کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasanmotori; 01-08-2011 at 19:12.

دوستان من قبلا هم این سوالو پرسیدم اما جوابی داده نشد
-
برای اینکه اس ام اس های مهم یا جوک و اینجور چیزا رو یه جا جمع کنیم ( غیر کپی کردن توی فایل های text ) چیکار باس کنیم ؟
قبلا ها توی گوشیهای جوا یا سیمبین میتونستیم اس ام اس ها به یه پوشه منتقل کنیم
اینجا امکانش موجود نیست ؟!

شما برنامه ی GO SMS Pro رو نصب کن خیلی خیلی بهتر از برنامه ی اس ام اس خود گوشیه کلی امکانات جالب داره گرافیک خوبی هم داره.gif)

دستتون درد نکنه من این نرم افزارو نصبیدم
خیلی خوبه
یکمی نیاز داره که باش عادت کنم
محیطه زیبایی هم داره
میشه کاری کرد که دلیوریش یه صدایی داشته باشه ؟

منم همین مشکلو از این برنامه گرفتم اصولا همه ی اس ام اس ها دلیور میشه من که برام مهم نیست

سلام دوستان.بین Galaxy S و Nexus S کدوم بهتره ؟ یه Nexus S کارکرده پیدا کردم کارکرده ، 11 ماه از گارانتی ش مونده طرف میده 430 تومن ( خالی ه خالی هست هیچی توش نصب نشده) . ارزش داره ببرم 430 تومن بهش بدم ؟

بچه ها همون طور که میدونید گالری عکس گالکسی اس کمی از کیفیت عکس ها کم میکنه . با چه برنامه ایی میشه عکس ها را با کیفیت واقعی دید . ؟

قیمت نوی این گوشی بدون گارانتی الان چنده...؟ و به نظرتون تو این رنج قیمت انتخاب بهتر چیه....؟ منظورم i9000 بودا....
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
من خودم مهر پارسال i9000 گرفتم راضیم... برای یکی دیگه میخوام... ولی الان نمیدونم تو بازار هنوز مونده یا نه... و چه قیمت!

تو این بدون توقع از دوربین گالکسی اس بهترین انتخابه...
من خودم دیزایر اس دارم ازش راضیم....gif)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)