تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 827 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما گاهی اوقات اتفاق میافتد که دستگاههای غیر از لپتاپ یا pc مانند ----- یا TV هارد usb3 یا usb2 رو نمیشناسه که میتواند علت های مختلفی داشته باشه از قبیل
    1. عدم ساپورت usb3 که خیلی کم پیش میاد و برای حل این مشکل میتوان از usb هاب آداپتوردار استفاده کرد .
    2. در صورت عدم مشکل از usb3 میتواند ناشی از عدم ساپورت فرمت پارتیشن باشد به این معنی که معمولا اکثر ----- ها یا TV ها معمولا فرمت FAT32 رو میشناسن ضمن اینکه بعضی از این دستگاهها تا یه سقف مشخصی از حجم پارتیشن رو میشناسن مثلا 160 گیگ خلاصه باید دفترچه راهنمای tv یا ----- رو مطالعه کنین تا درباره نحوه ساپورت از هارد مطلع بشید .
    میشه در مورد استفاده از usb آداپتور دار در صورت عدم ساپورت usb3 کمی توضیح بدین؟

!!

در ساخت اين هارد هاي اكسترنال از همون هارد اينترنال استفاده شده ، همانطوريكه هارد هاي اينتنال نسبت به ضربه حساس هستن هارد هاي ااكسترنال هم نسبت به ضربه حساس هست . يعني زمانيكه هارد داره كار ميكنه كله به پا نشه

وقتی هارد خاموشه و کار نمیکنه بازم ضربه یا افتادن میتونه خطرناک باشه؟!

با تشکر.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب من اگه بخوام پارتیشن بندی کنم و اون نرم افزار پاک نشه چه باید یکنم ؟؟؟؟راهکاری خوب سراغ دارین
    می شه از همین روش کپی پیست استفاده کرد نرم افزار رو ورداریم و بعد پارتیشن بندی کردیم بریزیم
    خوب چرا دانلود دوباره به همین راحت ها نیست بیشتر از یک سریال هاردت باید بدی به سایتش بهت بده یا یکن سختره منظورم می ره تو کارا عجیب غریب اگه اونجوری بید خوبنبید
    خوب می شه با نرم افزار پارتیشن مجیک بید چی بید از همین ها استفاده کنیم و یک پارتیشن کنیم و اون رو فرمت نکینیم و بذاریم اون نرم افزاره اون تو بمونه
    و بعد اطلاعاتمون رو بریزیم
    عجب سوالهايي !!!

بديهي هست كه براي از بين نرفتن نرم افزار بايد ازش بك آپ بگيري ، يه روش اينه كه همه فايلها رو كپي كني و سپس يه جاي امن پيست كني . اما ممكنه خاصيت auto-run از بين بره (اينو مطمئن نيستم) يا مشكلات ديگه اي به خاطر اين كپي پيست براي نرم افزار بوجود بياد. من خودم سيگيت 500 گيگ پرتابل دارم كه نرم افزارش به خاطر فرمت كردن از بين رفت ، هرچي سعي كردم از سايتش دانلود كنم نشد ، آخرش يكي از دوستان نرم افزار رو آپلود كرد منم دانلود كردم . ولي وسترن كمي راحتتره .

استفاده از نرم افزار پارتيشن مجيك رو توصيه نميكنم ، نرم افزار acronis disk director suite home رو براي پارتيشن بندي پيشنهاد ميدم كه ميتونين بدون حذف كردن اون پارتيشن و نرم افزارها چند پارتيشن بسازيد يا re-size كنيد .

یک سوال فقطی من مصلا یک بازی رو روی این هارد نصب کنم با سرعت این چیزی ها مشکلی پیدا نمی کنم
    منظورم سرعت همون 25 مگ اینا بید دیگه
    اگر usb3 باشه فكر نكنم مشكل خاصي پيش بياد ولي اگر usb2 باشه ممكنه Load بازي طولاني تر بشه و .....

راستی یک چیزی من الان دو مدل از سیگیت تو سایتش می بنم که کارتریجش جدا می شه
    می شه یکم بهم بگید کدوم مدل رو ما داریم در موردش بهش می کنیم وسترن دیجیتال رو که فهمیدم ولی سیگیت رو نه
    ممنون می شوم این بید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

كلا تمام مدلهاي گوفلكس سيگيت كارتريجش قابل جدا شدنه .
    Last edited by ata.royalfalcon; 01-08-2011 at 07:18.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    میگما چندتا سوال
    1- WD Elements SE با WD My Passport Essential SE چه فرقی داره ؟ سرعتش چی؟
    2- کلا wd بهتره با seagate ؟؟؟
    3-بچه ها من بین این مدل ها موندم لطفا یکی
    مزایا و معایب هرکدوم و قیمت رو بگه
    WD My Passport Essential SE 1Tb----seagate freeagent golex 1Tb---- WD Elements SE 1Tb

اگرم میدونید چیز بهتری هست راهنمایی کنید حتما میخواهم پورتابل باشه ها نه دسکتاپ

ممنون لطف میکنید
    سلام
    جواب سوال اول : مهمترين تفاوت بين پرتابل مدل WD Elements SE و WD My Passport Essential SE اين هست كه مدل المنت نرم افزار قفل گذاري و بكآپ گيري نداره . همچنين در مدلهاي المنت فقط رنگ مشكي موجوده و ظاهر شكيلي هم نداره . سرعتش كه فكر نميكنم فرقي بكنه

جواب سوال دو : هردو از برندهاي خوبي هستن ولي من طرفدار وسترن هستم

جواب سوال سه :
    تفاوت بين مدل WD Elements SE و WD My Passport Essential SE كه در قسمت يك گفتم . مهمترين مزيت مدلهاي گوفلكس انعطاف پذيري بالاي اونها به خاطر قابليت تعويض كارتريج هست كه در پست زير توضيح دادم
    کد:
    و مهمترين تفاوت ديگه بين سيگيتي كه شما انتخاب كردين با وسترن مدل WD My Passport Essential SE اين هست كه نرم افزاري كه داخل هارد سيگيت هست فقط براي بك آپ گيري هست و زياد به درد نميخوره ولي نرم افزاري كه در داخل هارد وسترن هست قابليت قفل گذاري رو هم داره ضمن اينكه قابليت بك آپ هم داره .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

عجب سوالهايي !!!

بديهي هست كه براي از بين نرفتن نرم افزار بايد ازش بك آپ بگيري ، يه روش اينه كه همه فايلها رو كپي كني و سپس يه جاي امن پيست كني . اما ممكنه خاصيت auto-run از بين بره (اينو مطمئن نيستم) يا مشكلات ديگه اي به خاطر اين كپي پيست براي نرم افزار بوجود بياد. من خودم سيگيت 500 گيگ پرتابل دارم كه نرم افزارش به خاطر فرمت كردن از بين رفت ، هرچي سعي كردم از سايتش دانلود كنم نشد ، آخرش يكي از دوستان نرم افزار رو آپلود كرد منم دانلود كردم . ولي وسترن كمي راحتتره .

استفاده از نرم افزار پارتيشن مجيك رو توصيه نميكنم ، نرم افزار acronis disk director suite home رو براي پارتيشن بندي پيشنهاد ميدم كه ميتونين بدون حذف كردن اون پارتيشن و نرم افزارها چند پارتيشن بسازيد يا re-size كنيد .

اگر usb3 باشه فكر نكنم مشكل خاصي پيش بياد ولي اگر usb2 باشه ممكنه Load بازي طولاني تر بشه و .....

كلا تمام مدلهاي گوفلكس سيگيت كارتريجش قابل جدا شدنه .
    ممنونم که به این سوالات عجیب ما جواب می دید
    خوب پس کپی پیست رو بی خیال با این نرم افزاری که شما پیشنهاد کردید پارتیشن بندی می کنیم
    همین الان هم نرم افزار رو برای دانلود زدم
    خوب من الان خودم USB 2 دارم ولی برای نگه به چند ماه دیگه می خوام Usb 3 بگیرم
    همانظوری که هم شما گفتید مشکلی پیش نمی آید و این خیلی عالی بید
    ممنون
    ولی این دو مدل چه تفاوتی دارن
    من زیاد اونجا نخواندم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم که به این سوالات عجیب ما جواب می دید
    خوب پس کپی پیست رو بی خیال با این نرم افزاری که شما پیشنهاد کردید پارتیشن بندی می کنیم
    همین الان هم نرم افزار رو برای دانلود زدم
    خوب من الان خودم USB 2 دارم ولی برای نگه به چند ماه دیگه می خوام Usb 3 بگیرم
    همانظوری که هم شما گفتید مشکلی پیش نمی آید و این خیلی عالی بید
    ممنون
    ولی این دو مدل چه تفاوتی دارن
    من زیاد اونجا نخواندم
    باز بهتره كه از اون نرم افزارها يه كپي داشته باشي ممكنه در حين پارتيشن بندي خرابكاري كني !!!

تفاوت كدوم دوتا مدل رو ميخواي ؟؟؟

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

باز بهتره كه از اون نرم افزارها يه كپي داشته باشي ممكنه در حين پارتيشن بندي خرابكاري كني !!!

تفاوت كدوم دوتا مدل رو ميخواي ؟؟؟
    ممنون برام افتاد فهمیدم
    چشم یک کپی هم ازش می گیریم که دیگه اتفاق خاصی نیافته
    USb هم که دیگه مشکلی نیست
    فقط یک چیزی اگه 3 بگیرم مشکلی با دو نداره دیگه
    نم یدونم یکم شکی بیدم
    خوب پس ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون برام افتاد فهمیدم
    چشم یک کپی هم ازش می گیریم که دیگه اتفاق خاصی نیافته
    USb هم که دیگه مشکلی نیست
    فقط یک چیزی اگه 3 بگیرم مشکلی با دو نداره دیگه
    نم یدونم یکم شکی بیدم
    خوب پس ممنون
    راستش دوست من ، آخرش نفهميدم كدوم مدل رو انتخاب نهايي كردي و براي چه هدفي ميخواي ؟؟؟

اينترفيس usb3 هاردهاي اكسترنال سازگاري كامل با پورت usb2 لپتاپ و PC ها داره . ولي شايد ساير دستگاه ها مثل ps3 يا رسيور يا سينماي خانگي هاردهاي usb3 نشناسه كه عمده ترين دليل (فكر كنم) به خاطر كمبود ولتاژ در مدلهاي پرتابل هست پس براي حل اين مشكل بايد از usb hub آداپتوردار استفاده كرد تا جريان برق كافي رو تامين كنه و هارد راه اندازي بشه اما با توجه به usb2 بودن اين هابها سرعت در حد usb2 باقي ميمونه !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 01-08-2011 at 10:58.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه در مورد استفاده از usb آداپتور دار در صورت عدم ساپورت usb3 کمی توضیح بدین؟

وقتی هارد خاموشه و کار نمیکنه بازم ضربه یا افتادن میتونه خطرناک باشه؟!

با تشکر.
    در مورد سوال اول در پست قبلي نظر خودم رو گفتم و درباره سوال دوم وقتي هارد خاموشه ضزبه هاي جزئي در حد گزاشتن هارد روي ميز مسلماً چيزيش نميشه اما اگر زمين بيافته بستگي به برند هارد و سفتي محل برخورد داره . مثلا سفتي فرش خيلي كمتر از سفتي آسفالت هست . يه مدل ممكنه هيچ چيزي نشه و هارد هم هيچ آسيبي هم نبينه و بعضي از مدلها هم ممكنه بدنه اش بشكنه و هارد هم آسيب ببينه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فرق My Passport Essential SE با My Passport Essential چیه؟
    یعنی اولی se داره و دومی نداره.
    فرقشون چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرق My Passport Essential SE با My Passport Essential چیه؟
    یعنی اولی se داره و دومی نداره.
    فرقشون چیه؟
    فرقشون در حجم هارد هست
    مدلهاي se در حجمهاي 750 گيگ و يك ترابايت هست ولي مدل عادي فقط 500 گيگه !!!

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •