه! به چه زبونی باید گفت > دیگه دوره شاتل تموم شد.
    من خودم پارسال شاتل داشتم الان حدود 6 ماه هست ارم نت هستم واقعاعالیه روزانه سرعت 200 شبانه هم میشه 60 تا 70 سرویسم هم 256 هست!

Last edited by wordship; 04-08-2011 at 09:47.

2. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروود
    مگه اهریمن نبود پدر شاتل رو درآورد؟!اگه هریک از مشترکان همینجوری پییگیری کنند،شاتل یا درشو تخته می کنه یا کیفیت رو بالا می بره

4. 4 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دروود
    مگه اهریمن نبود پدر شاتل رو درآورد؟!اگه هریک از مشترکان همینجوری پییگیری کنند،شاتل یا درشو تخته می کنه یا کیفیت رو بالا می بره
    نه عزیز تنها کاری که تونست بکنه این بود که سرویسشو قطع کردن! نه پدرشون در اومد و نه کیفیتشون بالا رفت!.. فقط اگر ببینشن فرار میکنن تا دیگه نبیننش

و اخر هم اومد اسیا تک!

و دوست عزیز اینم بدون بعضی از کارا حداقل تویه این مملکت! بیهوده هست! میدونی مخابرات از صدقه سر شاتل چقدر در امد داره!
    اونوقت میاد به شکایت من و شما رسیدگی میکنه!؟

اگر سرویس دهی شاتل درست شده بود! حرف شما مورد تایید بود ولی در مرحله اول سرویس اقا سعید رو قطع کردن
    و کیفیتشون هم! بد تر شد که بهتر نشد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببینید،سرویس دهی بهتر نشده،اما همین که از ایشان فرار م یکنند و ایشان بر روی خواسته قانونی خود پافشاری کردند،خودش فشاری بر روی شاتل هست دیگه!!حالا ایشون 1 نفر بودند،اگر 10 نفر اینگونه فشار بیاورند بی تردید فشار زیادی بر روی شاتل خواهد بود..!!من که تا کنون این بد یمنی برایم پیش نیامده که از این شرکت مسخره و دله دزد بخواهم سرویس بگیرم وگرنه همه کار و زندگی رو می زاشتم که دهنشون و ببندم!!!

7. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببینید،سرویس دهی بهتر نشده،اما همین که از ایشان فرار م یکنند و ایشان بر روی خواسته قانونی خود پافشاری کردند،خودش فشاری بر روی شاتل هست دیگه!!حالا ایشون 1 نفر بودند،اگر 10 نفر اینگونه فشار بیاورند بی تردید فشار زیادی بر روی شاتل خواهد بود..!!من که تا کنون این بد یمنی برایم پیش نیامده که از این شرکت مسخره و دله دزد بخواهم سرویس بگیرم وگرنه همه کار و زندگی رو می زاشتم که دهنشون و ببندم!!!
    یادمه اون موقع که پایان دوره ام بود و سرویسم را قطع کردن زنگ زدم تهران آقای رحمتی مسئول شیراز بودن انقدر پاپیچش شدم تا مجبور شد بگه بخاطر مشکلاتی که از طرف مخابرات و تنظیم مقررات برای ما ایجاد کردین دیگه نمیخوایم بهتون سرویس بدیم-همین برام کافی بود
    چند روز پیش هم رفتم تعزیرات ادامه شکایتم که گفتن باید بری دادگاه منم بخاطر اینکه دیگه از جای دیگه گرفته بودم و راضی بودم و آتو دستشون داشتم دنبالش نرفتم

دوستانی که مشکل دارند زنگ بزن همایون یقشو بگیرن
    171180935
    Last edited by ahriman323; 04-08-2011 at 11:26.

9. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان راست حسینی من با شاتل دعوام شده میخوام برم یه جای دیگه برای گیم میخوام پینگ خوب میخوام . کجا هست ؟ مرکز مخابراتی ایمان هستم !

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز شما درست میگید.

اما این جمله رو بخونید
    یادمه اون موقع که پایان دوره ام بود و سرویسم را قطع کردن زنگ زدم تهران آقای رحمتی مسئول شیراز بودن انقدر پاپیچش شدم تا مجبور شد بگه بخاطر مشکلاتی که از طرف مخابرات و تنظیم مقررات برای ما ایجاد کردین دیگه نمیخوایم بهتون سرویس بدیم-همین برام کافی بود
    چند روز پیش هم رفتم تعزیرات ادامه شکایتم که گفتن باید بری دادگاه منم بخاطر اینکه دیگه از جای دیگه گرفته بودم و راضی بودم و آتو دستشون داشتم دنبالش نرفتم

دوستانی که مشکل دارند زنگ بزن همایون یقشو بگیرن
    171180935
    با این همه پاپیچ شدن و.. در اخر مسول تهران گفته که مشکل مخابرات داریم! بهت سرویس نمیدیم! این جمله یه معنی میده > یعنی شما به جز دردسر برای شرکت شاتل چیزی ندارید و ما نیز محتاج خریداری سرویس توسط شما نیستیم! یادمه که حتی شکایت نامه تنظیم کرده بودن که ببرن ! ولی عزیز نتیجه نداده ! مهم هم الانه که اکثرا دارن از شاتل مینالن!
    در نتیجه به جای شکایت کردن و اعصاب خوردی های بی نتیجه ! چرا نمیگید از شاتل سرویس نگیرید!؟ شاید اگر شاتل دید مشتری هاش داره کم میشه یه تکونی داد! یادمه صبانت یه مدتی خیلی بد شده بود! دید مشتری هاش خیلی کم شدن ! و واقعا هم درست شد . خبر از الانش ندارم! ولی مطمئنن اگر جای شکایت کردن کسی از شاتل سرویس نگیره مطمئنا تغییر میده! اما اگر همه مثله الان ازش سرویس بگیرن! شاتل هم فکر میکنه که سرویس دهیش عالیه! و حتی ضعیف تر هم میشه!
    و قابل توجه شما که دم از شکایت میزنید > به شخصه از شاتل بدی ندیدم! خدایی یه مدت کلا Adsl نگرفتم بعد رفتم شاتل میخواستم ازشون سرویس بگیرم! گفتن مرکز امیر کبیر پره! برو شاید یه ماه دیگه ازاد شد!!
    ولی الان میبینم که دوستان ناراحتن! از دست شاتل و اینم بگم همه هم مثله اقا سعید تن و بدن هر روز رفتن شاتل و پیگیری شکایت رو ندارن خدایی توی شیراز 100 تا و یکی هم مثله اقا سعید پیدا نمیشه! که حقشو بخواد! نه فقط در زمینه اینترنت و دنیای مجازی بلکه در کل زمینه ها!
    .........
    در هر صورت من که میگم از شاتل بدی ندیدم وقتی ازش 512 گرفتم روز های اول سرعت حدود 14 بود ولی بعدش درست شد! تا اخر دوره که دیگه تمدید نکردم! و بعد هم اومدم اسیاتک. الانم که میبینید وضع شبانه اسیا به هم ریخته > برای این هست که > کلا ارم نت افتاده دست مخابرات!
    یادمه قبلا که با اسپید تست تست میگرفتم مینوشت isp > asia tech
    ولی الان
    این عکسو ببینید >

به هر جهت بنده راه معقولانه رو گفتم! کسی رو هم که زور نمیکنم بگم از شاتل سرویس بگیر یا نگیر! چون الان هم خبر از سرعت خوبش دارم توی شیراز و هم از سرعت ! نابودش تویه چند تا مرکز مختلف/.
    و شما هم میتونید جای تماس با پشتیبانی و حرفای تکراری شنیدن حداقل ارم نت رو تست کنید!
    Last edited by wordship; 04-08-2011 at 12:14.

12. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ای تو روحشون
    مگه نباید ساعت 12 شب دوره ریست بشه؟! برای من حدود ساعت 10:30 دوره ام ریست شد و 530 مگ از اعتبارم پرید!
    ایمیل زدم ریاضی ولشون نمیکنم اینجوری!
    داشتم دانلود میکردم ای بابا

14. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکمی یه مخابرات امید داشتیم! یعنی به سرویس های مخابرات! گفتم شاید قیمت هاش ارزونتر باشه نسبت به ارم نت و..
    سیستما پشیمون شدم!
    چون بعد از کلی گشتو گزار دیدم قیمت های مخابرات شیراز !! دست کمی از شرکت ها نداره

512 نامحدود ماهی 110 هزار تومن! اینترانت هم ارائه میدن ماهی 21 هزار تومن! گفتم اگر خوب باشه ارزش داره.
    سوال
    میشه باهاش وارد سایت های دانلود شد؟ مثلا میهن دانلود - دانلود ها و.. (چون تکاتک سرور این سایت ها در هلنده به ین خاطر میپرسم)
    یا فقط باید دلمون رو به تبیان و خبر انلاین خوش کنیم؟
    کسی اطلاعی داره در زمینه اینترانت!؟ کسی گرفته؟
    من فقط برام سایت های دانلود مهم هستن
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکمی یه مخابرات امید داشتیم! یعنی به سرویس های مخابرات! گفتم شاید قیمت هاش ارزونتر باشه نسبت به ارم نت و..
    سیستما پشیمون شدم!
    چون بعد از کلی گشتو گزار دیدم قیمت های مخابرات شیراز !! دست کمی از شرکت ها نداره

512 نامحدود ماهی 110 هزار تومن! اینترانت هم ارائه میدن ماهی 21 هزار تومن! گفتم اگر خوب باشه ارزش داره.
    سوال
    میشه باهاش وارد سایت های دانلود شد؟ مثلا میهن دانلود - دانلود ها و.. (چون تکاتک سرور این سایت ها در هلنده به ین خاطر میپرسم)
    یا فقط باید دلمون رو به تبیان و خبر انلاین خوش کنیم؟
    کسی اطلاعی داره در زمینه اینترانت!؟ کسی گرفته؟
    من فقط برام سایت های دانلود مهم هستن
    ممنون
    دوست عزیز فکر نمیکنم اینها برای مشترک باشه
    همانطور که گفتم مخابرات با آسیا تک همکاری میکنه و از اون طریق به مشترکین سرویس میده
    احتمالا اون قیمتی که شما میگی برای کسانی هست که ISP میخوان بزنن که به تعداد هر چند مرکزی مه میخوای اونجا سرویس ارائه کنی باید اونقدر پول بدی بابت هر مرکز ...
    من چند مدت پیش زنگ زدم برای گرفتن نمایندگی isp گفتن برای ساپورت هر مرکز باید 200 250 بدی
    یکی از دوستان نمیدونم توی این سایت بود یا پی تی قبلا میگفت توی معالی اباد دفتر خالی زیاد دارن اگه میومد ISP بزنیم خوب بود...
    میتونی زنگ بزنی مخابرات قصرالدشت قسمت اداره ارتباطات دیتا سوال بکنی مطمئن بشیم

اینجا را ببین اون فرمه را هم ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •