OCZ ....![]()
rax جان مشکل این فروم ما اینه
1- 90% دوستانی که نظر می دن اصلا حرفه ای نیستن( بر خلاف شما)
2- هر چی دارن رو بهترین می دونند
3- یا هر چی که شنیدن
چاکر جناب مافیا.... من مبتدی بیش نیستم..( استید اینجا واقعا زیادن..گرچه کمتر پست میزنن)نوشته شده توسط MaFia
اتفاقا خیلی خوبه اینجور جو ها..باعث میشه تجربه منتقل بشه..2 سال دیگه همین یوزر ها میرن منطقی و علمی ( در اثر بحث مداوم) همه فاکتور ها رو در میارن...
اینجا فقط محتوای فارسی مهمه...مهم نیست در گذشته چی گفته میشده..ولی سطح سواد یوزر ذره ذره بالا میره..
برعکس تو جایی که همه حرفه هستن فقط قضیه معرفی محصولات جدید هستش..این بار علمی رو بشدت کم میکنه....
یه دلیل دیگه که یکم احساس میشه یوزر احساسی نظر میده شرایط سنیه..هر چقدر بگذره یوزر سنش بالا میره..احساساتی کمتر میشه..تعصبش هم همینطور..
یوزر سرمایه یه فروم تخصصیه فارسیه..باید کمکش کرد به دیگران در اینده کمک کنه..تا این چرخه از بین نره..البته بعضی فروم ها هدفشون این نیست محتواشون کمکی به دیگران بکنه..
واقعا همه حرفهاي داداش مهران رو تاييد ميكنم...نوشته شده توسط MaFia
عزيز دل برادر من خودم در تاريخ 9/7/85 يك رم او سي زد سايز 512 با باس533 و سي ال 4-4-4-12 گرفتم 63000 دي دي آر 2 البته رم خيلي خوبيهنوشته شده توسط actros
در ضمن اگر نتونستي رم ژيل ببر بازم بين اين 2 تا اگه نتونستي بگيري كروشال بگير الانم من 1 گيگ كروشال دارم خيلي ازش راضيم ولي /ژيل و اوسي زد يه چيزي ديگه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)