تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 827 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

سلام
    اسم اون پایه ، کارتریچ یا آداپتر هست .
    از اونجایی که بعضی ها اونو با آداپتور برق اشتباه میگیرن تصمیم گرفتم که دیگه اسمی از آداپتر نیارم و کارتریج بگم .
    کارتریج سیگیت که قابل جدا شدنه در عکس زیر

اگر خواستید سیگیت رو بخرید با کارتریج usb3 بخرید یعنی روی جعبه اش مینویسه که به چه نوع کارتریجی همراه هست .
    اگر با کارتریج با usb3 بخرید نه تنها میتونه usb2 کار کنه بلکه در آینده هم نیازی به ارتقا ندارید . ضمنا کارتریج firewire هم برای سیستمهای اپل مکینتاش هم موجوده (جداگانه باید بخرید). حتی میتونین با کندن کارتریج از هارد مثل هارد اینترنال و به صورت sata استفاده کنین.
    خوب اینجوری به نظرت بهتر نبید این اطلاعات رو نداشتم

من رو این مدل و اون وسترن دیجیتاله موندم
    می گم 100 درصد USB 3 این 2 رو ساپورت می کنه نگیریم یکدفعهنشه (( البته خوب بی اطلاعی بید دیگه ))
    ببخشیدا سوالات یکم دحد خلی خیلی پایین می پرسم

راستی این قسمت که قابل جدا شدن بید همین کارتریجش باعث کند شدنی چیزی نمی شه
    خوب من الان مشکلم اینه هنوز نتونستم بین این دو تا یکی رو انتخواب کنم بین وسترن دیجیتال یا این موندم
    خوب 2 روز دیگه داره زود می رسه
    ولی به نظرم اینجوری بهتره اگه بخواهیم می زاریم تو کیس با اون ساتا اگه نخواستیم هم می زاریم بیرون یا باهاش می شه کارا عجیب غریب کرد
    حالا نظر شما چیه
    سرعت و طول عمر این دو برند مختلف یکی بید ؟؟؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اینجوری به نظرت بهتر نبید این اطلاعات رو نداشتم

من رو این مدل و اون وسترن دیجیتاله موندم
    می گم 100 درصد USB 3 این 2 رو ساپورت می کنه نگیریم یکدفعهنشه (( البته خوب بی اطلاعی بید دیگه ))
    ببخشیدا سوالات یکم دحد خلی خیلی پایین می پرسم

راستی این قسمت که قابل جدا شدن بید همین کارتریجش باعث کند شدنی چیزی نمی شه
    خوب من الان مشکلم اینه هنوز نتونستم بین این دو تا یکی رو انتخواب کنم بین وسترن دیجیتال یا این موندم
    خوب 2 روز دیگه داره زود می رسه
    ولی به نظرم اینجوری بهتره اگه بخواهیم می زاریم تو کیس با اون ساتا اگه نخواستیم هم می زاریم بیرون یا باهاش می شه کارا عجیب غریب کرد
    حالا نظر شما چیه
    سرعت و طول عمر این دو برند مختلف یکی بید ؟؟؟؟
    سلام
    من خودم تست كردم يكي از هاردهام كه مدل western digital my book essential هست و usb3 داره كه به پورت usb2 لپتاپم وصل كردم جواب داده !!!

بستگي به نوع كارتريج داره مثلا اگر كارتريج usb2 باشه بديهي هست كه باعث كند شدن بشه ولي اگر كارتريج usb3 باشه سرعت خيلي خوبي داره و ميتونه راضي كننده باشه

باكس هارد بزرگه نميتوني اونو داخل كيس و در محفظه مخصوص هارد قرار بدي . اگر بخواي از ساتا به صورت مستقيم استفاده كني به ناچار بايد بيرون كيس بذاري و با سيم به مادربرد وصل كني و برق رو هم از پاور كيس بگيري.

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

سلام
    من خودم تست كردم يكي از هاردهام كه مدل western digital my book essential هست و usb3 داره كه به پورت usb2 لپتاپم وصل كردم جواب داده !!!

بستگي به نوع كارتريج داره مثلا اگر كارتريج usb2 باشه بديهي هست كه باعث كند شدن بشه ولي اگر كارتريج usb3 باشه سرعت خيلي خوبي داره و ميتونه راضي كننده باشه

باكس هارد بزرگه نميتوني اونو داخل كيس و در محفظه مخصوص هارد قرار بدي . اگر بخواي از ساتا به صورت مستقيم استفاده كني به ناچار بايد بيرون كيس بذاري و با سيم به مادربرد وصل كني و برق رو هم از پاور كيس بگيري.
    خوب پس اینجوری خوبه

منظورم این بود که همینجوری باریم تو کیس نه اینکه ندیم جای هارد
    خوب گفتم کارهای عجیب غریب ملا با یک طناب ببندیم وسط کیس دارش بزنیم
    خوب رفیق
    من هنوز یکم شک دارم
    و هنوز برام نیافتاده که کدوم این دو برند مختلف رو بگیر یک چیزی از بک کدوم بگو برتر باشه بروم بگیرم
    مردم از بس پریدم این ور رو اون ور

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب پس اینجوری خوبه

منظورم این بود که همینجوری باریم تو کیس نه اینکه ندیم جای هارد
    خوب گفتم کارهای عجیب غریب ملا با یک طناب ببندیم وسط کیس دارش بزنیم
    خوب رفیق
    من هنوز یکم شک دارم
    و هنوز برام نیافتاده که کدوم این دو برند مختلف رو بگیر یک چیزی از بک کدوم بگو برتر باشه بروم بگیرم
    مردم از بس پریدم این ور رو اون ور
    سلام
    اين مدل رو بخر western digital my book essential
    اين مدل usb3 داره كه با usb2 هم سازگار هست .

نرم افزارش بهتر از سيگيته !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

سلام
    اين مدل رو بخر western digital my book essential
    اين مدل usb3 داره كه با usb2 هم سازگار هست .

نرم افزارش بهتر از سيگيته !!!
    خوب ممنونم
    م یگم همین رو روی سیگیت چیزی از سازگاری نزده و لی رو وسترن زده
    بعد ببخشید می شه این نرم افزارش رو یکم توضیح بدید که اصلا چیه
    من فقط یک سری فایل می دیدم توی هارد دوستان که می گفتن آبدیت کردیم و من چیزی نمی فهمیدم
    ممنون می وشم یکم توضیح بدید
    بعد یک چیزی می ش هارد ها رو پارتیشن بندی کرد همونجوری که هارد کامپیوتر منظورم اینترنال رو می کنیم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب ممنونم
    م یگم همین رو روی سیگیت چیزی از سازگاری نزده و لی رو وسترن زده
    بعد ببخشید می شه این نرم افزارش رو یکم توضیح بدید که اصلا چیه
    من فقط یک سری فایل می دیدم توی هارد دوستان که می گفتن آبدیت کردیم و من چیزی نمی فهمیدم
    ممنون می وشم یکم توضیح بدید
    بعد یک چیزی می ش هارد ها رو پارتیشن بندی کرد همونجوری که هارد کامپیوتر منظورم اینترنال رو می کنیم
    usb3 سيگيت هم با usb2 سازگاري داره و خود سيگيت اين رو هم گفته !!!
    نرم افزاري كه در هارد سيگيت هست فقط براي بكآپ گرفتن هست ولي نرم افزار وسترن هم براي بك آپ گرفتن و هم قفل گذاري هست . يه سري قابليت ديگه هم هست كه هردو نرم افزار دارن مثل تعيين زمان استندباي كردن و ...
    هر هاردي رو ميشه پارتيشن بندي كرد و مشكلي نيست .

منهم نفهميدم !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

usb3 سيگيت هم با usb2 سازگاري داره و خود سيگيت اين رو هم گفته !!!
    نرم افزاري كه در هارد سيگيت هست فقط براي بكآپ گرفتن هست ولي نرم افزار وسترن هم براي بك آپ گرفتن و هم قفل گذاري هست . يه سري قابليت ديگه هم هست كه هردو نرم افزار دارن مثل تعيين زمان استندباي كردن و ...
    هر هاردي رو ميشه پارتيشن بندي كرد و مشكلي نيست .

منهم نفهميدم !!!
    خوبه پس

خوب یک سوال خفن اینجا باسه من پیش اومد این نرم افزار های توی هارد
    قابلیت پاک شدن داره یا یک جا مخفی بید و هیچ وقت حتی فرمت کنیم کلش رو پاک نمی شه
    پاک نشه بهتره !!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوبه پس

خوب یک سوال خفن اینجا باسه من پیش اومد این نرم افزار های توی هارد
    قابلیت پاک شدن داره یا یک جا مخفی بید و هیچ وقت حتی فرمت کنیم کلش رو پاک نمی شه
    پاک نشه بهتره !!!!!!
    این نرم افزارها مخفی نیستن . فرمت کردن یا حذف پارتیشنی که توش نرم افزار هست بستگی به نوع هارد داره .مثلا هارد سیگیت یا وسترن معمولی مشکلی نیست خیلی راحت میتونین پاکش کنین اما دانلود مجدد نرم افزار به این راحتی ها نیست .
    یه نوع هاردی هست که لیبل داره مثل هارد وسترن مدل الایت که دو پارتیشن داره و نرم افزارها در پارتیشن اول قرار گرفته و این پارتیشن به راحتی قابل حذف یا تغییر نیست و باید به روشهای مخصوص و از طریق خود نرم افزار وسترن پارتیشن رو حذف کرد .
    دلیل اینکه پارتیشن اول قفل هست فکر کنم که نرم افزاری که در پارتیشن اول هست لیبل هارد رو کنترل میکنه که اگر به هردلیلی نرم افزار پاک بشه عملکرد لیبل هم مختل میشه (البته اینو مطمئن نیستم!!!)
    Last edited by ata.royalfalcon; 31-07-2011 at 21:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

این نرم افزارها مخفی نیستن . فرمت کردن یا حذف پارتیشنی که توش نرم افزار هست بستگی به نوع هارد داره .مثلا هارد سیگیت یا وسترن معمولی مشکلی نیست خیلی راحت میتونین پاکش کنین اما دانلود مجدد نرم افزار به این راحتی ها نیست .
    یه نوع هاردی هست که لیبل داره مثل هارد وسترن مدل الایت که دو پارتیشن داره و نرم افزارها در پارتیشن اول قرار گرفته و این پارتیشن به راحتی قابل حذف یا تغییر نیست و باید به روشهای مخصوص و از طریق خود نرم افزار وسترن پارتیشن رو حذف کرد .
    دلیل اینکه پارتیشن اول قفل هست فکر کنم که نرم افزاری که در پارتیشن اول هست لیبل هارد رو کنترل میکنه که اگر به هردلیلی نرم افزار پاک بشه عملکرد لیبل هم مختل میشه (البته اینو مطمئن نیستم!!!)
    خوب من اگه بخوام پارتیشن بندی کنم و اون نرم افزار پاک نشه چه باید یکنم ؟؟؟؟راهکاری خوب سراغ دارین
    می شه از همین روش کپی پیست استفاده کرد نرم افزار رو ورداریم و بعد پارتیشن بندی کردیم بریزیم
    خوب چرا دانلود دوباره به همین راحت ها نیست بیشتر از یک سریال هاردت باید بدی به سایتش بهت بده یا یکن سختره منظورم می ره تو کارا عجیب غریب اگه اونجوری بید خوبنبید
    خوب می شه با نرم افزار پارتیشن مجیک بید چی بید از همین ها استفاده کنیم و یک پارتیشن کنیم و اون رو فرمت نکینیم و بذاریم اون نرم افزاره اون تو بمونه
    و بعد اطلاعاتمون رو بریزیم
    یک سوال فقطی من مصلا یک بازی رو روی این هارد نصب کنم با سرعت این چیزی ها مشکلی پیدا نمی کنم
    منظورم سرعت همون 25 مگ اینا بید دیگه (( چه سوال احمقانه ای ))
    خوب رفیق اگه تو نبودی نمی دونستم این سوالات عجیب غربم رو از از کی بچرسم دستت درد نکنه ممنونم

راستی یک چیزی من الان دو مدل از سیگیت تو سایتش می بنم که کارتریجش جدا می شه
    می شه یکم بهم بگید کدوم مدل رو ما داریم در موردش بهش می کنیم وسترن دیجیتال رو که فهمیدم ولی سیگیت رو نه
    ممنون می شوم این بید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by leon scott kendy; 31-07-2011 at 23:59.

داره خودمونی میشه jamisem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بچه ها
    میگما چندتا سوال
    1- WD Elements SE با WD My Passport Essential SE چه فرقی داره ؟ سرعتش چی؟
    2- کلا wd بهتره با seagate ؟؟؟
    3-بچه ها من بین این مدل ها موندم لطفا یکی
    مزایا و معایب هرکدوم و قیمت رو بگه
    WD My Passport Essential SE 1Tb----seagate freeagent golex 1Tb---- WD Elements SE 1Tb

اگرم میدونید چیز بهتری هست راهنمایی کنید حتما میخواهم پورتابل باشه ها نه دسکتاپ

ممنون لطف میکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •