ممنون میشم لینک Page مربوطه رو بهم بدید
ممنون میشم لینک Page مربوطه رو بهم بدید
با سلام
این هم آدرس فقط مدل رو حتما چک کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسمارت تی وی همون led هستش فرقش فقط تو یکم امکانات بیشتر از قبیل : smart design که بیشتر مربوط به طراحی تی وی میشه یا همون باریک کردن پنل تیوی smart new و smart video smart chat , smart all share وsmart naviga (web berower و......
CINEMA 3D یه تکنولژی جدید و اگه تا حال سینما 4بعدی رفته باشی دقیقا همون تکنولژی در این تی وی استفاده شده که فعلا فقط تو الجی موجود اگه 3d میخای به نظر من همون 3d معمولی بگری بهتر تازه کیفیت 3d دو برابر CINEMA 3D هستش
BLUERAY player از 300,000 شروع میشه تا 1000,000اره دوتا لنز داره و همرو می خونه
Last edited by ssoohheeiill; 25-07-2011 at 18:43.
نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی من که تا حالا اپدیت کردم اتفاقی نیوفتاده...
اینم راهنمای نصبش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من c6900 دارم که خودم گیرنده دیجیتالش فعال کردم الان آپدیت جدید براش اومده ورژن 1016 میخوام بدونم اگه آپدیت کنم گیرنده دیجتال که غیر فعال نمیشه
نه نمیشه..
من c7000 دارم اینترنتشو فعال کردم بعد اپدیت کردم هیچی نشد
با سلام به همه دوستان
در hdtv c6960 اگه info رو بزنی اطلاعات کانال در حال پخش رو نشون میده ، در گوشه سمت چپ این منو ساعت و تاریخ رو نشون میده حالا اگه به صورت دستی ساعت و تاریخ hdtv رو تنظیم کنیم در این قسمت بصورت صحیح تاریخ و ساعت نمایش داده میشه ولی اگه برق دستگاه قطع بشه مجدداً باید تنظیم بشه اما اگه تنظیم ساعت و تاریخ رو در حالت خودکار قرار بدیم نمایش ساعت و تاریخ در info برای ایران غلط و حداقل 3 تا 4 ساعت اختلاف دارد، خواهشاً اگه کسی از دوستان در این مورد آگاهی داره اطلاع بده تا همه استفاده کنند .
با سلام
دوستان در جستجو برای فعال کردن دیجیتال c7000 تو اینتر نت این فایل رو دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی میدونه چیه ویا چه جوری باید استفاده بشه یا اینکه اصلا برای فعال سازی دیجیتال هست یا نه با تشکر
بادرود
تلوزیون 46 اینچی من c6900 در پخش فیلمهای با فرمت mts گرفته شده توسط دوربین sony hx5v که رو حافظه usb میریزیم مشکل دارد و آنها را به صورت تکه تکه و آهسته پخش میکندولی همین فایل را تلوزیون فامیل ما که مدل 32 اینچی c5550 خریده بخوبی پخش میکند و هیچ اشکالی ندارد !!!
من به تازگی فریمور تلوزیون را آپگرید هم کرده ام ولی بازهم فرق نکرد !! در ضمن پسوند فایل ضبط شده را هم عوض کرده ام و انواع مختلف پسوند ها را هم امتحان کرده ام -مثل mp4 - ولی بازهم فرقی نکرد ! چطور است که تلوزیون من که مدل بالاتری دارد فایل را درست پخش نمیکند ؟؟ سخت افزار آن ضعیفتر است ؟ این تلوزیون ها همه از یک رده هستند که...
من كه فرقي تو آپديت جديد 46c6900 نديدم ....
و همچنان فايلهاي m2ts كه با دوربين هاي ّFull HD مانندSony گرفته شده اند رو پخش نميكنه :(
كسي راهي سراغ نداره ! convert اين فايلها هم خيلي سنگينه و كيفيت رو پايين مياره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)