X360 Slim 250GB. قیمتش هم 550 هست.
جفتش خوبه! نمیشه گفت کدوم بهتره! بازی های انحصاری PS3 زیادتر و قشنگتره ولی X360 بازی های مشترک بین دو کنسول رو بهتر اجرا میکنه.
X360 Slim 250GB. قیمتش هم 550 هست.
جفتش خوبه! نمیشه گفت کدوم بهتره! بازی های انحصاری PS3 زیادتر و قشنگتره ولی X360 بازی های مشترک بین دو کنسول رو بهتر اجرا میکنه.
ولی به نظر من ps3 خیلی سرتره
هیچی جای لذت بازی .....heavy rain,gow 3,killzone 3,uncharted 1,2 رو نمگیره
بازیای مشترکو حداقل میتونی بازی کنی...هر چند اونجوریم که همه میگن فرقی نیست تو گرافیکشون
ولی قبول دارم که xbox تو بازیای مشترک بهتره
هر کدومشون یه خوبی دارن ! من موافق سر تر بودن هیچ کدوم نسبت به دیگری نیستم!
اون بازی های انحصاریش هم که نام بردین باید در مورد دو موردشون یعنی GOW 3 و KZ 3 بگم که اولا GOW3 که حرف جدیدی برای گفتن نداشت و تکراری از نسخه های قبلیش بود با گرافیک بالاتر ! KZ3 هم که یه گیم پلی تکراری و بسیار کوتاه داشت که خوب بدجوری همه رو غافلگیر کرد!
تعداد بازی هایی که از نظر گرافیکی در X360 بهترن کم نیست! مثلا یکیش RDR ! بهترین بازی سال گزشته که در PS3 واقعا فاجعه بود!هر چند اونجوریم که همه میگن فرقی نیست تو گرافیکشون
البته این دلیل بر ضعیف بودن PS3 نیست و متاسفانه سیاست سازندگان بازی هاست که به خاطر برنامه نویسی راحت تر روی X360 بازی رو روی PS3 پورت میکنن!
Last edited by shab_2008; 27-07-2011 at 19:46.
من خواستم کمک کنم مگنه راهه طولانیم نیست خودتون میدونید دیگه!!×
توی ایران که ما با بازی کپی سر و کار داریم ، من اکس باکس رو ترجیح میدم ، چون بازی کپی روی PS3 واقعا فاجعس... بعضی از بازی ها یه کم مشکل دارن ، بعضیا پچ مچ (نندونم جریانش چیه) نشدن و اجرا نمیشن ، بازیای جدید به فرمویر جدید نیاز دارن که تا فرمویر جدید هـــک نشه اون بازیا رتتتتتتت ، مث اکس باکس نیس که بری راحت یه دی وی دی بخری و بیای بازی کنی و باید هارد بدی طرف واست بریزه و... ولی اگه مساله بازی اوریج باشه ، اگه بخوایم بدون تعصب بگیم ، PS3 یه کمی شاید سر تر باشه...
فقط xbox
دوستان یکی بهم گفت میشه بازی هایps3 رو فلش ریخت درسته یعنی دیگه نمیخواد برایه یه بازی 60 داد؟
درسته میشه بازی رو روی هارد ریخت و اجرا کرد...
فاجعه اس؟
یه کم مشکل دارن بازیا؟
بازیای pS3 یا اجرا میشن یا نمیشن ....( روز به روزم داره همه بازیای که اجرا نمیشن مشکلشون حل میشه)
پچ اپدیت بازیاس...که تو بازیای کپی کمک به اجرا شدنشون میکنه...
بازیای جدیدم با یه EBOOT FIX 3.55 هم اجرا دارن میشن...
PS3 هم میشه بازیاشو رو DVD ریختو اجرا کرد ولی وقتی میشه یه هارد بدی یهو 20 تا بازی ریخت.چه کاریه؟
حالا کدوم بهتره؟
واسه ی سوتی مرز و بوم جدیدی تعریف کردی : دی
مطمئنی میشه بازیاشو از روی دی وی دی اجرا کرد؟؟؟ اون طوری که ما شنیدیم باید دی وی دی بازی اوریج باشه که بوت شه هابازم میل خودت : دی میشه گفت دی وی دی رو بگیری بریزی رو هارد یا کنسول بعد بازی کنی ولی اینطور که از رو دی وی دی اجرا کنی نمیشه :|
دقیقا...
الان 99% بازیا بدون دیسک ارجینال اجرا میشن...
Last edited by MH_FashisT; 28-07-2011 at 01:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)