تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 393 از 4105 اولاول ... 2933433833893903913923933943953963974034434938931393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,921 به 3,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست من آموزشی رو تو 06 پاسداران میگذرونه . الان بهم زنگ زد ظاهرا بهشون گفتن دوره خدمت داره 24 ماهه میشه . صحت داره ؟ کسی خبر داره ؟
    قرار بود از اول 90 بشه که نشد زیاد فرقی نمی کرد چون دوباره 6 ماه برای لیسانسه ها کم می کردن و همون 18 ماه خدمت میشد یعنی فقط یک ماه اضافه تر . حالا چی شد که این طرح عملی نشد نمی دونم

2. این کاربر از navidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اینکه اصلا اموزشی نگذرونی نمیشه ولی اموزشی شما با بقیه یه فرق داره اونهم اینه که شما یه ماه میری اموزشی و بعد از یک ماه درجه میگیری و میری برا تقسیم .

مهدی اینکارو نکن من روزی که رفتم برا تسویه حساب تا ظهر تمام کارهام رو تسویه ی گروهانم رو کردم و رفتم نیرو انسانی تا فرم تسویه ی یگانم رو بگیرم یارو یه نگاهی به پروندم کرد گفت دو روز اضافه خدمت خوردی گفتم یعنی چی من که قبل پایان دوره رفتن اضافه نداشتم گفت همین امروز خوردی گفتم برا چی هست گفت قبلا رفته بودی بازداشتگاه ولی امروز نامه رو فرمانده گروهانت اینجا فرستاده .پرونده رو دیدم و گفتم ای فرمانده ی عقده ای بلاخره رفتم پیشش و بهش گفتم دو روز دیگه مرخصی بده من اضافه خوردم یه خنده ای کرد و گفت بمون دو روز رو بکش (البته من قبل پایان دوره رفتن هم چند روز اضافه گشیدم) داشتم دیونه میشم یه نیم ساعتی مثل مرغ گیچ تو محوطه چرخیدم بعدش فرمانده گروهان صدام کرد و یه برگه مرخصی دورزه برام نوشت.
    برا تو هم یه وقت میبینی همچین کاری کردن . از من میشنوی همچین کاری نکن.
    با تشکر از پاسخ شما اما من عرض کردم من امریه دارم یعنی درجه در کار نیست میخوام بدونم تو این حالت ایا فرقی داره یا نه؟و در کل چه باید کرد که مراحل این کار به مشکل برنخوره
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

داداش چون لیسانس داری شانس افتادن تو راهور بیشتر از بقیه ی جاهاست ولی این خوب بدون راهور خیلی بهتر از یگان امداد و کلانتری هست ولی این دوستمون هم اشاره کرد نیرو انتظامی همه جاش هم بد نیست
    دعا کنید جی درست و حسابی بیوفتم , 15 ماه سختی نکشم.

سلام
    تبریک میگم به هتل مالک خوش اومدید...
    تو نیروی انتظامی بهترین پادگان آموزشی به نظرم همین هتل مالک هست.... نگران نباش به خدا توکل کن و برو انشالله یگانت هم جای خوبی بیوفتی.....همونطور که بچه ها گفتن همه جای نیروی انتظامی بد نیست....جاهای خوبی هم داره
    سلام.دوست عزیز اگه جیزی در مورد پادگان مالک فکر میکنی مهمه , راهنمایی کنی ممنون میشم.آب و هوا , مرخصی , فرمانده ها و ...
    شما خودتون یگان کجا افتادین؟ساکن تهرانید؟مدرکتون چیه؟پارتی داشتید؟(ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم)
    ممنون

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دعا کنید جی درست و حسابی بیوفتم , 15 ماه سختی نکشم.

سلام.دوست عزیز اگه جیزی در مورد پادگان مالک فکر میکنی مهمه , راهنمایی کنی ممنون میشم.آب و هوا , مرخصی , فرمانده ها و ...
    شما خودتون یگان کجا افتادین؟ساکن تهرانید؟مدرکتون چیه؟پارتی داشتید؟(ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم)
    ممنون
    بنده بچه تهرون هستم......مدرکم هم لیسانس هست
    آموزشی مالک اشتر اراک افتادم (گردان عاشورا- گروهان ایثار)
    بهترین پادگان هست
    بعضی از دوره ها از هفته اول بعضی از دورهها از هفته دوم به بعد هر هفته به شرطی که پست یا گشتی نباشی میتونی بری خونه
    میان دوره میدن
    پایان دوره هم میدن
    کلا پادگان خوبیه امکاناتش (به جز حمام) بد نیست
    تو اسایشگاهمون lcd هم داشتیم
    میدون تیر هم نزدیک پادگانه (فقط زحمت عبور از اتوبان را باید بکشین!!!!! که اونم زیر زمینی میرین اونور اتوبان و وارد میدون تیر میشین....
    اینو گفتم که بعضی از پادگانا وقتی میخواین برین میدون تیر یا اردوگاه ساعتها پیاده روی باید بکنید که خوشبختانه هتل مالک از این قضیه هم مبراست
    من پایه خدمتیم اردیبهشت 89 بود...اون زمان یه ماه اول خیلی هوا سرد بود بطوری که شبایی که پست بودیم حتما اور میپوشیدیم.....
    ولی ماه خرداد هوا گرمتر شد....الان قطعا هوا خیلی گرمتر باید باشه.....

یگانم هم استان قم افتادم...8 ماه قم خدمت کردم که با شانسی که اوردم تونستم بصورت بلاعوض به تهران انتقالی بگیرم و الان تو تهران خدمت میکنم زیرنظر پشتیبانی قرارگاه فاتب هستیم تو امور خوابگاهها......
    ------

راسی در مورد قضیه نبود کشیدنم هم بگم که اینجایی که هستیم کمی قضیش فرق میکنه....کلا 3 تا سربازیم که دونفرمون در حال ترخیص هستیم.....اون یه نفر هم تا اون زمان 10 ماه خدمت میشه....
    بعدشم اون مسئله ای که حسین عزیز عرض کردن نه....اینجا شرایطش اونطوری نیست که بخوان اضاف بزنن.....یه جورایی تو هتل داریم خدمت میکنیم کسی کاری بهمون نداره...(بهت بگم اونقدر هتل هست اینجا که من گوشی دوربین دار رو علنا جلوی رئیسمون در میارم حتی ازش فیلمبرداری و عکس هم گرفتم.....)

6. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    راستش من تک فرزند پسرم و پدر من یه 3 سال دیگه سنش میرسه به 60 و 3-4 ساله که بازنشته شده ولی پدرم مدیر روابط عمومی نیروگاه برق شهید سلیمی نکا(یه سرچ بزنید پیدا میکنید) بوده و تا اونجایی که شنیدم اینکه به خاطر شغل پدرم من معاف نمیشم و باید برم خدمت.ولی خوب درسم رو ادامه میدم و مدارکمو میگیرم و بعدش میرم سربازی.که خیلی بهتره
    حالا شما در این مورد بهتر میدونید و به ما یه خبر بدید که آیا پدرم که حقوق میگیره آیا من معاف میشم یا نه.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

بنده بچه تهرون هستم......مدرکم هم لیسانس هست
    آموزشی مالک اشتر اراک افتادم (گردان عاشورا- گروهان ایثار)
    بهترین پادگان هست
    بعضی از دوره ها از هفته اول بعضی از دورهها از هفته دوم به بعد هر هفته به شرطی که پست یا گشتی نباشی میتونی بری خونه
    میان دوره میدن
    پایان دوره هم میدن
    کلا پادگان خوبیه امکاناتش (به جز حمام) بد نیست
    تو اسایشگاهمون lcd هم داشتیم
    میدون تیر هم نزدیک پادگانه (فقط زحمت عبور از اتوبان را باید بکشین!!!!! که اونم زیر زمینی میرین اونور اتوبان و وارد میدون تیر میشین....
    اینو گفتم که بعضی از پادگانا وقتی میخواین برین میدون تیر یا اردوگاه ساعتها پیاده روی باید بکنید که خوشبختانه هتل مالک از این قضیه هم مبراست
    من پایه خدمتیم اردیبهشت 89 بود...اون زمان یه ماه اول خیلی هوا سرد بود بطوری که شبایی که پست بودیم حتما اور میپوشیدیم.....
    ولی ماه خرداد هوا گرمتر شد....الان قطعا هوا خیلی گرمتر باید باشه.....

یگانم هم استان قم افتادم...8 ماه قم خدمت کردم که با شانسی که اوردم تونستم بصورت بلاعوض به تهران انتقالی بگیرم و الان تو تهران خدمت میکنم زیرنظر پشتیبانی قرارگاه فاتب هستیم تو امور خوابگاهها......
    ------
    ممنون از اینکه وقت گذاشتین برای جواب دادن.
    سوال دیگه شما تو قم تو راهور بودین؟کلا تقسیم بچه های تهرون برای یگان چه جوری بود , امکان داره شهرستان دور بندازن؟سوال دیگه , این که میگن مثلا گردان ذولفقار خوبه یا گردانی که پسندیده اونجا فرماندس خوب نیس درسته ؟ میگن میخوای بیوفتی ذولفقار یه روز دیر برو , اونجا میوفتی ؟ درسته؟ اصلا فرق میکنن ای گردانا با همدیگه؟سوال دیگه میگن اگه میخوای تو تقسیم اگه افتادی راهور جریمه بنویس نشی سعی کن ستوانی نگیری , استوار بشی بهتره , درسته ؟دزجه شما چیه؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز روزی که من دانشگاه قبول شده بودم.
    ارشد ما که هم دوره خودمون بود و به حساب پارتی بازی ارشد شده بود امد گفت بیا تو صبحگاه.
    منم گفت برو ببینیم حال نداری.من از آمار خارجم.اینجوری حالشون رو میگرفتم.
    خیلی زورش گرفته بود

ميگم يكي هم ميخوابوندي در گوشش! يا يه کوچی گاری بهش ميزدي نتونه ديگه از جاش بلند شه

10. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ممنون از اینکه وقت گذاشتین برای جواب دادن.
    سوال دیگه شما تو قم تو راهور بودین؟کلا تقسیم بچه های تهرون برای یگان چه جوری بود , امکان داره شهرستان دور بندازن؟سوال دیگه , این که میگن مثلا گردان ذولفقار خوبه یا گردانی که پسندیده اونجا فرماندس خوب نیس درسته ؟ میگن میخوای بیوفتی ذولفقار یه روز دیر برو , اونجا میوفتی ؟ درسته؟ اصلا فرق میکنن ای گردانا با همدیگه؟سوال دیگه میگن اگه میخوای تو تقسیم اگه افتادی راهور جریمه بنویس نشی سعی کن ستوانی نگیری , استوار بشی بهتره , درسته ؟دزجه شما چیه؟
    خیر من چون تایپیست بودم و تایپ بلد بودم و سرعتم هم خوب بود داخل ستاد افتادم (معاونت عملیات)
    نه تنها تهران بلکه قاعده تقسیم کلی یه جورایی کلا خیلی بد بود...اکثر بچه تهرانیا افتادن اون زمان مشهد!
    من پسندیده رو نمیشناسم......
    مهمترین تفاوت بین گردانها شاید همون فرمانده شون است..... البته ممکنه تو امکاناتی که دارن یه سری فرقهایی داشته باشه

نه خیر چنین چیزی اصلا صحت ندارد!!! یه روز دیرتر رفتن مساویست با غیبت!!! غیبت هم که بخوری لغو مرخصی میشی و تا پایان دوره بهت مرخصی دیگه نمیدن
    ----------------

اون اره اگه درجت زیر ستوان باشه(استوار یا گروهبان) بهت برگه جریمه نمیدن چون فقط افسرها میتونن جریمه بنویسن!!

من هم درجم ستوانسوم است!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    راستش من تک فرزند پسرم و پدر من یه 3 سال دیگه سنش میرسه به 60 و 3-4 ساله که بازنشته شده ولی پدرم مدیر روابط عمومی نیروگاه برق شهید سلیمی نکا(یه سرچ بزنید پیدا میکنید) بوده و تا اونجایی که شنیدم اینکه به خاطر شغل پدرم من معاف نمیشم و باید برم خدمت.ولی خوب درسم رو ادامه میدم و مدارکمو میگیرم و بعدش میرم سربازی.که خیلی بهتره
    حالا شما در این مورد بهتر میدونید و به ما یه خبر بدید که آیا پدرم که حقوق میگیره آیا من معاف میشم یا نه.
    با تشکر
    فکر نمی کنم ربطی داشته باشه کفالت که فقط از نظر مالی نیست.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ميگم يكي هم ميخوابوندي در گوشش! يا يه کوچی گاری بهش ميزدي نتونه ديگه از جاش بلند شه
    انصافا اگر جا داشت میزدم.ولی بازداشتم میکردن.
    اونجا هر سرت پایین باشه بهتره ولی نباید به کسی رو بدی.بابا شما جودو کار هم هستی.
    اتفاقا من خواستم برم تو تیم ارتش.ولی فرمانده یگانمون که دژبانی بود گفت ما تو رو میخوایم.از دستت نمیدیم.
    اتفاقا روز آخر فرماندهمون هم حرص دادم.

14. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •