یکی گفت کابل ساتا رو به 0 روی مارد برد بزن درست میشه....درسته؟
الان به نظر شما همین xp 64-bit بمونم یا seven بریزم؟ تو seven الاین کردن مشکلی نداره؟
پس میشه یکی یکی درایو ها رو الاین کرد، من فکر میکردم هارد رو یکجا باید الاین کرد...
ممنون از شما
یکی گفت کابل ساتا رو به 0 روی مارد برد بزن درست میشه....درسته؟
الان به نظر شما همین xp 64-bit بمونم یا seven بریزم؟ تو seven الاین کردن مشکلی نداره؟
پس میشه یکی یکی درایو ها رو الاین کرد، من فکر میکردم هارد رو یکجا باید الاین کرد...
ممنون از شما
دوستان لینک مستقیم این برنامه موجوده؟
در ضمن الاین کردن در مورد هارد های 80قدیمی وسترن هم جواب میده؟
همون لینکی که پست اول آقای گل محمدی گذاشته مستقیم است....
نه فقط برای هارد های یک ترابایت سری گرین.....
نسخه ویندوز را فکر کنم باید ثبت نام کنیم
در ضمن شما مطمئنید فقط برای 1ترابایت هست؟
یعنی حتی مدل 500 گیگ هم نیاز نداره به الاین کردن؟
معمولن حجم های بالای 500 است......
نه یک فایل ایمیج صفحه اول هست اون رو دانلود کنید
دوستان من الاین کردم سرعت قابل قبول تر شد
من الاین کردم هیچ فایده نداشت.
خاک تو سر این سری گرین با این سرعت مزخرفش
زیاد تاثیر نداره.تو سرعت
اما مشکلات هنگ رو میگیره.
این حرف رو نزن.
امنیت اطلاعاتش خیلی بالاست.
من به شخصه هارد خودمو الاین نکردم.
امنیت میاد پایین.
و برای مشتری هام فقط و فقط وسترن میبندم.
بچه ها یک سوال :
من هارد اکسترنال 1 ترا سری My Book Essential گرفته بودم قدیم و جدیدا یک هارد جدید2 ترا در مورد یک مسئله دیگر سرچ می کردم متوجه شدم که هارد اکسترنال قبلی ام در سری ای هایی هست که باید دستی align بشه و حتما توصیه کرده که برای جلوگیری از مشکل انجام شود.....ولی از ان جالبتر اینه که من دستی چند تا پارتیشن جدید(ان موقع با تنظیمات مشابه این تنظیم ان موقع باسه فرمت دادم ( در محیط xp ).
نتایج تست هارد قدیمی ام .
با هارد جدیدم( که هنوز بهش دست نزدم و فرمت شده کارخونه است و ظاهرا به طور پیش فرض align)
ویندوزی که انجام دادم xp sp3 هست.(سیستم قدیمی است بخاطر همین cpu زیاد مصرف می کنه )
این رو هم دیدم
خوب تا اینجای داستان شاید منطقی باشه ولی الان تمام هارد های اکسترنال رو wd به صورت alignعرضه می کنه (از جمله هارد جدید من )حالا من باید چی کار کنم؟....بنظر شما لازمه مجدد این کارو باسه هارد قدیم انجام بدم؟![]()
نه عزیزم سری بلو 16 مگ بافر الاین شده نیست.و مناسب برای نصب ویندوز.خوب تا اینجای داستان شاید منطقی باشه ولی الان تمام هارد های اکسترنال رو wd به صورت alignعرضه می کنه
هارد شما اگر برای نصب ویندوز نیست الاین نکنید عزیزم.(از جمله هارد جدید من )حالا من باید چی کار کنم؟
تغییر زیادی نمیکند.
من به شخصه هارد wd 1tr green خودمو با اینکه روش ویندوز نصبه الجین نکردم.
در صورتی که هارد برای نصب ویندوز است الاین کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)