تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: لطفا یه پاور مناسب برای این سیستم پیشنهاد کنید

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

تا اونجا که من می دونم شرکت گرین برای برد ها و قطعات اصلی پاور ها حتی مونتاژ هم نمیکنه و به صورت سفارشی و OEM پاور ها رو وارد میکنه. در مورد بستن فن پاور اینها ....
    اگه شما مدرکی در مورد مونتاژ پاور ها دارید ممنون میشم ارائه کنید
    شما اگر مدرکی دال بر نظر من داری ارائه کن در ضمن شرکتی که نمیدونه داخل پاورش چی وجود داره چطوری گارانتی میکنه ؟
    در ضمن این نکته رو هم اضافه میکنم اگر oem صفارشش رو میزنه و خودشم مونتاژ میکنه پس هزینه ی کمتر در مقایه با سایر پاور ها از کجا میاد نکنه روی آب مونتاژ میشه
    Last edited by sasan816; 30-07-2011 at 21:02.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

'گرین میاد قطعات رو جدا میاره و روی بورد (pcb) سوار میکنه و بعد قاب و .... . که این قضیه با توجه به هزینه های بالاتر در خارج از کشور معمولا اینطوری نیست . تا اونجا که من اطلاع دارم به طور معمول pcb (مدار اصلی) به صورت مونتاژ شده و آماده وارد میشه و فقط قاب و نصب کابلها و بسته بندی اینجا صورت میگیره که در این صورت دیگه نمیشه گفت مونتاژ داخل

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما اگر مدرکی دال بر نظر من داری ارائه کن در ضمن شرکتی که نمیدونه داخل پاورش چی وجود داره چطوری گارانتی میکنه ؟
    در ضمن این نکته رو هم اضافه میکنم اگر oem صفارشش رو میزنه و خودشم مونتاژ میکنه پس هزینه ی کمتر در مقایه با سایر پاور ها از کجا میاد نکنه روی آب مونتاژ میشه
    دوست عزیز بحث با شما من یاد یکی از دوستان تو انجمن می اندازه که هیچ مدرکی برای حرف هاییی که میزنه نمیتونه ارائه بده
    oem بودن محصولات گرین از کمپانی های بزرگ تولید کننده پاور مثل Seventeam, hec, Zippy-Emacs و کفیت خوب و عالی پاور های این کمپانی ها تو اکثر برند ها مثل کولر مستر و ocz و .... همه و همه دال بر گارانتی 50 ماهه این پاور ها هستش اگه اطلاعات داشته باشید و دقت کنید می بینید خیلی از پاور های شرکت های دیگه مثل کولر مستر وthermaltake و ... همه از تولیدات شرکت هایی که بالا ذکر کردم هستند و هیچ کدام تولید کننده اصلی پاور نیستند ....اون موقع کولر مستر و ترمال تیک و ... هم چرا پاور هاشون را گارانتی می کنن وقتی نمی دونن داخل پاور چی هستش ؟؟؟؟!!!!
    هزینه کمتر پاور ها هم بر میگرده به مسائل واردات و هزینه اجباری گارانتی ها روی محصولاتشون و غیره اگه یه سرچ کوچک به قیمت جهانی مخصولاتی مثل کولر مستر و .... برنید متوجه مقدار اختلاف قیمت خواهید شد
    در ضمن بد نیست مقاله زیر رو هم یه مطالعه داشته باشید و در مورد کمپانی های سازنده پاور هم اطلاعاتی رو به دست می آورید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by happyfeat; 30-07-2011 at 21:40.

4. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

دوست عزیز بحث با شما من یاد یکی از دوستان تو انجمن می اندازه که هیچ مدرکی برای حرف هاییی که میزنه نمیتونه ارائه بده oem بودن محصولات گرین از کمپانی های بزرگ تولید کننده پاور مثل Seventeam, hec, Zippy-Emacs و کفیت خوب و عالی پاور های این کمپانی ها تو اکثر برند ها مثل کولر مستر و ocz و .... همه و همه دال بر گارانتی 50 ماهه این پاور ها هستش اگه اطلاعات داشته باشید و دقت کنید می بینید خیلی از پاور های شرکت های دیگه مثل کولر مستر وthermaltake و ... همه از تولیدات شرکت هایی که بالا ذکر کردم هستند و هیچ کدام تولید کننده اصلی پاور نیستند ....اون موقع کولر مستر و ترمال تیک و ... هم چرا پاور هاشون را گارانتی می کنن وقتی نمی دونن داخل پاور چی هستش ؟؟؟؟!!!!
    خوب این که نشد دلیل هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه اگر لینک معتبر یا تاییدی از یک جایی به جر خود گرین و دارو دستهاش داری بگذار وگرنه حرفت هیچ ارزشی ندار

6. این کاربر از baloteli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

خوب این که نشد دلیل هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه اگر لینک معتبر یا تاییدی از یک جایی به جر خود گرین و دارو دستهاش داری بگذار وگرنه حرفت هیچ ارزشی ندار
    متاسفانه لینک معتبر بیش از لینکهای داخلی وجود نداره چون گیرین یک برند جهانی نیست چون بقول خودشون ایران تحریمه و.. دلیل دیگه یه هر حال این بحث دیگه بهتره تموم بشه چون قبلا در مورد کیفیت :گرین همچنین پشتبانیش و آمار خرابی مخصوصا فنش بحث شده
    من مقایسه ای بین چند تا برند رو با تست های موجود قرار دادم از سایت تست ایرانی
    خوب این سایت گرین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سمت چپش چیرو نشون میده ؟
    پس اون موقع چون از کولر مستر هم تعریف شده دارو دسته دریا کامپیوتر و غیره هستن و
    کولر مستر و غیره تعریف کردن داره چه چیزی رو تعریف کنه وقتی تستها و ریویو جهانی دارند بازم میگم اگه تست یا بنچمارک چیزی از از یک سایت معتبر جهانی دارید قرار بدید در غیر این صورت صحبتهاتون هیچ ارزشی ندار
    Last edited by sasan816; 30-07-2011 at 22:20.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما مثل اینکه پست بالا رو اصلا نخوندی و هدفی غیر از به انحراف کشیدن تاپیک ندارید
    من مقایسه ای بین چند تا برند رو با تست های موجود قرار دادم از سایت تست ایرانی
    حالا دارو و دسته ایناا جه معنی میده نمی فهمم
    پس اون موقع چون از کولر مستر هم تعریف شده دارو دسته دریا کامپیوتر و غیره هستن و ......
    صحبت شما هیچ جنبه منطقی نداره و ارزش بحث هم رو این موضوع نمی بینم من توضیحات کامل رو تو پست بالا دادم. حالا قبول کردن و نکردن این موضوع نظر شخی هر کسی هستش و برای هر کسی محترم اما اگه دلیل قانع کننده با ارائه دلیل و مدرک قابل بحثی دارید ارائه بدید در غیر این صورت این پست هایی که مثل این پست میدید اصلا ارزش بحث و صحبت نداره دوست من

9. 2 کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کولر مستر و غیره تعریف کردن داره چه چیزی رو تعریف کنه وقتی تستها و ریویو جهانی دارند بازم میگم اگه تست یا بنچمارک چیزی از از یک سایت معتبر جهانی دارید قرار بدید در غیر این صورت صحبتهاتون هیچ ارزشی ندار
    دوست عزیز شما از محصولات یک شرکت داخلی که زمینه فعالیتش فقط داخل ایرانه و محصولات oem شرکت های خارجی رو داره انتظار بنچ مارک جهانی دارید ؟؟؟!!!!

خنده دار ترین چیزی بود که شنیدم و دیگه بحث رو ادامه نمیدم چون شما اصلا موضوع بحث رو نمی دونید چی هستش و سر چی دارید بحث می کنید
    برای مقایسه و تست می تونید از تست های جهانی همون مدل کولر مستر استفاده کنید و تفاوت ها رو ببینید
    تست سایت های سخت افزار رو هم که قبول ندارید که دیگه چیزی برای گفتن نمیمونه
    Last edited by happyfeat; 30-07-2011 at 22:51.

11. 2 کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

دوست عزیز شما از محصولات یک شرکت داخلی که زمینه فعالیتش فقط داخل ایرانه و محصولات oem شرکت های خارجی رو داره انتظار بنچ مارک جهانی دارید ؟؟؟!!!!

خنده دار ترین چیزی بود که شنیدم و دیگه بحث رو ادامه نمیدم چون شما اصلا موضوع بحث رو نمی دونید چی هستش و سر چی دارید بحث می کنید
    برای مقایسه و تست می تونید از تست های جهانی همون مدل کولر مستر استفاده کنید و تفاوت ها رو ببینید
    تست سایت های سخت افزار رو هم که قبول ندارید که دیگه چیزی برای گفتن نمیمونه
    علی جان مشکل این جاست که ایشان متوجه نیستند که از یک برند مونتاژ داخل، نمیشه انتظار تست و بنچمارک از سایت های خارجی داشت.

برای مثال پاور فوق العاده Green GP1000B-Gold در سایت های خارجی معتبر مثل Tomshardware-Anandtech-Xbitlabs و غیره تحت عنوان OCZ Z1000M بررسی شده، و این همون پاوری هست که High Power تولید کرده،و به اسم های مختلف بفروش میرسه.
    OCZ و Green.

'گرین میاد قطعات رو جدا میاره و روی بورد (pcb) سوار میکنه و بعد قاب و .... . که این قضیه با توجه به هزینه های بالاتر در خارج از کشور معمولا اینطوری نیست . تا اونجا که من اطلاع دارم به طور معمول pcb (مدار اصلی) به صورت مونتاژ شده و آماده وارد میشه و فقط قاب و نصب کابلها و بسته بندی اینجا صورت میگیره که در این صورت دیگه نمیشه گفت مونتاژ داخل
    تا موقعی که منبع و مدرکی برای گفته هاتون ارائه نکنید، انتظار قبول کردن اون ها رو از کاربران یکی از بزرگترین فروم های تخصصی کامپیوتر نداشته باشید.
    این جا، برای هر گفته ای مثل این، باید دلیل و مدرک داشت، وگرنه مانند بعضی از کاربران میشید که...

موفق باشید/

13. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

این بحث رو همین جا تمومش کنید...!
    دلیلی برای بحث وجود نداره،هرکس بنا به تجربیات و داشته های خودش دوست داشت از گرین پیشنهاد بده و هر کس هم دوست نداشت از برندهای دیگه...
    و تا زمانی هم که دلیل موجهی برای بی کیفیتی برندی نداریم،نباید محصولاتش رو زیر سوال ببریم!

تاپیک قفل میشه.

پ.ن:
    بعضی کاربران هم مواظب پست ها و الفاظشون باشن،این انجمن توهین به کاربران دیگه رو به هیچ عنوان تحمل تمی کنه و اگه موارد مشابهی ببینم به شدت با متخلفان برخورد خواهد شد!

15. 5 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •