ببینید،سرویس دهی بهتر نشده،اما همین که از ایشان فرار م یکنند و ایشان بر روی خواسته قانونی خود پافشاری کردند،خودش فشاری بر روی شاتل هست دیگه!!حالا ایشون 1 نفر بودند،اگر 10 نفر اینگونه فشار بیاورند بی تردید فشار زیادی بر روی شاتل خواهد بود..!!من که تا کنون این بد یمنی برایم پیش نیامده که از این شرکت مسخره و دله دزد بخواهم سرویس بگیرم وگرنه همه کار و زندگی رو می زاشتم که دهنشون و ببندم!!!
دوست عزیز شما درست میگید.
اما این جمله رو بخونید
یادمه اون موقع که پایان دوره ام بود و سرویسم را قطع کردن زنگ زدم تهران آقای رحمتی مسئول شیراز بودن انقدر پاپیچش شدم تا مجبور شد بگه بخاطر مشکلاتی که از طرف مخابرات و تنظیم مقررات برای ما ایجاد کردین دیگه نمیخوایم بهتون سرویس بدیم-همین برام کافی بود
چند روز پیش هم رفتم تعزیرات ادامه شکایتم که گفتن باید بری دادگاه منم بخاطر اینکه دیگه از جای دیگه گرفته بودم و راضی بودم و آتو دستشون داشتم دنبالش نرفتم
دوستانی که مشکل دارند زنگ بزن همایون یقشو بگیرن
171180935
با این همه پاپیچ شدن و.. در اخر مسول تهران گفته که مشکل مخابرات داریم! بهت سرویس نمیدیم! این جمله یه معنی میده > یعنی شما به جز دردسر برای شرکت شاتل چیزی ندارید و ما نیز محتاج خریداری سرویس توسط شما نیستیم! یادمه که حتی شکایت نامه تنظیم کرده بودن که ببرن ! ولی عزیز نتیجه نداده ! مهم هم الانه که اکثرا دارن از شاتل مینالن!
در نتیجه به جای شکایت کردن و اعصاب خوردی های بی نتیجه ! چرا نمیگید از شاتل سرویس نگیرید!؟ شاید اگر شاتل دید مشتری هاش داره کم میشه یه تکونی داد! یادمه صبانت یه مدتی خیلی بد شده بود! دید مشتری هاش خیلی کم شدن ! و واقعا هم درست شد . خبر از الانش ندارم! ولی مطمئنن اگر جای شکایت کردن کسی از شاتل سرویس نگیره مطمئنا تغییر میده! اما اگر همه مثله الان ازش سرویس بگیرن! شاتل هم فکر میکنه که سرویس دهیش عالیه! و حتی ضعیف تر هم میشه!
و قابل توجه شما که دم از شکایت میزنید > به شخصه از شاتل بدی ندیدم! خدایی یه مدت کلا Adsl نگرفتم بعد رفتم شاتل میخواستم ازشون سرویس بگیرم! گفتن مرکز امیر کبیر پره! برو شاید یه ماه دیگه ازاد شد!!
ولی الان میبینم که دوستان ناراحتن! از دست شاتل و اینم بگم همه هم مثله اقا سعید تن و بدن هر روز رفتن شاتل و پیگیری شکایت رو ندارن خدایی توی شیراز 100 تا و یکی هم مثله اقا سعید پیدا نمیشه! که حقشو بخواد! نه فقط در زمینه اینترنت و دنیای مجازی بلکه در کل زمینه ها!
.........
در هر صورت من که میگم از شاتل بدی ندیدم وقتی ازش 512 گرفتم روز های اول سرعت حدود 14 بود ولی بعدش درست شد! تا اخر دوره که دیگه تمدید نکردم! و بعد هم اومدم اسیاتک. الانم که میبینید وضع شبانه اسیا به هم ریخته > برای این هست که > کلا ارم نت افتاده دست مخابرات!
یادمه قبلا که با اسپید تست تست میگرفتم مینوشت isp > asia tech
ولی الان
این عکسو ببینید >
به هر جهت بنده راه معقولانه رو گفتم! کسی رو هم که زور نمیکنم بگم از شاتل سرویس بگیر یا نگیر! چون الان هم خبر از سرعت خوبش دارم توی شیراز و هم از سرعت ! نابودش تویه چند تا مرکز مختلف/.
و شما هم میتونید جای تماس با پشتیبانی و حرفای تکراری شنیدن حداقل ارم نت رو تست کنید!