من چیزی در این مورد نشنیدم
ولی فکر نمیکنم همچین قابلیتی وجود داشته باشه
من چیزی در این مورد نشنیدم
ولی فکر نمیکنم همچین قابلیتی وجود داشته باشه
سلام به اساتيد و دوستان SX210 باز بخصوص پورياي عزيز كه بچهاي 210 رو دور هم جمع كرده .
يه سئوالي دارم از عزيزان در مورد اينكه اگه بخوايم فيلمايي كه ميگيريمو رو cd يا dvd بريزيم و بتونيم رو TVي پلاسماي full HD با dvd player hometheater بشه ديد طوريكه بشه اوونو تو dvd ديد و كيفيتش همون HD باشه و كم نشه ... با چه برنامه اي ؟چجوري؟
چون شنيدم اگه با خود دوربين play كني و به tv بزني خوبه ولي وقتي بخواي Convert كني كيفيتش خيلي افت ميكنه !
Last edited by infernal_a; 31-07-2011 at 10:34.
بله کیفیت افت میکنه و دیگه باکیفیت HD نمیشه
من خودم کابل مینی HD گرفتم
البته چند روز دیگه هم یه HD پلیر میگیرم که همه فیلمهارو روی اون بریزم
منم كابل mini hd رو گرفتم ولي چه فايده كه بايد از خوده دوربين بعنوان player استفاده كنيم ... ok پس HD player فرمت Mov رو بصورت HD ميخونه و فقط يه هارد ميخواد كه فايلا رو توش بريزيمو به عبارتي Plug and Play .
ولي اگه رو cd . dvd خواستيم حتما بايد convert بشه درسته ؟؟؟
يكي از دوستان ميگفت western digital مارك خوبهي و ارزون هم هست و up date هم ميشه ، شما Vvc جان اطلاعاتي دارِي؟ هر وقتم خريدي يه توضيحي هم بدي ممنون ميشم .
Last edited by infernal_a; 31-07-2011 at 13:35.
آره باید کنورت بشه
من مدل ACryan رو برای دوستم گرفتم فو قالعاده بود میخواستم واسه خودمم بکیرم که شرکت تموم کرده
فکر کنم یکی دو هفته دیگه بیارن البته یه مدل جدید تر دیگه ای هم میاد که ظاهرا اون خیلی بهتره
سلام عزیز
ببین نهایت رزولوشنی که میتونی از DVD بگیری 480*720 هستش،اما رزولوشن این دوربین 1280*720 ئه
پس با هر کیفیتی هم که کانورت بشه رزولوشنت از دست میره،اگه میخوای کیفیت و رزولوشن رو از دست ندی تنها راه اینه که یه آج پلیر بگیری که MOV هم ساپورت کنه و رزولوشن 720p رئ،فیلم ها رو بدون کانورت بریزی روش و ببینین ...
اين ACryan چند قيمته ؟
سلام پوريا جان
ولي DVD ي من تو setting هاش خودش گزينه 1080 i و 1080 P رو داره كه براي انتخاب براي ديدن فيلما گذاشته .
سلام داداشی
اون آپ استریم انجام میده عزیز
رزولوشنت نهایتا همون 720*480 هستش
حدود 160 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)