این نرم افزارها مخفی نیستن . فرمت کردن یا حذف پارتیشنی که توش نرم افزار هست بستگی به نوع هارد داره .مثلا هارد سیگیت یا وسترن معمولی مشکلی نیست خیلی راحت میتونین پاکش کنین اما دانلود مجدد نرم افزار به این راحتی ها نیست .
یه نوع هاردی هست که لیبل داره مثل هارد وسترن مدل الایت که دو پارتیشن داره و نرم افزارها در پارتیشن اول قرار گرفته و این پارتیشن به راحتی قابل حذف یا تغییر نیست و باید به روشهای مخصوص و از طریق خود نرم افزار وسترن پارتیشن رو حذف کرد .
دلیل اینکه پارتیشن اول قفل هست فکر کنم که نرم افزاری که در پارتیشن اول هست لیبل هارد رو کنترل میکنه که اگر به هردلیلی نرم افزار پاک بشه عملکرد لیبل هم مختل میشه (البته اینو مطمئن نیستم!!!)
خوب من اگه بخوام پارتیشن بندی کنم و اون نرم افزار پاک نشه چه باید یکنم ؟؟؟؟راهکاری خوب سراغ دارین
می شه از همین روش کپی پیست استفاده کرد نرم افزار رو ورداریم و بعد پارتیشن بندی کردیم بریزیم
خوب چرا دانلود دوباره به همین راحت ها نیست بیشتر از یک سریال هاردت باید بدی به سایتش بهت بده یا یکن سختره منظورم می ره تو کارا عجیب غریب اگه اونجوری بید خوبنبید
خوب می شه با نرم افزار پارتیشن مجیک بید چی بید از همین ها استفاده کنیم و یک پارتیشن کنیم و اون رو فرمت نکینیم و بذاریم اون نرم افزاره اون تو بمونه
و بعد اطلاعاتمون رو بریزیم
یک سوال فقطی من مصلا یک بازی رو روی این هارد نصب کنم با سرعت این چیزی ها مشکلی پیدا نمی کنم
منظورم سرعت همون 25 مگ اینا بید دیگه (( چه سوال احمقانه ای ))
خوب رفیق اگه تو نبودی نمی دونستم این سوالات عجیب غربم رو از از کی بچرسم دستت درد نکنه ممنونم
.gif)
راستی یک چیزی من الان دو مدل از سیگیت تو سایتش می بنم که کارتریجش جدا می شه
می شه یکم بهم بگید کدوم مدل رو ما داریم در موردش بهش می کنیم وسترن دیجیتال رو که فهمیدم ولی سیگیت رو نه
ممنون می شوم این بید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید