ماله من که سالمه![]()
ماله من که سالمه![]()
مال منم همینطور.
.
.
.
ای بابا من نفهمیدم این لایو والپیپرو چی جوری نصبش کنم میرم دانلود میکنم نصب میکنم بعد نمیدونم کجا میره
به نرم افزار جانبی یا چیز خاصی نیاز داره ؟ اگه داره بگید دوستان![]()
سلام
نرم افزار فارسی ساز htc smart وجود داره ؟
سلام
به یه مشکل بزرگ برخوردم
دیشب گوشیم روی اس ام اس قفل کرد و پس از ریستارت کردن گوشی تمام اس ام اس هام پاک شده خال خال
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
یه سوال دیگه حجم خالی مموری داخلی منو 13.94 مگ نشون میده و ایرور داره که پر شده چکار میتونم انجام بدم بیشتر برنامه های خود گوشیه و مهمه نمیشه روی مموری کارت ریختشون؟
ممنون
این که بهت ارور می ده به خاطر اینه که یه قسمتی از حافظه رو برای اجرای برنامه ها لازم داره. واین که میشه برنامه ها رو به مموری کارت انتقال داد باید گفت که این قابلیت رو باید خود برنامه داشته باشه تا بتونی بدون استفاده از هیچ برنامه ای برنامه ها رو انتقال بدی. این قابلیت رو می تونی از آدرس زیر چک کنی:
اگر دکمه move to SD card برنامه روشن باشه میتونی برنامه رو به مموری کارت انتقال بدی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
.
sms هامممم لطفا؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
نیاز به نرم افزار جانبی ندارید. شما چطوری وال پیپر گوشیت رو عوض میکنی؟ انگشتت رو 2 ثانیه نگه میداری روی صفحه و یک منو برات باز میشه. change wallpaper رو انتخاب میکنی و از توی اون مشخص میکنی که from galery باشه یعنی از توی کالری یک عکس رو انتخاب کنی یا live wallpaper رو انتخاب میکنی. از توی لیست live wallpaper همونایی که دانلود کردی و نصب کردی برات میاد و میتونی اتخاب کنی
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
واقعا مثل اینکه جوابی واسه شما وجود نداره آخه ترسیدم نکنه واسه منم همچین اتفاقی بیافته و ندونم چکار کنم، کل اینترنت و اونترنت رو گشتم ولی کسی همچین چیزی رو کلا مطرح هم نکرده بود![]()
سلام
یکی از آشنایان دیشب از علائدین تایوانش رو خرید 270 و چینیش هم میگفت 260 میدادن
البته قیمت 305 هم طبقه همکف گرفته بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)