خیلی ممنونم،درست شد. برای pc اگه بخوام وایرلس استفاده کنم باید قطعه ی جدیدی بگیرم؟
نمیشه کاری کرد که سیستم الان همیشه به اینترنت وصل نباشه و مثلآ براش کانکشن ساخت؟
خیلی ممنونم،درست شد. برای pc اگه بخوام وایرلس استفاده کنم باید قطعه ی جدیدی بگیرم؟
نمیشه کاری کرد که سیستم الان همیشه به اینترنت وصل نباشه و مثلآ براش کانکشن ساخت؟
باید کارت شبکه وایرلس بخری براش:
نه.نمیشه کاری کرد که سیستم الان همیشه به اینترنت وصل نباشه و مثلآ براش کانکشن ساخت؟
الان که لب تاپ با وایرلس به اینترنت وصله و کابل لن بهش متصل نیست چه جوری میتونم فایل های روی هارد pc را به اشتراک بذارم؟
همونطوری که وقتی با سیم وصل بودن.![]()
الان توی homegroup دسکتاپ،لب تاپ را پیدا میکنه ولی لب تاپ نه! الان هر فولدری که باز میکنم یه گزینه network کنارش هست که وقتی کلیک میکنم هم اسم دسکتاپ و هم اسم لب تاپ را داره ولی وقتی روی لب تاپ کلیک کردم ازم user-pass خواست! بالاخره نمیدونم چی شد ولی الان که میتونم فایل و فولدر share کنم! فایروال هم روشنه!فقط یه کم گیج شدم!![]()
ببین الان هر سیستم یک IP داره.
برای Share کردن پوشه هم که به Properties پوشه میری و تب Sharing میری و Advanced Sharing رو میزنی و سپس تیک Share This Folder رو بزن و پرمیشن برای Everyone رو Full Control میزنی و Ok.
بعد هم از سیستم مقابل میری توی Run و میزنی 192.168.1.10\\ که مثلا اون IP مقصد هست.
بعد ازت یوزر پس میپرسه و وارد میکنی و Ok میزنی.
این کارایی که گفتی رو کردم ولی
مشکل اینجاست که هر کار میکنم wireless لپ تاپم مودم wirelessمو پیدا نمیکنه
چی کار کنم؟
مطمئنی ؟؟ شاید وایرلس لپناپت خاموشه یا توی رنج اون نیست.
سلام .خسته نباشید ...میخواستم بدونم که آیا میشه دو لپ تاب رو به کامپیوتر خانگی توسط یک مودم وصل کرد .ممنون
اگر مودم روتر چند پورت باشه بله میشه اون وقت یک گروپ درسته میشه بین 3 کامپیوتر اتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)