تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 29 اولاول ... 18242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 284

نام تاپيک: [ آموزش ] کارگاه تخصصی X-box 360 ( رفع مشکل 3 چراغ قرمز )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال اماتور؟

ایا xbox 360 elite jasper هم سه چراغه میشه؟

تاریخ:

9/2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان من چند روز پیس اکس باکسم که مادربرد جاسبر هستش باز کردم و میخواستم خمیر سلیکونش رو عوض کنم (از اول که خردیم خودم xclemp کردم) بعد وقتی خمیر عوض کردم همه چیرو بستم وقتی کنسول رو روشن کردم 3چراغ کرد و ارورر 0110 داد
    هر کاری میکنم این ارورر رفع نمیشه
    دوستان علل این ارورر چیه واسه چی اینجور شده؟ ایا وقتی درست بشه بازم به مرورر زمان برمیگرده؟؟
    راه کارش چیه بگید ممنون میشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوستان یه سوال اماتور؟

ایا xbox 360 elite jasper هم سه چراغه میشه؟

تاریخ:

9/2009
    ما سه چراع داریم تا سه چراغ! سه چراغ مرگ یا E74 رو من به شخصه تا حالا توی این مادربورد ندیدم! خیالتون راحت باشه با رعایت چند نکته ساده که در انجمن هم تاپیکش موجوده میتونین سالها از کنسولتون استفاده کنید.

سلام دوستان من چند روز پیس اکس باکسم که مادربرد جاسبر هستش باز کردم و میخواستم خمیر سلیکونش رو عوض کنم (از اول که خردیم خودم xclemp کردم) بعد وقتی خمیر عوض کردم همه چیرو بستم وقتی کنسول رو روشن کردم 3چراغ کرد و ارورر 0110 داد
    دوستان علل این ارورر چیه واسه چی اینجور شده؟ ایا وقتی درست بشه بازم به مرورر زمان برمیگرده؟؟

سلام

این ارور همون ارور E20 هست! این ارور به احتمال زیاد مربوط به رم میشه. که به علت دمای بالای رم ایجاد شده! این دمای بالا عموما از GPU نشات میگیره! پس شما باید دمای GPU رو کاهش بدین تا ارور مورد نظر دیگه نمایش داده نشه.

به این عکس توجه کنید :

اون چیپ های مشکی رنگ که چهار تا هستن و دور GPU می باشن رم ها هستن. که دمای زیاد GPU احتمالا روی یکی از اونها تاثیر گداشته.

4. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ما سه چراع داریم تا سه چراغ! سه چراغ مرگ یا E74 رو من به شخصه تا حالا توی این مادربورد ندیدم! خیالتون راحت باشه با رعایت چند نکته ساده که در انجمن هم تاپیکش موجوده میتونین سالها از کنسولتون استفاده کنید.

سلام

این ارور همون ارور E20 هست! این ارور به احتمال زیاد مربوط به رم میشه. که به علت دمای بالای رم ایجاد شده! این دمای بالا عموما از GPU نشات میگیره! پس شما باید دمای GPU رو کاهش بدین تا ارور مورد نظر دیگه نمایش داده نشه.

به این عکس توجه کنید :

اون چیپ های مشکی رنگ که چهار تا هستن و دور GPU می باشن رم ها هستن. که دمای زیاد GPU احتمالا روی یکی از اونها تاثیر گداشته.

دوست عزیز الان باید چیکار کنم راه حلش رو بگید ممنون میشم
    ا
    Last edited by barslona2006; 29-07-2011 at 13:48.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوست عزیز الان باید چیکار کنم راه حلش رو بگید ممنون میشم
    ا
    گفتم که شما باید اول از همه دمای GPU رو کاهش بدین! قطعا کولینگ شما مشکل دار شده که این ارور ایجاد شده! یک بار هیتسینک GPU رو چک کنید ببینید درست نصب شده! یا خیر؟ در ضمن سطح GPU و Ram هارو هم کاملا تمیز کنید. چون گرد و خاک هم نقش اساسی در به وجود اومدن این مشکلات دارن. مشکل شما با کاهش دادن دمای GPU به احتمال زیاد باید حل بشه!

7. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

گفتم که شما باید اول از همه دمای GPU رو کاهش بدین! قطعا کولینگ شما مشکل دار شده که این ارور ایجاد شده! یک بار هیتسینک GPU رو چک کنید ببینید درست نصب شده! یا خیر؟ در ضمن سطح GPU و Ram هارو هم کاملا تمیز کنید. چون گرد و خاک هم نقش اساسی در به وجود اومدن این مشکلات دارن. مشکل شما با کاهش دادن دمای GPU به احتمال زیاد باید حل بشه!
    همه رو چک کردم و تمیز کردم بازم نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    وقتی بازی modern warfare 2 رو میزارم xbox هنگ میکنه
    بعدش که خاموش میکنم چراغ سومش قرمز میشه! میشه توضیح بدید؟
    ممنمون

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

تاپیک از حالت مهم خارج شد

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

xbox که سه چراغ شد بنداز ش سطل آشغال

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من برای بار دوم با مشگل 2 چراغ قرمز هنگام بازی روبه رو شدم آیا خطری دارد
    قضیه از این قرار هست که من 4 روز پیش هنگام بازی rage ولتاژ آداپتور فن رو یه درجه پایین آوردم برد کنسول من فالکون هست و من فن ها رو 12 ولتی کردم و از یه آداپتور که میشه درجه ولتاژ رو از 12 به پایین برد که دور فن ها کم میشود من چون شب بود صدای فن زیاد بود و یه درجه فن رو دورش رو آوردم پایین و بعد از 1 ساعت دیدم کنسول یه صدای تق داد و دوتا چراغ کنسول قرمز شد منم کنسول رو از برق کشیدم و بعد از چند ساعت روشن کردم و کنسول هم روشن شد دیشب هم من هنگام بازی دوباره درجه فن رو کم کردم که این حالت پیش اومد نمیدونم چرا اینطوری میشه ولی وقتی درجه فن روی 12 ولت هست به هیچ عنوان همچین حالتی پیش نمیاد آیا از گرم شدن زیاد هست که کنسول خودشو خاموش میکنه
    ممنون میشم راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •