شهابی ار xfx هست![]()
شهابی ار xfx هست![]()
آقا یکی اینجا نگفت این سجاد تی ان تی چی شد؟
انگار بود و نبودش فرقی نداشت؟
بهش اس ام پس زدم بازم جواب نداد!
کسی نمیدونه چی شده؟
من که بکلی دل تنگ اونم! اگه یکی هم مرد باشه اونم سجاده!
ناروتو بابا ناراحت نیستم ازت! خیلی هم خوشحالم کردیچون فهمیدم واقعا هم ارزش نداره باسه بچه هایی مثل الکس یا شبیه همون بچه کاری کرد کسی نیست که قدر بدونه! بجاش میرم میدم به سجاد حداقل اینطوری خودم راضیم با اینکه اگرم قدر ندونست یا جوابمون نداد.
رود بد! (به قول خودتون همون بدرود)
Last edited by rex123; 30-07-2011 at 12:36.
یه جور خودتو برسون اینجا![]()
بعد مدل کارتت رو بزن بعد دانلود کن
نگاه کرم مدل کارت تو رو هم داره
بایدم داشته باشه![]()
کلا جدیدترین درایور کارتت رو همیشه از اینجا بگیر[COLOR="Silver"]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by narotu; 30-07-2011 at 12:22.
من میگم نره، این میگه بدوشیه جور خودتو برسون اینجا![]()
چند نکته جهت ارتقاء بازی خود ! ( مخصوصاً که مسابقات هم نزدیکه ! وای وای وای ! )
1. ابتدا قبل از مسابقه ساعت 10 شب بخوابید که یک خواب کامل داشته باشید
2. اگر مادر های عزیز شما به شما یک کاری را سپرده اند برای مثال خرید نان اول آن را انجام دهید تا استرس نداشته باشید
3. بچه خورده ها ! اگر مشق دارن اول مشق ها رو بنویسند تا با فکر راحت وارد بازی شوند
4. ناهار و صبحانه کامل میل کنید !
5. سعی کنید قبل از بازی حتما یک سر به WC بزنید ! تا از هر گونه سوک ! در امان باشید
6. یک آدامس ترجیحاً آدامس خروس در هنگام مسابقه بجوید
7. روش بازی را هجومی شروع کنید دفاعی = مرگ
به جزء گزینه 7 گزینه های دیگر باعث می شود که % هوک اگر 5 تا هوک باشه 4 تاش به هدف برخورد میکنه ( این محاسبه شده ها ! )
گزینه 6 خیلی مهمه ! چون اگر غیر از خروس مثلا آدامس خرسی باشه شما می بازید آخه خرس ها معمولاً پخمه هستند ولی خروس حالت جنگی داره و از انجا که قرار بازی رو هجومی آغاز کنید بسیار مفید است
موفق باشید
بهتــــــرین TeeWorlds بـــاز جهـــان کــیه ؟!(تو ddrace) اگه میشناسینش میشه یه چندتا دمو ازش بزارین لطفاً مـــیــسیـــ
![]()
منم میام اسممو بنویس .
آقا شهاب من اسمم 4 نداره ... SaJaD درستهبازیکنان ثبت نام کرده :
Shahab
(pro) alexander
******LORD******
SaJ4D - سجاد سبزه
ببخشیدا![]()
من افتخار نمیدم بیام شرکت کنم آخه یا گوب یا من اول میشم اگه نشیم دوم میشیم اگه نشیم سوم میشم پس شما این وسط چی میشین ؟ نه کلاً چون من کارم فشردسنمیتونم روز مسابقه باشم کاشکی جمعه بود هاها
معلوم نیست کی چه روزی میوفته برای مثال شاید روز اول alex vs lord باشه و روز دوم سوم و.............تا هفته بعدش احتمال داره تو نیفتی شایدم دقیقا همون روز اول بیفتی ولی در کل به شانس بستگی داره دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)