تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: تيزرهاي تبليغاتي تلويزيون

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض تيزرهاي تبليغاتي تلويزيون

با عرض سلام خدمت دوستان ميخواستم ببينم اين تيزرهاي تليغاتي تلويزيونها و يا آگهي ها با چه نرم افزاري ساخته ميشه و يه كم روش بحث كنيد

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علي جان من در كارهاي گرافيكي وارد نيستم اما از يكي از دوستانم كه خودش تيزر درست مي كنه پرسيدم. گفت بهترين برنامه ها براي درست كردن تيزرهاي تبليغاتي 3d Max و آدوب پريمير و كمي هم فوتوشاپ هست. مثلا تيزرهاي نيروي انتظامي كه خيلي هم طرفدار داره و گل كرده با 3d Max ساخته شده است.

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

البته تا جايي كه من ميدونم ميشه با استفاده از برنامه هاي فلش(Macromedia flash,swish,...)

تيزرهاي جالبي ساخت (همون طور كه احتمالا خودتون هم ميدونين)

حتي ميشه اين تيزرارو داخل برنامه premiere و... آورد واستفاده كرد.

پروفشنال ooje_asman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام اره مثه اینکه این تبلیغ تن ساحل رو با همین فلش ساختن

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

همونطوري كه مهدي جان گفت كليپ هاي 110 با 3D MAX هست و اگه يه نفر حرفه اي باشه مي تونه تبليغات فوق العاده اي با Maya , 3DMAX درست كنه . در سطح پايين ترش Flash هست كه به نظر من به درد اينترنت مي خوره نه تلويزيون ولي ميشه ازش استفاده كرد . حالا برنامه هاي ديگه هم هست ممكنه شما با يه برنامه اي شكلي رو طراحي كني و بعدا وارد يه برنامه ديگه بكني و كار اصلي رو اونجا انجام بدي . كلا يه تبليغ خوب تلفيقي از چند برنامه است .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

Adobe After Effect

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

دوستان در مرود تيزر نيروي انتظامي بايد بگم كه اين تيز ها رو خلاف عقيده دوستان با نرم افزار پيشرفته اي به نام سينما 4 D ساختن ( به عبارت ديگه سينماي 4 بعدي ) كه همون طور كه مشاهده كردين بعد چهارم اون حركت دوربين توي فضاي سه بعدي هست -- البته من اين رو از چند تا از دوستام شنيدم -- -- كه البته من منكر پيشرفتگي و گستردگي 3DMAX نميشم --

البته در باره اين نرم افزار من اظهار نظر نميكنم چون نه اين نرم افزار رو دارم طبيعتا با اون كار هم نكردم ..

در مورد پيام هاي بازرگاني معمولا از چندين نرم افزار مختلف براي ساخت يك اگهي چند ثانيه اي استفاده ميشه از نرم افزار هاي توليد متن سه بعدي گرفته تا نرم افزار هاي ويرايش صدا و فتوشاپ و حتي فلش در برخي از كليپ هاي كارتوني و نا صاف همين طور افكت ها و جلوه هاي 3DMAX و در نهايت هم براي خروجي مطلوب و تنظيمات تلوزيوني اون ها رو وارد يه برنامه اديت فيلم ميكنن كه قالبا برنامه premiere هست براي همين در نهايت ها ساخته شده :mrgreen:

اين رو هم بگم چون قانوني براي استفاده از نرم افزار ها براي ساخت تيزر ها و اگهي ها نيست از هر نرم افزار ي كه فكرش رو بكنيد استفاده ميكنن كه در برخي از موارد حتي اسم و سادگي اون برنامه باعث خنده ديگران ميشه :arrow: ولي در نهايت نتيجه اون رو به صورت حرفه اي مي بينيد .. ( البته سليقه اي هست )

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام و با تشکر از توضیحات و راهنمائی‌ های آقای mpsjavad که بسیار اموزنده بود .

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواد جان سلام. ممنون از توضيحاتت. اما در مورد تيزرهاي نيروي انتظامي بايد بگم كه يكي از دوستانم كه خودش در كار ساخت تيزرهاي تلويزيوني هست اين رو به من گفت كه با 3dMAX ساخته مي شوند. البته همونطور كه خودت هم گفتي معمولا در يك تيزر از چند برنامه استفاده مي شه.

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

منم شنيدم با 3DMAX مي سازن ...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •