تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: ارزان ترین خودرو ایران از راه رسید

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز نمیدونم شما چرا گیر دادین
    کاش امضا خودم رو پاک کردم
    شما اعتقاد دارید این ماشین پیشرفت نکرده پس بریم اسمارت رو بندازیم تو سطل آشغال
    من میگم مشکل شما توی طرز فکرتون هستش من خودم هم ماشین بزرگ . فول سایز رو واسه آخر هفته و مسافرت و مسیرهای طولانی استفاده میکنم
    جواب من به شما واسه این طرز فکرتون بودکه شما فکر میکنید هر چیز کوچیکی ناقص هستش سرعتش کمه پس ماشین به درد بخوری نیست
    واقعا من نمیدونم چرا دارم بحث میکنم با شما شما بر میگردید واسه من پیاده روی توصیه میکنید. یا من نتونستم حرفم رو برسونم یا شما نخواستید دقیق بخونید.
    بحث رو منحرف نکنید در مورد این خبر بحثی دارید بفرمایید
    بحث نحوه رانندگی رو جای دیگه میکنیم .
    من برای هر دو شما تشکر زدم!
    حرف شما درست ولی نباید حرف اون آقا{One Mania} رو نقل و قول می کردید!
    مگه One Mania چی گفت؟ گفت این ماشین برای خانواده خوب نیست بعد شما میاید میگید فرهنگ اینجور ماشین ها رو نداریم!اصلا ربطی نداشت!

ولی حرف شما رو قبول دارم که برای خرید یه ساندویچ و نوشابه ماشین به این بزرگی رو از خونه بیرون میاریم و شهر رو آلوده می کنیم با اون بار ترافیکی بالاش!

2. 3 کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

میگم من بد جواب دادم دیگه
    میگم اصلا این ماشین ها واسه استفاده جمعی خانواده طراحی نشدن اینها بیشتر برای حمل و نقل درون شهری طراحی شدن
    اصلا بنیان قیاس شما درست نیست
    همین معضل در مورد ماتیز ام وی ام هم وجود داشت

4. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دمت گرم. شما متوجه شدی من چی گفتم. من حرف اشتباهی نزدم. اصلا کاری به کسی نداشتم. من فقط نسبت به وضعیت خودم نظر دادم. و فکر کنم نظرم هم درسته. ولی من نگفتم که این ماشین اصلا بدرد نمی خوره. اول کارش هست و واقعا باید پیشرفت کنه. بشه مثل ماشین هایی که کشورهای خارجی ساخته اند هم برقی هست هم بنزین. سرعت با برق هم 90 کیلومتر ذکر شده تازه ماشین های شاسی بلند و قدرتمند. برای همه کاری هم خوبه هم داخل شهر و هم بیرون شهر و ...

6. این کاربر از One Mania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

8. 2 کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

آینه های جانبی دقیقا مثل آینه های MVM هست انگاری

10. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

سلام
    هر کسی که سوار MVM 110 شده باشه با یه نگاه متوجه میشه که نصف بیشتر وسایل این خودرو وسایل یه MVM110 هست که از روی MVM110 باز کردن و بستن روی این، بسیاری از قسمت های داشبورد و کلید های برف پاک کن و چراغ و... چراغ های جلو و عقب و در عقب و... و... و... همه مال mvm 110 هست.
    مطمئنا این خودرو تا ابد در فاز آزمایشی میمونه و فقط برای خبر سازی و اینکه بگن بله مثلا تحریم ها تاثیری نداره و ما از نظر علمی فلان و فلون هستیم و از مریخی ها هم بهتر تریم ساخته شده.

این قطعه قطعا ساخت داخل هست:

Last edited by soooot; 09-07-2011 at 23:20.

12. 4 کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بابا بیا بزن تو گوشم.
    شما درست ببین من چی نوشتم. من که ننوشتم بدرد خرید نمی خوره. من گفتم خودروی خانواده نیست.
    ما در سال معمولا دو تا مسافرت دور میرویم. و از عید به بعد هم که هوا خوبه هر هفته گردشی که حدود 100 الی 200 کیلومتر مسافت داره. 5 نفر هم هستیم خوب حالا چطور 5 نفر با وسایل سفر با این ماشین جابجا بشیم.
    در ضمن خرید خانه را هم پیاده میشه رفت از مغازه سر خیابان گرفت. شما بهتره یاد بگیری که کلا برای خرید نوشابه اصلا از هیچ نمونه ماشینی استفاده نکنی. خرید های مهم را هم می تونید اخر هفته یا حتی آخر ماه، همگی بروید یک فروشگاه بزرگ و هر چه می خواهید خریداری کنید و برگردید تا مجبور نباشی هر روز برای یک نوشابه چنین ماشینی سوار شوید.
    حالا روش من به صرفه تره یا خرید یک ماشین اضافه اون هم فقط برای خرید.
    OK
    من برای هر دو شما تشکر زدم!
    حرف شما درست ولی نباید حرف اون آقا{One Mania} رو نقل و قول می کردید!
    مگه One Mania چی گفت؟ گفت این ماشین برای خانواده خوب نیست بعد شما میاید میگید فرهنگ اینجور ماشین ها رو نداریم!اصلا ربطی نداشت!

ولی حرف شما رو قبول دارم که برای خرید یه ساندویچ و نوشابه ماشین به این بزرگی رو از خونه بیرون میاریم و شهر رو آلوده می کنیم با اون بار ترافیکی بالاش!
    دمت گرم. شما متوجه شدی من چی گفتم. من حرف اشتباهی نزدم. اصلا کاری به کسی نداشتم. من فقط نسبت به وضعیت خودم نظر دادم. و فکر کنم نظرم هم درسته. ولی من نگفتم که این ماشین اصلا بدرد نمی خوره. اول کارش هست و واقعا باید پیشرفت کنه. بشه مثل ماشین هایی که کشورهای خارجی ساخته اند هم برقی هست هم بنزین. سرعت با برق هم 90 کیلومتر ذکر شده تازه ماشین های شاسی بلند و قدرتمند. برای همه کاری هم خوبه هم داخل شهر و هم بیرون شهر و ...

عزیزم آقای rami_hemi درست میگن. مشکل از خودرسازان نافهم ماست که سالهای ساله به مردم ایران فهموندن ماشین = وسیله ی نقلیه ای حتماً 4 درب - خانوادگی - با موتور ضعیف و مصرف بالا - حتماً هم باید سقف داشته باشه و اینکه بهیچوجه کابریولت نباید نباشه بماند بلکه سانروف داشتنش هم معصیته - و الی آخر. شمایی که جوون و مجردی در این کشور حق نداری مثل جوونهای مجرد سایر کشورهای روی کره ی زمین سوار یه خودروی جمع و جور کوپه ی دو نفره شی. برای یه دانشگاه یا سر کار رفتن یا انجام کار داخل شهر مجبوری یه سواری بزرگ با 4 تا درب!! و 4 تا صندلی!! بخری در حالیکه 2 یا 3 تا صندلی و دو تا درب اضافه الکی داری با خودت راه میبری! و چقدر بیجهت در بالا رفتن وزن و مصرف ماشین و بزرگتر شدن بیخود ابعاد ماشین تأثیر داره رو کسی توی این مملکت اهمیت نمیده. البته شاید آزاد شدن قیمت بنزین در اینده باعث شه همه اهمیت بدن
    حتی پروژه ی جوان پسند سمند کوپه بعد از سالهای سال از حالت نمونه سازی یه قدم جلوتر نرفت.... چراشو خودت بفهم دیگه. یه اشاره ی مختصر میکنم بقول قدیمیها: العاقل یک اشاره: همه جای کشور ما از صف اتوبوس تا پارک روی اسم جنابعالی تا وقتی مجردی یه ضربدر قرمز پر رنگ هستش و فقط وقتی متآهل شی و چند تا بچه هم بیاری اون ضربدر قرمز برداشته میشه!

حالام که یه سنت شکنی که نه یه معجزه رخ داده و با ورود خودروی جمع و جور شهری موافقت شده اون مشکل ذهنیتی که گفتم خودروسازها چند دهه هست توی ذهن من و شما و پدرانمون کاشتن, اون ذهنیته نمیذاره یه همچین وسیله ی نقلیه ای رو ماشین بدونیم. گفتم که مشکل از من و شما نیست.

فرض کن من مجرد باشم و میخوام الان برم سر کار. چرا باید یه سدان 4 در بزرگ با کلی صندلی اضافه و تبعاً طول و وزن بیشتر را مجبور باشم توی خیابونهای تنگ و شلوغ شهر هر روز و هر روز با خودم بکشم راه ببرم؟؟

ضمناً بد نیست بدونی اسمارت فورتو مدل 2007 طی ازمون موسسه ی euroncap در تست تصادف جلو و پهلو به ترتیب امتیاز 12.9 و 14 رو گرفت

در حالیکه زانتیا با اون هیکلی که دو - سه برابر اسمارت هست به ترتیب امتیازهای 3 و 6 رو گرفته!!

پس ایمنی یک خودروی کوچک شهری میتونه از یک خودروی بزرگ و قدیمی خیلی بهتر باشه و نباید جثه ی کوچکترش گولتون بزنه. برین ویدئوهای یوتیوب دریفت کشیدن Smart Diablo توی سرعتهای بالا که هیچ ماشینی نمیتونه انجام بده یا مسابقه ی Smart Diablo vs Ferrari رو ببینین تا تواناییهای بالقوه ی این کلاس خودرویی دستتون بیاد.

البته Minor نه قیمت خوبی داره تا ملت ازش استقبال کنن و نه از هیچ نظر قابل مقایسه با اسمارت هست و حتی ممکنه در اثر مشکلات کیفیتی و یا ایمنی پایینش اسم خودروهای کلاس کوچک شهری رو چنان به گند بکشه که در اینده اگه اسمارت وارد شد و به بهای رایگان هم فروختن کسی نره سراغ این کلاس. چون خودروسازان ما همیشه نشون دادن دنبال جنس اشغال میرن.
    Last edited by Penryn; 10-07-2011 at 00:27.

14. 12 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من گفتم قیمتش زیز 3 تومنه این که نشد ارزون؟؟!!

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

فوق العاده گرونه مخصوصا با این کیفیتی که قطعاتش داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به نظر من نوع بنزینی اگر با قیمت زیر سه میلیون عرضه بشه موفق خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •