من با تحقیقات فهمیدم این کار فقط خرافاته!!!
من هم دیگه دنبال این کار نمی رم فقط تلف کردن وقته
من با تحقیقات فهمیدم این کار فقط خرافاته!!!
من هم دیگه دنبال این کار نمی رم فقط تلف کردن وقته
زندگ ی محصول تفکرات ماست چیزی ورای تفکرات ما وجود نداره وقتی به این مسیله اعتقاد داری که وقت تلف کردنه پس بدون موضوع دقیقا همینطوری که فکر می کنی برات پیش میره یعنی چون اعتقاد داری این کار وقت تلف کردنه پس وقت تلف کردنه
آره درسته
اگه کسی اعتقاد داره واقعا این کار وقت تلف کردنه پس برای اون واقعا جواب نمیده و یه جور وقت تلف کردنه
ولی کسی که بهش اعتقاد داره 100 درصد جواب میگیره
و این یعنی همون قانون جذب
تاپیک فعالیتش کم شده ها![]()
از قدرت ذهن ميشه ، سايكوكنزي رو نام برد كه واقعي هست ، براي كنترل اجسام به كار ميره .
و يه استاد كه كار اصليش تدريس دروس مربوط به نجوم هست تو همين تهران ، چندين بار اينكار رو انجام داده و من به چشم ديدم كه مثلا يه خودكار رو با يه انگشت نگه ميدارش بعد اون با قدرت تمركز يه نيروي خيلي ضعيفي وارد ميكنه و خودكار روي دستتمون ميچرخه يا مي افته رو زمين .
يه قدرت ديگه هم بود الان اسمش يادم نمياد ، اين كارو ميكرد كه من و پسر خودش ( دوست صميميم هست ) توي اتاق ميرفتيم بعد يه پاكت ميداد دستمون و بعد به من مي گفت يه عدد 5 رقمي روي تخته بنويسم ، بعد كه مي نوشتم مي گفت پاكت رو باز كن ، وقتي باز ميكردم ميديدم همون عدد رو روي كاغذ توي پاكت نوشته .
درمورد همني سايكوكنزي تو اينترنت سرچ كنيد مطالب جالبي به زبان انگليسي هست ، چندتا ترجمه نسبتا خوب هم پيدا ميشه .
تو يوتيوب هم سرچ كنيد دو-سه تا فيلم واقعي هم پيدا ميكنيد كه يكيش هندي هست .
اینو گفتی یاده یکی از حقه های دیوید کاپرفیلد افتادم.سرّشم فاش شد معلوم شد با استفاده از یه دستگاه یا همچین چیزایی این کارو میکرده احتمالا اون طرف هم اینکارو کرده باشه
اما من يك بنده خدايي را مي شناختم كه هر گوي رنگي در دستت پنهان مي كردي، بدون ديدن مي گفت. اين مساله دروغ نيست.
یعنی با دستگاه ذهن مارو می خوند ؟ فکر نکنم همچین چیزی ممکن باشه .اینو گفتی یاده یکی از حقه های دیوید کاپرفیلد افتادم.سرّشم فاش شد معلوم شد با استفاده از یه دستگاه یا همچین چیزایی این کارو میکرده احتمالا اون طرف هم اینکارو کرده باشه
اون برنامه دیوید کاپرفیلد رو دیدم ، همونی یه تابلو داره روش با اسپری شماره و اسم و ... بعد از تو پاکت درمیاره ، آره تقریبا مثل هم هست کاراشون .
اما اون سایکوکنزی که گفتم یه چیز درست و واقعی هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)