تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 86 از 221 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

شکمم خط داره و اتفاقا جزء افرادیم که وزن و قدم اتومات مچ هست ولی میخواستم از وسط هم خط باشه.الان 4 تیکه هست میخوام هفت تیکه بشه واسه همین پرسیدم چه حرکتی واسه این کار خوبه.بریم ارنولد شیم
    من تاحالا بدنی مثل بدن تو ندیدیم حتی دیدم کسانی که خط عمودی وسط شکمشون پیداست ولی خط های دیگه پیدا نیست ولی اینطوری که خط وسط نباشه ندیدم. به هر حال همون آب کردن چربی که اون خط رو پر کرده بهترین راه هست. مواظب باش که اگه زیاد دراز نشست بری اون چربی ها سفت میشه و دیر تر آب میشه ، همچنین عضلات شکم اگه زیادی بزرگ بشن بدن زشت میشه
    برای مفصل ها قرص کلسیوم جوشان هم میتونید مصرف کنید!
    خوب یعنی به جز مولتی ویتامین ، کلسیوم هم باید بخورم؟ اصلا فکر کنم این سوآل رو توی انجمن پزشکی و اینا بپرسم بهتر باشه
    دیگه الان تو تمرینهای فوق سنگین آخرش هستم شناس ما خوردیم به ماه رمضان چطوری تمرینات رو ادامه بدم که فشار بالا نیاره همچنین بدنم افت نداشته باشه بگم تا الان هم از هیچ مکملی استفاده نکردم بعضی دوستان گفتن بزار بدنت تشنه بشه بعد استفاده کن
    ممنون
    این که فیلمه ، برنامه ت چیه. باید با برنامه ای که متناسب با بدنت نوشته شده تمرین کنی
    یه مولتی ویتامین معمولی نمیتونه از مفاصل یا عضلات فرد ورزشکار حفاظت کنه و حتما باید مولتی ویتامین ورزشی مثل اپتی من مصرف بشه .
    دوستان من یه 7-8 ماهی هست که بدجوری شکم کردم! چون زیاد غذا میخوردم.

اما الان باید تا یک ماه دیگه (دقیقا 30 -35 روز) دیگه، این شکمو آب کنم. چه راهی بهم پیشنهاد میکنید؟
    بهترین راه همون انجام ورزش های هوازی مثل دویدنه ولی بستگی به بدنت داره. بگو ببینیم بدنسازی کار میکنی یانه تا دقیقتر راهنماییت کنم. البته وزنت نسبت به قدت متناسبه و 10 کیلو خیلی زیاده برای تو

2. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

ممنون از توجه و جوابتون.

بدنسازی، یه مدتی کار میکردم. حدود یه سال پیش. اما الان نه. اما اگه به آب کردن شکم کمک کنه، مشکلی ندارم. اگه بتونید یه برنامه خوب و کامل که تخصصی رو شکم کار کنه بدین، عالی میشه...

درسته که تقریبا متناسب هست. اما میگم، بدجوری شکم کردم. خیلی ضایع شده میخوام جمع و جورش کنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از توجه و جوابتون.

بدنسازی، یه مدتی کار میکردم. حدود یه سال پیش. اما الان نه. اما اگه به آب کردن شکم کمک کنه، مشکلی ندارم. اگه بتونید یه برنامه خوب و کامل که تخصصی رو شکم کار کنه بدین، عالی میشه...

درسته که تقریبا متناسب هست. اما میگم، بدجوری شکم کردم. خیلی ضایع شده میخوام جمع و جورش کنم.
    نه بدنسازی به اون صورت نیاز نیست. اتفاقا خوبه که بدنسازی نکردی ولی بعد از این که چربی آب کردی حتما انجام بده. شما اگه میخوای بری باشگاه میتونی ولی باید از دستگاه تردمیل استفاده کنی که بسیار مناسبه برای چربی آب کردن. سعی کن لباس پوشیده باشی که چربی های شکمت بر اثر عرق کردن یخ نکنند چون اگه یخ کنند خیلی بد مصرف میشن. بعد از حدود 30 دقیقه دویدن ، باید یه کم ورزشی که بالا پایین بپری انجام بدی مثلا پروانه ، یا طناب زدن یا..... البته تغذیه نقش بسیار مهمی داره و باید رژیم گیاهی داشته باشی. اگه بدنسازی کرده بودی خیلی کار سخت تر بود برای آب کردن چربی

5. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

وقعا ممنونم.

پس توصیه شما سده این:
    ورزش هوازی (دو و پیاده روی) با لباس، + غذای مناسب. بعد ورزش هم پروانه و طناب و ...

حالا یه سوال دیگه. بنظرتون از این ژل های چربی سوز استفاده کنم؟ پرسیدم از داروخونه ای، گفت این ژل، چربی های زیر پوست رو جذب بافت میکنه و لاغر میکنه ( زیاد وزنو کم نمیکنه...).

حالا چند دقیقه بدوم و چند دقیقه راه برم؟ چند دقیقه با تریدمیل ورزش کنم؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    من دو روزه دارم بدنسازی،تا حالا هم نرفته بودم...
    بیستر برای لاغر کردن میرم ولی تو برنامه ایی که بهم دادن چیزی که رو عضلات شکم یا باسن فشار بیاره نیست ، از اینی که برام برنامه نوشت پرسیدم گفت یه ماه یه ماهو نیم دیگه وزنت شروع میکنه پایین اومدن ،درست میگفت؟؟؟
    واسه لاغری ازش پرسیدم گفت اینجا چربی سوز میفروشیم بگیر زود تر وزنت میاد پایین،اینا تاثیر داره؟؟؟
    بعد موقع ثبت نام بهم گفت برو گرم کن یه ده دقیقه دیگه بیا برنامتو بگیر،مگه از رو شرایط بدنی برنامه نمیدن؟این انگار رو هوا یه چیز نوشت داد دست من..
    بعد این ارنجام خیلی درد میکنه طبیعیه؟؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

وقعا ممنونم.

پس توصیه شما سده این:
    ورزش هوازی (دو و پیاده روی) با لباس، + غذای مناسب. بعد ورزش هم پروانه و طناب و ...

حالا یه سوال دیگه. بنظرتون از این ژل های چربی سوز استفاده کنم؟ پرسیدم از داروخونه ای، گفت این ژل، چربی های زیر پوست رو جذب بافت میکنه و لاغر میکنه ( زیاد وزنو کم نمیکنه...).

حالا چند دقیقه بدوم و چند دقیقه راه برم؟ چند دقیقه با تریدمیل ورزش کنم؟
    نه دیگه نمیخواد بدوی. ببین کل کارهایی که باید بکنی اینه:
    دویدن روی تردمیل با لباس گرم مثل گرمکن یا ژاکت ، اگه بتونی یه پلاستیک ببندی به شکمت دیگه خیلی خوب میشه (اینو دلیلش رو نمیدونم فقط میدونم تاثیر داره) بعد از حدود 30 دقیقه دویدن بیا حدود 400 تا پروانه یا طناب بزن. البته نیاز نیست هر 400 تا رو پشت سر هم بزنی ، وسطش استراحت کن. تغذیه هم باید حواست باشه که خیلی کم از غذاهای کربوهیدرات استفاده کنی مثل: برنج ، نان ، سیب زمینی ، نشاسته و.... کربوهیدرات خیلی مهمه توی وزن و چربی. بعد از انجام اینها اگه حس و حال داشتی همون دوچرخه سواری خوبه اگه نداشتی هم که هیچی!
    در مورد ژل موضعی ، تو باید تکلیف خودتو مشخص کنی که میخوای آب زیر پوستت رو بکشی و برای مدتی خودتو لاغر جلوه بدی؟ یا اینکه میخوای واقعا چربی آب کنی و لاغر بشی؟ نظر من اینه که نیاز نیست از ژل استفاده کنی. در ضمن یه کمربندهایی هست که کار همون ژاکت و پلاستیکی که گفتم ببند رو انجام میده ، میتونی اونو بخری. حدود هفت هشت تومن قیمتشه خیلی هم خوبه.

سلام
    من دو روزه دارم بدنسازی،تا حالا هم نرفته بودم...
    بیستر برای لاغر کردن میرم ولی تو برنامه ایی که بهم دادن چیزی که رو عضلات شکم یا باسن فشار بیاره نیست ، از اینی که برام برنامه نوشت پرسیدم گفت یه ماه یه ماهو نیم دیگه وزنت شروع میکنه پایین اومدن ،درست میگفت؟؟؟
    واسه لاغری ازش پرسیدم گفت اینجا چربی سوز میفروشیم بگیر زود تر وزنت میاد پایین،اینا تاثیر داره؟؟؟
    بعد موقع ثبت نام بهم گفت برو گرم کن یه ده دقیقه دیگه بیا برنامتو بگیر،مگه از رو شرایط بدنی برنامه نمیدن؟این انگار رو هوا یه چیز نوشت داد دست من..
    بعد این ارنجام خیلی درد میکنه طبیعیه؟؟؟
    ممنون
    عزیز من هیچکس با بدنسازی اونطوری که شما فکر میکنی لاغر نمیشه. لاغر شدنت از همون روز که میری شروع میشه تا یکماه تازه اونم اگه سنگین کار کنی. بعد از یکماه بدنت غذای بیشتری جذب میکنه و دیگه لاغر نمیشی. شما هرچی چربی میخوای آب کنی باید قبل از شروع جدی بدنسازی انجام بدی.
    برنامه بدنسازی باید با توجه به بدنت نوشته بشه ولی نه الان! تقریبا برنامه برای تمامی کسانی که تازه میخوان شروع کنن بدنسازی رو یکسان هست. تو باشگاه ما برنامه ی مبتدی ها رو بزرگ نوشتن زدن به دیوار!
    کلا اینایی که باشگاه دارن از هر فرصتی برای فروش محصولاتشون استفاده میکنن شما گوش نده به حرفشون (البته در مورد مصرف دارو). ببینید ، دارو نوشتن تخصص پزشک هست ، شما برو به پزشک متخصص مراجعه کن اگه دوست داری دارو مصرف کنی ، اون دکتر هرچی نوشت شما با خیال راحت مصرف کن.
    در مورد آرنجهات اگه تا سه روز دیگه خوب شد طبیعیه. اگه خوب نشد باید ببینی دردش مال کدوم حرکته

9. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

عزیز من هیچکس با بدنسازی اونطوری که شما فکر میکنی لاغر نمیشه. لاغر شدنت از همون روز که میری شروع میشه تا یکماه تازه اونم اگه سنگین کار کنی.
    سنگین کار نمیکنم،برای لاغری کار دیگه ایی هست که کنار باشگاه رفتن انجام بدم؟؟؟
    وزنم 103 قدم189

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

ممنون از لطف ب پایانتون دوست گرامی... امیدوارم بتونم جبران کنم...

من گفتم؛ باید تا 29 روز دیگه شدیدا شکمو جمع و جور کنم بره. حالا از هر راهی که میشه. البته آب کردن چربی ها هم تو برنامه هست. اما اولویت لاغری تا 29 روز دیگه هست...

حالا چطور؟ از ژل استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سنگین کار نمیکنم،برای لاغری کار دیگه ایی هست که کنار باشگاه رفتن انجام بدم؟؟؟
    وزنم 103 قدم189
    شما پست قبلی من رو کامل نخوندی! کامل کامل پست قبلی من رو بخون جوابت رو میگیری
    ممنون از لطف ب پایانتون دوست گرامی... امیدوارم بتونم جبران کنم...

من گفتم؛ باید تا 29 روز دیگه شدیدا شکمو جمع و جور کنم بره. حالا از هر راهی که میشه. البته آب کردن چربی ها هم تو برنامه هست. اما اولویت لاغری تا 29 روز دیگه هست...

حالا چطور؟ از ژل استفاده کنم؟
    خواهش میکنم.... قابلی نداشت ، فقط صلوات فراموش نشه

آره دیگه خودت داری میگی مجبورم سریع شکمو جمع و جور کنم پس مجبوری از ژل استفاده کنی. ولی من پیشنهاد میکنم حالا که اینقدر وقت داری برو پیش یه مربی بدنساز خوب (بهترین مربی) ، بعد بهش بگو که میخوای لاغر نشون بدی بدنت رو ، و بگو که میخوای آب زیر پوستت رو بکشی.
    اینطور که من شنیدم از دوستام ، یه دوره ای هست که میذارن برای کسانی که میخوان توی مسابقات زیبایی اندام شرکت کنن. بعد یه سری آمپول باید بزنی و یه دوره ای هست باید یه کارایی انجام بدی ، نتیجه این میشه که حدود 20 درصد وزنت کم میشه و کامل عضلات پیدا میشه یعنی حتی کوچیکترین عضله بدن هم پیدا میشه!! البته نه برای شما ، برای اونا که زیبایی اندام شرکت میکنن. شما میتونی بری پیش یکی از اینا و بگی میخوای یه همچین کاری بکنی ولی نه به اون شدت!! البته نمیدونم مدت دوره چقدر هست یعنی بیشتر از 29 روز میشه یا نه ولی خوب من اینو بیشتر از ژل توصیه میکنم. چون ژل تضمینی روش نیست که اولا عمل کنه دوما عوارض نداشته باشه ولی این روش کاملا تست شده است و الان همه دارن استفاده میکنن. گفتم که فقط عیبش همون مدتشه که نمیدونم چند روزه! فقط یادت باشه این روش هم بعد از چند وقت دوباره بر میگردی به حالت اول!!

13. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من تازه دارم میرم بدنسازی( جلسه اولمه)
    من بر عکس خیلی از دوستان می خوام وزن اضافه کنم چون با توجه به قدم(174) وزنم (55) کمه یا شاید هم خیلی کمه
    یارو یه برنامه ای برام نوشته ولی زیاد من بهش اطمینان ندارم .
    حالا میخواستم شما هم یه راهنمایی بکنید . چه حرکت هایی انجام بدم بهتره ؟
    بیشتر چه غذاهایی بخورم ؟ و هر چند تا توصیه ای که دارید بگید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •